Vydaváme nejen své oficiální tiskové výstupy, ale naši představitelé poskytují elektronickým i tištěným médiím rozhovory a komentáře. Ve formuláři níže můžete zadat, čí názory a z jaké oblasti chcete vyhledat.

Začněte psát jméno osobnosti a vyberte ji pak z nabízeného seznamu.
Nejen k Budějicům cesta, ale že je ouzká…
8. 10. 2013

Nejen k Budějicům cesta, ale že je ouzká…

Při současném mediálním zájmu o problémy dostavby D3 na jihu Čech se trochu pozapomíná na neméně významnou dopravní stavbu, která spojuje s Prahou Písek, Strakonice a přes komunikaci I/20 i České Budějovice: R4. Tato komunikace zároveň slouží i jako mezinárodní spojení s Německem přes přechod Strážný. Její dostavba pomůže oddělit místní a tranzitní dopravu a tím diverzifikovat zátěžové dopravní proudy, zároveň systém mimoúrovních křížení a křižovatek přinese i větší bezpečnost.

Na pivo s Karlem v Písku
3. 10. 2013

Na pivo s Karlem v Písku

Zajděte v pátek 11.října od 20:00 na pivo s Karlem S. do Písku, jako hosté se akce zúčastní Zdeněk Bezecný a Josef Knot. OD 20:00 – U REINERŮ, HEYDUKOVA UL.OD 21:30 – PÍ LOCAL CLUB, VELKÉ NÁM. PÍSEK: JAZZOVÝ KONCERT AUBREY JOHNSON QUINTET (USA/CZ)

Celý článek
TOP 22. To je podle jihočeského lídra Zdeňka Bezecného výraz pro kvalitu kandidátky
9. 9. 2013

Výkonný výbor TOP 09 dnes schválil společnou kandidátku TOP 09 a STAN za Jihočeský kraj.

1 2 ... 10 ... 15 16 17
Názory: 161 - 163 z 163