Životní prostředí

Životní prostředí se podařilo za posledních 25 let v mnoha směrech výrazně zlepšit. Některé problémy však přetrvávají a část z nich se v poslední době prohlubuje. Znečištěné ovzduší nadále ohrožuje lidské zdraví, stav české krajiny se zhoršuje a veřejná správa se málo snaží situaci zlepšit. Vláda a další instituce přitom musí být svým konkrétním jednáním vzorem pro ostatní občany.

Naše postoje k životnímu prostředí a návrhy řešení naleznete v plné šíři v příslušné kapitole volebního programu 2013. Níže najdete nejvýznamnější články k tématu životního prostředí.

Kučera: V Evropě musíme jet v rychlém pruhu

10. 4. 2017
V každém případě musí být na euro připravena naše ekonomika a politická scéna. Pokud bude v Evropské unii docházet k vývoji, jaký sledujeme, tak TOP 09 jednoznačně chce, aby ČR patřila k tvrdému jádru Evropské unie. Součástí toho je i euro.

Hlasy poslanců TOP 09 zachránily šumavskou přírodu

5. 4. 2017
Těší mě, že právě tento zákon prošel hlasy TOP 09. Vládní koalice nebyla opravdu schopna tento zákon prohlasovat sama. Rozhodující silou byly právě hlasy poslanců TOP 09. Dnes se mi jasně ukázalo, že TOP 09 není, jak se někdy říká, opozicí za každou cenu.
Číst více

Kučera: Důležitých novinek se od nového ministra nedočkáme

4. 4. 2017
Když jsem poslouchal priority, které stanovil premiér Sobotka na tiskové konferenci, bylo jich šest, tak jsem se u toho trochu usmíval, protože přesně vyjmenoval to, co se vládě ANO, KDU-ČSL a ČSSD nepodařilo splnit za 4 roky. Nyní je udělil novému ministru. Je absolutně nereálné, aby to vůbec splnil.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09