Informace o webu

Pravidla a podmínky užití webových stránek (dále jen "Pravidla")

Autorská práva

Vlastníkem a provozovatelem internetových stránek www.top09.cz je politická strana TOP 09, se sídlem Újezd 450/40, 118 00 Praha 1, zapsaná v Rejstříku politických stran a politických hnutí vedeném u Ministerstva vnitra, číslo registrace: MV-43744-6/VS-2009, IČ: 71339728, která je v souladu se zák. č. 121/2000 Sb., autorský zákon, oprávněna vykonávat majetková práva k těmto internetovým stránkám (dále jen "Provozovatel").

Provozovateli náleží všechna autorská práva k veškerému obsahu, který Provozovatel umísťuje na stránkách www.top09.cz, včetně textu, designu stránek, technických náčrtů, grafiky, veškerých vyobrazení na těchto stránkách, jakož i k výběru a způsobu uspořádání souborů obsažených na těchto stránkách.

Práva a povinnosti Provozovatele a Uživatelů při používání těchto stránek se řídí těmito Pravidly. Tato Pravidla se vztahují na všechny osoby, které navštíví tyto stránky (dále jen "Uživatelé"). Uživatel vyjádří souhlas s těmito Pravidly tím, že vstoupí na kteroukoliv z www stránek Provozovatele či jakýmkoliv způsobem užije jakoukoliv informaci umístěnou v rámci www stránek Provozovatele.

Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na stránkách www.top09.cz, s výjimkou tohoto dokumentu, nemá povahu žádného právního úkonu, nebude-li v jednotlivých případech výslovně stanoveno jinak.

Funkční a základní statistické

Marketingové a sociální

Odkazy na jiné stránky

Na stránkách www.top09.cz jsou uvedeny odkazy na stránky, nad nimiž nemá Provozovatel kontrolu. Pokud Uživatel navštíví některou z těchto stránek, měl by se seznámit s jejich pravidly a podmínkami užití. Provozovatel nenese jakoukoliv odpovědnost za postupy a politiku jiných provozovatelů internetových stránek.

Chování Uživatelů

Při používání těchto stránek Uživatel nesmí zasahovat do bezpečnosti těchto stránek, nemůže tyto stránky využívat k přenášení škodlivých souborů a snažit se proniknout do veřejně nepřístupných míst těchto stránek. Uživatel je rovněž povinen ctít autorská práva Provozovatele k těmto stránkám.

Odpovědnost a právní příslušnost

Případná rizika plynoucí Uživateli z používání těchto stránek, jsou zcela na Uživateli a Provozovatel za ně nenese jakoukoliv odpovědnost. Veškeré spory vzniklé v souvislosti s využíváním těchto stránek, budou projednávány místně příslušným soudem v České republice a v souladu se zákony České republiky.

Ustanovení těchto Pravidel, která se z jakéhokoliv důvodu stanou nevymahatelnými, budou považována za oddělitelná od zbývajících ujednání a na jejich platnost a vymahatelnost nebudou mít vliv.

Prohlášení o přístupnosti

Provozovatel prohlašuje, že se tyto stránky snaží o maximální přístupnost obsahu i všech svých funkčností pro všechny uživatele internetu.

Obsahová stránka prezentace je vytvořena HTML5, vizuální stránka prezentace pak s využitím CSS3.

Při tvorbě stránek bylo přihlíženo k hlavním normám Web Content Accessibility Guidelines 2.0 a k metodickým pokynům projektu Blind Friendly Web 2.3.

Archivace stránek

Internetové stránky www.top09.cz jsou ukládány ve Webarchivu v řadě časových verzí. Stávají se tak součástí národního kulturního dědictví.

Informace o autorovi webu

WWW stránky realizovala společnost Complete Internet Services, s.r.o.

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09