Vydaváme nejen své oficiální tiskové výstupy, ale naši představitelé poskytují elektronickým i tištěným médiím rozhovory a komentáře. Ve formuláři níže můžete zadat, čí názory a z jaké oblasti chcete vyhledat.

Začněte psát jméno osobnosti a vyberte ji pak z nabízeného seznamu.
Nový park „Přátelská zahrada Jemermenkova“ otevřen a investice Prahy 4 v době koronaviru (Filip Vácha)
29. 10. 2020

Vážení spoluobčané, 12. 9. 2020 jsme otevřeli nový park u ZŠ Jeremenkova. Rozsáhlá rekultivace pozemku o rozloze téměř půl hektaru zahrnovala odstranění ruin, náletových a suchých dřevin, následované výsadbou nových stromů a keřů. Zásahy do krajiny byly provedeny citlivě a s ohledem na místní terén.

Mikulášská nadílka v domě seniorů
4. 12. 2019

Mikulášská nadílka v domě seniorů

Mikuláš, čert a anděl již dorazili na Prahu 4 a rovnou zavítali do odlehčovacího centra pro seniory v Jílovské ulici. Přinesli cukroví, nabídli punč a také ovoce. Lidem popřáli hodně zdraví a vše nejlepší do nového roku. Kromě toho jako dárek pomohli zkrášlit místní prostory.

TOPka pomáhá
2. 12. 2019

TOPka pomáhá

Ve čtvrtek 5. prosince oslavíme mezinárodní Den dobrovolníků. Tím si připomínáme důležitost pomoci, solidarity a empatie. Jako členové regionální organizace TOP 09 Praha 4 jsme se rozhodli tento den strávit pomocí našim seniorům.