Vydaváme nejen své oficiální tiskové výstupy, ale naši představitelé poskytují elektronickým i tištěným médiím rozhovory a komentáře. Ve formuláři níže můžete zadat, čí názory a z jaké oblasti chcete vyhledat.

Začněte psát jméno osobnosti a vyberte ji pak z nabízeného seznamu.
Bílé ovce sem tam černá
19. 1. 2020

Bílé ovce sem tam černá

Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 1 zrušilo trestní stíhání několika desítek současných a bývalých zastupitelů Prahy 1. Obvinit téměř 40 lidí za to, jak hlasovali, považuji za použití nekalých politických nástrojů v demokratické soutěži politických stran a hnutí.

Celý článek
Praha 1 uspořádala akci Ahoy jaro!
28. 3. 2018

Praha 1 uspořádala akci Ahoy jaro!

Jedinečnou možnost přípravy na velikonoční svátky nabídlo nedělní odpoledne v Michnově paláci, v jeho okolí a v parku Kampa. Každý, kdo dorazil, se mohl naučit (či si procvičit) pletení pomlázek, malování vajíček, tvorbu a zdobení kraslic, ale také se dověděl informace o podstatě Velikonoc a velikonočních tradic a zvyků.

TOP 09 Praha 1: Galerie 1 hostí Vostrý kafe
18. 1. 2018

TOP 09 Praha 1: Galerie 1 hostí Vostrý kafe

Vostrý kafe – pravidelná pánská setkání pro mužné sousedy z Prahy 1 – slaví první narozeniny a od nového roku se navíc stěhuje do Galerie 1, kde se nyní bude jednou za měsíc konat. A stejně jako v uplynulých dvanácti měsících i letos vždy se zajímavým hostem. Prvním letošním hostem byl Michal „Radar“ Vrátný.