Vydaváme nejen své oficiální tiskové výstupy, ale naši představitelé poskytují elektronickým i tištěným médiím rozhovory a komentáře. Ve formuláři níže můžete zadat, čí názory a z jaké oblasti chcete vyhledat.

Začněte psát jméno osobnosti a vyberte ji pak z nabízeného seznamu.
V Třeboni chystají akci Kulový blesk
31. 10. 2016

V Třeboni chystají akci Kulový blesk

Rok co rok trpím při maturitních plesech v klaustrofobních útrobách monstra haly Roháč, které je vším, je ne reprezentativním prostorem

Celý článek
Rosocha: Předáme komunistům na kraji opět moc, dokonce v tom pro demokracii nejcennějším, ve vzdělání?
30. 8. 2016

Petice proti obsazení resortu školství na krajském úřadě komunistou, kterou před čtyřmi lety inicioval pedagog Gymnázia Třeboň Martin Rosocha, rozpoutala na jihu Čech vášnivé diskuse a přivedla v jihočeské metropoli veřejnost na náměstí

Na pivě s Karlem v Třeboni
26. 9. 2014

Na pivě s Karlem v Třeboni

Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg zavítal v průběhu své jihočeské předvolební mise také do Třeboně. Ve čtvrtek 25. září večer jej v zaplněném sále restaurace Beseda přivítali kandidáti TOP 09 v čele s lídrem Zbyňkem Šromem a více než stovkou dychtivých posluchačů. Karel Schwarzenberg nejprve odpovídal na mnohdy vtíravé dotazy přítomných od mikrofonu a poté si přisedl k několika návštěvníkům ke stolům.