Můžete změnit víc, než si myslíte

Volby 2010 do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR 28.-29. května 2010

Předvolební televizní spot

Volební program

Program pro volby do poslanecké sněmovny v roce 2010. Můžete si přečíst také naše programová východiska a principy a hodnotové desatero. Zřídili jsme rubriku Politika, ve které naleznete k jednotlivým tématům vyjádření našich politiků, argumentáře, často kladené dotazy a další doplňující informace.

Známé osobnosti mezi podporovateli

Podporuje nás řada známých a úspěšných osobností veřejného života...

Naši kandidáti

Níže si můžete zobrazit kompletní kandidátky TOP 09 pro sněmovní volby 2010. Stačí si vybrat příslušný kraj.

Kraj:

Lídři do voleb do PSP 2010

Jednotliví krajští lídři mají na našem webu medailonky, s životopisem, kontaktem, odkazem na videa, fotografie či rozhovory a komentáře. Postupně také zveřejňujeme videomadailonky našich lídrů v pořadí, ve kterém se účastní Otázek Václava Moravce Speciál.

TOP hovory

TOP hovory jsou dalším nástrojem, pomocí něhož se snažíme Vám, lidem, kteří mají zájem o TOP 09, přiblížit osobnosti na kandidátkcách v jednotlivých krajích. Budeme Vám přinášet rozhovory se zajímavými lidmi, kteří za sebou mají nemalé živostní zkušenosti a rozhodili se je zúročit v politice, respektive k podpoře TOP 09. Seznamte se s nimi.

Videoblog

Chcete položit dotaz našim lídrům? Prostřednictvím Facebooku můžete položit své „osobní i politické" dotazy na kteréhokoliv z lídrů či lídryň TOP 09. Využít můžete i videodotazu.

TOP 09: Náklady volební kampaně

5. 12. 2010
TOP 09 zveřejnila náklady, které byly vydány na předvolební kampaň ve volbách do Poslanecké sněmovny v roce 2010. Tisková zpráva obsahuje detailní výpis výdajů v jednotlivých rozpočtových kapitolách.
Číst více

Jarní volební kampaň

Jaká byla předvolební kampaň TOP 09 do Poslanecké sněmovny v roce 2010? Nabízíme přehled většiny reklamních ploch, motivů, sloganů a předmětů.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram