Volby 2017 do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR

Sněmovní volby 20. - 21. října 2017

TOP 09 chce, aby byla Česká republika úspěšnou zemí s odolnou společností. Jsme jedinou pravicovou proevropskou stranou, hájíme zájmy střední třídy. Silná střední třida je pro nás zárukou prosperity i sociální soudržnosti. Zachování evropských kulturních a demokratických hodnot, podpora vzdělávání, svoboda v podnikání, vstup do eurozóny, zvyšování mezd a další body našeho programu jsou hlavními milníky na naší cestě k úspěšné a odolné společnosti. Na cestě, ze které neuhneme.

Volební program

TOP 09 předkládá volební program na léta 2017–2021, který naplňuje první třetinu naší VIZE 2030. Reagujeme na dlouhodobé výzvy, před nimiž naše společnost stojí. Nepodléháme iluzi, že uplynulé roky růstu a relativního bezpečí jsou setrvalým stavem a že bez aktivní a odpovědné politiky se nám může bez problémů dařit i nadále. Dobré časy vláda využila pouze k tomu, že stát nabobtnal, stal se více nákladným a zaměstnává tisíce nových úředníků. Nabízíme řešení pro všechny, kteří chtějí svůj život svobodně a aktivně utvářet. Pro všechny, kterým vadí rostoucí byrokracie, bobtnající stát nebo směřování České republiky mimo Evropskou unii. TOP 09 má řešení pro všechny odpovědné, které zajímá budoucnost vlastní i jejich dětí a kteří nechtějí být na vedlejší koleji.

Lídři kandidátek

Kandidátky

Níže si můžete zobrazit kompletní kandidátky TOP 09 pro sněmovní volby 2017. Stačí si vybrat příslušný kraj. V kalendáři se dozvíte, kdy a kde můžete naše kandidáty osobně potkat.

Děkujeme všem voličům TOP 09
22. 10. 2017

Děkujeme všem voličům TOP 09

Děkujeme! Nejen proto, že se to sluší. Ale i proto, že si toho opravdu vážíme. Chtěli bychom Vám všem, voličům TOP 09, poděkovat za každý jedinečný hlas. Za Váš hlas.

Celý článek
9 důvodů, proč volit TOP 09
17. 10. 2017

9 důvodů, proč volit TOP 09

Proč volit TOP 09? Přečtěte si devět nejdůležitějších důvodů.

Celý článek
Nová kniha TOP 09 o volbách, a nejen o nich
11. 10. 2017

Nová kniha TOP 09 o volbách, a nejen o nich

Nevíte, jak volit, proč volit, jak a koho vybrat nebo si nejste jisti, jestli rozhodnutím jít k volbám něco vůbec můžete ovlivnit? Právě o tom je naše knížka.

Celý článek
TOP 09 startuje horkou fázi kampaně
4. 9. 2017

TOP 09 startuje horkou fázi kampaně

Hlavní část svojí předvolební kampaně dnes zahájila v Praze TOP 09. Strana už dříve představila hlavní motiv kampaně - "Neuhneme", na který nyní navázala dalšími slogany, kterými chce oslovit voliče.

Celý článek
Kampaň TOP 09 pro sněmovní volby 2017
3. 5. 2017

Kampaň TOP 09 pro sněmovní volby 2017

Kampaň se sama neudělá, a proto budeme rádi, když nám s ní pomůžete. Rozhodněte se sami, jestli TOP 09 chcete podpořit finančně nebo jako podporovatel.

Celý článek
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme