Krajské volby 2016

Volby do zastupitelstev krajů 7. a 8. října 2016

/krajske-volby/JMK.png /krajske-volby/ZLN.png /krajske-volby/MSL.png /krajske-volby/OLM.png /krajske-volby/JHC.png /krajske-volby/VYS.png /krajske-volby/PCE.png /krajske-volby/STC.png /krajske-volby/HKR.png /krajske-volby/LIB.png /krajske-volby/PLZ.png /krajske-volby/ULA.png /krajske-volby/KVA.png

 

Kandidáti na hejtmany

Kandidátky jednotlivých krajů

Vybráním příslušného kraje si nechte zobrazit složení dané volební kandidátky.

Pikner: Nesouhlasíme s exotickými zájezdy vedení kraje za peníze daňových poplatníků
1. 4. 2016

Pikner: Nesouhlasíme s exotickými zájezdy vedení kraje za peníze daňových poplatníků

TOP 09 nesouhlasí s tradicí, kterou zavedlo vedení Plzeňského kraje (ČSSD a KSČM), kdy pod příslibem ekonomické prospěšnosti pro kraj za peníze daňových poplatníků pořádá zájezdy do exotických zemí. Naposledy minulý rok vyrazili představitelé kraje do Číny, nyní vedení kraje chystá výlet na Kubu. "Vynakládat prostředky na cestu na Kubu v době, kdy neziskovým organizacím zejména v oblasti sociální péče chybí finanční prostředky na provoz a musí některé své služby omezovat, považuji na nezodpovědné,“ říká kandidát TOP 09 na hejtmana Plzeňského kraje Richard Pikner.

Celý článek
MUDr. Richard Pikner, Ph.D.

MUDr. Richard Pikner, Ph.D.

Kandidát na hejtmana Plzeňského kraje

Primář Odboru klinických laboratoří, Klatovská nemocnice, a. s., vysokoškolský pedagog a zastupitel Chválenic

Celý článek
TOP 09 povede do voleb duo lékařů
22. 3. 2016

TOP 09 povede do voleb duo lékařů

Dva lékaři, kteří jsou zároveň i úspěšnými komunálními politiky, se stali tvářemi TOP 09 pro dvoje podzimní volby. Lídrem pro ty krajské bude primář klatovské nemocnice a krajský místopředseda TOP 09 Richard Pikner. O křeslo v Senátu se bude v barvách TOP 09 ve volebním obvodu č. 7 Plzeň - město ucházet Jiří Dort, úspěšný primář neonatologického oddělení Fakultní nemocnice v Plzni a městský zastupitel obvodu Plzeň - Černice.

Celý článek
1 2 3
Články 21 - 30 z 23
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme