Děkujeme všem voličům TOP 09

22. 10. 2017

Děkujeme! Nejen proto, že se to sluší. Ale i proto, že si toho opravdu vážíme. Chtěli bychom Vám všem, voličům TOP 09, poděkovat za každý jedinečný hlas. Za Váš hlas.

Jsme rádi, že jste ocenili desítky návrhů zákonů i úprav, se kterými jsme čtyři roky ve sněmovně z opozice bojovali za lepší podmínky pro rodiny s dětmi, prozápadní směřování, méně byrokracie pro podnikatele a živnostníky, proti omezení svobody nebo za kvalitní životní prostředí. Nebo naši odpovědnost za budoucnost, se kterou jsme napsali dokument VIZE 2030 o dalším směřování ČR. A že Vás zaujal kvalitní volební pravicový proevropský program i osobnosti kandidátů, které jste mohli potkat v ulicích mnoha měst a obcí osobně.

Velké poděkování patří také všem krajanům a občanům, kteří tentokrát volili v zahraničí a volby u nich TOP 09 s 26 procenty hlasů vyhrála. Celkem 2738 hlasů pro naši proevropskou politiku, z toho více než 2000 z Evropy bereme také jako závazek.

Budeme usilovat o to, aby Česká republika zůstala demokratickou zemí a my dál svobodnými občany, Evropany, aby stát byl pro občany službou. Důvěru k tomu získalo těchto sedm osobností – Miroslav Kalousek, Karel Schwarzenberg, Markéta Pekarová Adamová, Helena Langšádlová, Dominik Feri, František Vácha a Vlastimil Válek.

Je nám opravdovou ctí, že jste si vybrali TOP 09.

Můžeme vám slíbit, že neuhneme!

Vaše TOP 09

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme