Nová kniha TOP 09 o volbách, a nejen o nich

11. 10. 2017

Netradiční, mladá, svěží. Tahle kniha se vám bude líbit, i když nejdete k volbám letos poprvé. Náš politik a youtuber Dominik Feri, místopředsedkyně Markéta Pekarová Adamová  a čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg budou vašimi průvodci.

Nevíte, jak volit, proč volit, jak a koho vybrat nebo si nejste jisti, jestli rozhodnutím jít k volbám něco vůbec můžete ovlivnit? Právě o tom je naše knížka. Myslíme si totiž, že právo volit si své zástupce, ať už do parlamentu nebo do správ obcí či krajů, je jedním z nejdůležitějších, které jako občané máme. Konečně to ve svém úvodníku napsal i Miroslav Kalousek: "Možná vám přijde forma a obsah této 'knížky' poněkud nestandardní. Tato podoba vznikla proto, aby svou odlehčenou formou a zároveň vážným obsahem upoutala vaši pozornost."

Právě teď naši knížku distribuujeme do všech krajů. Tedy i k vám. Můžete si ji také stáhnout dole pod článkem. Stačí si vybrat právě tu pro Vás - s kandidáty z Vašeho kraje, se kterými se také můžete potkat a klidně si o ni říct přímo. Kdy a kde nás potkáte, najdete tady.

A hlavně - přijďte 20 a 21. října k volbám. A rozhodněte.

TOP 09

Přílohy
PDF Tahle knížka je o volbách - Liberecký kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Jihočeský kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Jihomoravský kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Karlovarský kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Královéhradecký kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Moravskoslezský kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Olomoucký kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Pardubický kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Plzeňský kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Středočeský kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Ústecký kraj.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Kraj Vysočina.pdf (6.8 MB) PDF Tahle knížka je o volbách - Zlínský kraj.pdf (6.8 MB)
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme