Regionální organizace TOP 09 Praha 10

Spravujeme Prahu 10. Chcete taky? Tak spravujte.cz

TOP 09 spravuje Prahu 10 už dva roky. Protože chceme, abysteji s námi spravovali dál, spustili jsme nové webové stránky. Na spravujte.cz najdete všechno, co si o správě i spravování města myslíme a jak se můžete zapojit.

„Správa města je v případě Prahy 10 hodně o nápravách, spravování některých chyb minulosti. My se toho nebojíme, což jsme dokázali celou řadou rozhodnutí, která jsme za ty dva roky udělali. Pokud vás zajímá, co se podařilo napravit, jak jsme město spravovali a jak ho spravovat chceme, klikněte na náš nový web a spravujte Prahu 10 s námi,“ vyzývá lídr kandidátky Tomáš Pek.

Chcete více míst ve školách? Novou školku? Opravu polikliniky v Malešicích nebo strašnického divadla? A víte, že to všechno už jsme prosadili? Nevíte?

Tak spravujte.cz.

Děkujeme! A zveřejňujeme výsledky dotazníku

30. 7. 2018
Chceme, aby správa našeho města nebyla jen naší záležitostí radnice a politiků, ale aby se k ní mohl připojit každý, kdo má chuť ovlivnit místo, kde žije. Proto jsme na jaře letošního roku pro občany zveřejnili dotazník, který už vyplnila tisícovka lidí. Děkujeme.
Číst více

Pek: Praha 10 si připomíná sté výročí založení republiky, zpřístupní Čapkovu vilu

16. 7. 2018
Vila Karla Čapka se na krátko otevře veřejnosti. U příležitosti stého výročí založení Československa Praha 10 připraví několik komentovaných prohlídek ve vile, kterou vlastní a kde se scházely mimořádné osobnosti české historie.

TOP 09 a nezávislí: Spojené síly pro Prahu 10 povede Tomáš Pek

21. 6. 2018
TOP 09 Praha 10 ve čtvrtek představila jména těch, kteří se na její kandidátce budou v podzimních komunálních volbách ucházet o hlasy voličů „na desítce“. Kandidátku, kterou povede populární první místostarosta Prahy 10 Tomáš Pek, obsadí nejen stávající radní, ale i nezávislé osobnosti.