Regionální organizace TOP 09 Praha 10

Praha 10: Rada schválila rozpočet, který předloží finančnímu výboru

15. 2. 2018
Rada městské části Praha 10 ve čtvrtek schválila verzi rozpočtu, kterou předloží finančnímu výboru. Tím se dodržuje stanovený harmonogram přípravy rozpočtu, Zastupitelstvo Prahy 10 by mohlo rozpočet schválit 12. března.
Číst více

TOP 09 Praha 10: V Malešicích startuje provoz rodinného centra, nabízí kroužky pro děti i večerní program

6. 2. 2018
V pražských Malešicích v těchto dnech díky iniciativě desáté městské části startuje provoz velkého Rodinného a komunitního centra Jablíčkov. Zájemcům nabídne aktivity pro celou rodinu, kroužky pro děti, programy pro dospělé, poradnu i školičku pro děti do dvou let. Rodinné centrum sídlí v nově zrekonstruovaných prostorách Bytového domu Malešice, které pro tento účel nechala upravit radnice Prahy 10.
Číst více