Regionální organizace TOP 09 Praha 10

Obecní kurýr Praha 10

12. 10. 2017
Klíčová témata Prahy 10 zajišťující předpoklad jejího dalšího rozvoje jsou: bydlení, bezpečnost, doprava. Uspokojivé vyřešení těchto témat dává prostor pro stabilizaci městské části a pro její další kvalitativní rozvoj v oblastech jako je vzdělání a kultura, urbanismus a životní prostředí, podpora podnikání nebo sport.

Počarovský: Zlepšujeme kvalitu jídel ve školách v Praze 10

27. 4. 2017
Ve školních jídelnách v Praze 10 přibydou čerstvé ryby a salátové bary. Radní městské části Praha 10 na zlepšení stravy dětí vyčlenili 2,6 milionu korun. Na jeden oběd ve školní jídelně mají kuchařky obvykle 26 až 30 korun včetně DPH, za tuto cenu musí nabídnout polévku, výběr ze dvou hlavních jídel, pití a některý z doplňků stravy.

Lojda: Lidé mohou zlepšovat Prahu 10 i díky Zásobníku projektů

31. 3. 2017
Desátá městská část vyhlašuje pro své obyvatele již 6. ročník soutěže „Zásobník projektů – město na míru“. V rámci této soutěže, která startuje 1. dubna 2017, mohou občané navrhnout a realizovat úpravu či oživení veřejného prostoru na území Prahy 10.