Regionální organizace TOP 09 Praha 10

Počarovský: Zlepšujeme kvalitu jídel ve školách v Praze 10

27. 4. 2017
Ve školních jídelnách v Praze 10 přibydou čerstvé ryby a salátové bary. Radní městské části Praha 10 na zlepšení stravy dětí vyčlenili 2,6 milionu korun. Na jeden oběd ve školní jídelně mají kuchařky obvykle 26 až 30 korun včetně DPH, za tuto cenu musí nabídnout polévku, výběr ze dvou hlavních jídel, pití a některý z doplňků stravy.

Lojda: Lidé mohou zlepšovat Prahu 10 i díky Zásobníku projektů

31. 3. 2017
Desátá městská část vyhlašuje pro své obyvatele již 6. ročník soutěže „Zásobník projektů – město na míru“. V rámci této soutěže, která startuje 1. dubna 2017, mohou občané navrhnout a realizovat úpravu či oživení veřejného prostoru na území Prahy 10.
Číst více

Lojda: Bezpečnost zajistí jen dobře vybavená policie

15. 2. 2017
Motocykl Yamaha a šest mobilních telefonů ve středu převzali policisté. Dary, které policii předal starosta Prahy 10 Vladimír Novák a místostarosta Radek Lojda, poslouží k výkonu služby řadových policistů.