× Pojďte do toho s námi.

Poslanci TOP 09 za hlavní město Praha.

Karel Schwarzenberg

Narodil se 10. prosince 1937 v Praze - Bubenči jako nejstarší syn Karla Schwarzenberga a jeho manželky Antonie. V prosinci 1948 museli opustit republiku a uchýlit se do zahraničí. Ve Vídni a Štýrském Hradci studoval práva a v Mnichově lesnictví. Kvůli předčasné smrti svého adoptivního otce Jindřicha Schwarzenberga musel studia přerušit a začít hospodařit na rodinných statcích v Rakousku a Bavorsku.

Ing. Markéta Pekarová Adamová

Markéta Pekarová Adamová se narodila 2. října 1984 v Litomyšli. Absolvovala osmileté Gymnázium ve Svitavách. Od roku 2005 žije v Praze, kde studovala obor Andragogika a personální řízení na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy.

Dominik Feri

25. 10. 2017
Narozen 11. července 1996. Od dětství žil na Teplicku. Během studia na Gymnáziu Teplice se věnoval historii Teplic, přednášel o historických tématech, založil komunitní web Teplitz-Schönau. S přáteli vytvářel kulturní projekt Platforma B, v rámci nejž byly pořádany besedy, kulturní akce a festivaly pro mladé lidi. V roce 2015 odmaturoval a nastoupil na právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze.