Poslanci TOP 09 za hlavní město Praha.

Karel Schwarzenberg

Narodil se 10. prosince 1937 v Praze - Bubenči jako nejstarší syn Karla Schwarzenberga a jeho manželky Antonie. V prosinci 1948 museli opustit republiku a uchýlit se do zahraničí. Ve Vídni a Štýrském Hradci studoval práva a v Mnichově lesnictví. Kvůli předčasné smrti svého adoptivního otce Jindřicha Schwarzenberga musel studia přerušit a začít hospodařit na rodinných statcích v Rakousku a Bavorsku.

Ing. Markéta Pekarová Adamová

Markéta Adamová se narodila 2. října 1984 v Litomyšli. Absolvovala osmileté Gymnázium ve Svitavách. Do Prahy se přestěhovala v roce 2005, kdy začala studium na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, obor Andragogika a personální řízení.

Dominik Feri

25. 10. 2017
Narozen 11. července 1996. Od dětství žil na Teplicku. Během studia na Gymnáziu Teplice se věnoval historii Teplic, přednášel o historických tématech, založil komunitní web Teplitz-Schönau. S přáteli vytvářel kulturní projekt Platforma B, v rámci nejž byly pořádany besedy, kulturní akce a festivaly pro mladé lidi. V roce 2015 odmaturoval a nastoupil na právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze.