ODS a TOP 09 jdou v Praze 10 do voleb společně!

4. 4. 2022

ODS a TOP 09 v těchto dnech uzavřely memorandum o spolupráci pro nadcházející volby do zastupitelstva Městské části Praha 10. V současné době probíhají jednání o koaliční smlouvě a diskutuje se také detailní podoba programu nové koalice. 

"Myslím si, že lidé velmi ocenili, když na celostátní úrovni došlo k uzavření koalice SPOLU. Byl to jasný signál, že středopravicové demokratické strany umí spolupracovat a hledat shodu ve snaze posunout tuto zemi vpřed. Za této situace bylo logické pokusit se nalézt stejnou shodu i u nás na Desítce. Zatímco KDU-ČSL si vybrala jinou cestu, s TOP 09 jsme shodu našli velmi rychle a já z toho mám upřímnou radost", uvedl předseda ODS na Praze 10 Martin Valovič. 

"Desítka potřebuje v některých oblastech výrazně změnit směr fungování a vyžaduje mnohem aktivnější řízení. Jsme rádi, že se na tuto cestu změny vydává TOP 09 společně s ODS, se kterou nás spojuje podobný pohled na svět a politiku obecně. O detailním programu v těchto dnech jednáme. Toto vítězné spojení umožní změnit na Praze 10 pohled na řadu věcí a umožní jejich efektivní řešení,“ dodává předseda TOP 09 na Praze 10 Radek Lojda. 

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme