× Pojďte do toho s námi.

Volby

Sněmovní volby 2021

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Okres
Obec
Městská část
Statusy území
Kandidátka
Kandidát

Stávající parky na Praze 6 a jejich rekonstrukce.

29. 9. 2010
Vzhledem k tomu, že pohled odborníků na tvorbu a péči o plochy zeleně se může rozcházet s názorem občanů, kterým by měla tato zeleň sloužit, ráda bych uvítala váš názor. Jako příklad uvádím v posledních dnech rekonstruovaný park na Malém Břevnově.

Dostavba Vítězného náměstí

25. 9. 2010
Prostor Vítězného náměstí byl dán regulačním plánem prof. Engela z konce 20 tých let minulého století. Jednalo se o jeden z nejlepších regulačních plánů té doby, který byl z větší části realizován a vtiskl celému prostoru Dejvic kvalitní podobu jak z hlediska uspořádání prostoru, tak objektové skladby. Vítězné náměstí zůstalo nedokončené v segmentu vysokých škol a předmětné proluky, která byla tématem vyzvané soutěže. Právě pro kvalitu založení a cennost souboru je žádoucí, aby nová výstavba prostor náměstí doplnila v obdobné hmotové struktuře za použití soudobých architektonických prvků. Není účelem vytvořit dominantní stavbu, která na sebe bude strhávat pozornost, ale navrhnout takovou architekturu, která svou kvalitou, použitými materiály a výrazem prostor náměstí doplní.
Číst více

Radnice vám může sloužit víc, než si myslíte

19. 9. 2010
Naším cílem je klidný a všestranně spokojený život obyvatel naší městské části. Chceme, aby s TOP 09 na radnici přišla férovost a důvěra. Nabízíme spolupráci a spoluzodpovědnost za všechna rozhodnutí zastupitelstva Prahy 6, která ovlivňují život nás všech. Svou prací pro vás chceme vytvářet pocit jistoty a vzájemné sounáležitosti.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09