Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Jan Jakob
starosta města
TOP 09 se jako jediná nebojí Babiše!
Jiří Koubek
starosta
Protože Karel a ženy.
Simeon Popov
právník, politik
Politická strana, kde nejsou populisti, ale odborníci. Nehledejte v TOPce prázdný marketing, jelikož vždy naleznete pracovní výsledky. Dotace se zde nezneužívají a řešení jsou realizovatelná vždy ve veřejném zájmu.
Jakub Lepš
VŠ pedagog, místostarosta Prahy 11
Základními aktéry demokratické politické soutěže mají být čitelné a ideově jasně definované politické strany - ne různá hnutí, aktivisté a iniciativy. Těm primárně patří jiné kolbiště. TOP 09 takovou stranou je, nabízí dostatek kvalifikovaných kandidátů a program, který může nám občanům ČR přinést prosperitu a skrz fundovanou zahraniční politiku zajistit naši bezpečnost a dobré vztahy se sousedními zeměmi. Proto za TOP 09 kandiduji a proto ji volím.
Martina Horáčková
student
Maximálně se shoduji s vaším volebním programem. Souhlasila jsem a souhlasím s politikou a ekonomickými řešeními, které jste za vaší vlády zavedli a které plánujete zavádět.
Roman Vorm
nezaměstnaný
Volil jsem ODS,pak Vás a nyní jste asi jediní co mě zajímají. Díky mému postoji jsem ukončil svoje podnikání v hostinci U Viéma není dne 25.2. 2016 Bolševické Dejvice!
Jan Patera
Věřím volebnímu programu. TOPka je proti EET a tím pádem také proti Babišovi. Snaží se, aby podnikatelům bylo nejlépe. Proto volím jedině TOP!
Petr Johan
Sklad a logistika
Volím stranu TOP 09 a její reprezentanty především proto, že jsem po dlouhodobém sledování politické situace v ČR přesvědčen o tom, že jsou to odpovědní lidé, kteří vědí, o čem mluví a neplácají líbivá hesla a sliby.
David Schöbl
Režisér, Tanečník
TOP 09 je momentálně pro mne strana, která zastává liberálně demokratický postoj, tvrdě se ho drží. I za cenu ztráty voličů, kteří slyší na momentální populistické výkřiky ostatních stran. A proto si TOP 09 vážím.
Je mi 30 let a Vážím si svobody kterou mám, vážím si možností, které mám a chci aby naše děti měly stejné nebo lepší možnosti. TOP 09 je proto pro mne také štítem před směrováním ČR na východ.
Držím Vám pěsti a nestydím se za to!
Vojtěch Vais
student Právnické fakulty UK
Volím Topku, protože chci mít perspektivní budoucnost v rámci jednotné Evropy. Topka je jediná strana, která vidí budoucnost Česka jako sebevědomé země v centru Evropské Unie.
Hrundi V. Bakhsi
technický inženýr
TOP09 to je pro mne synonymem budoucnosti a prosperity v zákonných mantinelech liberálně demokratické společnosti.
Tomáš Werber
Koordinátor nákupu pro developerské projekty
Mám rád lidi, kteří se snaží prosadit nutné kroky ač jsou nepopulární a stojí za nimi.
Radoslav Škarda
místostarosta
Proč volím TOPku? Protože je to jediná strana, která si uvědomuje křehkost svobody a bojuje za ni.
Monika Le Fay
spisovatelka a režisérka
TOP 09 volím od jejího vzniku. Je pro mě jedinou stranou, která se vymezuje důsledně proti Babišovi, kterého považuji za největší současné zlo. Nepodporuje ani Miloše Zemana, naopak nabídla v poslední prezidentské volbě daleko lepšího a důstojnějšího kandidáta. A Miroslav Kalousek mě vždycky spolehlivě rozesměje.
TOPKA se postarala o to, aby byl majetek ukradený komunisty vrácen církvi. Nešílí panikou kvůli osmi uprchlíkům. Myslí si, že Václav Havel byl dobrý prezident. Prostě zastává hodnoty, které jsou mi blízké.
Daria Bartlová
chemik
TOPka je pro mě již šest let víc než jen "srdeční" záležitost.
Je to jediná strana, která vždy riskovala i odliv voličů, ale nikdy se nesnížila k populistickým a nereálným slibům. Jsme stranou konzervativní i tím, že neměníme názory podle toho, co se zrovna líbí a nosí. Takže pro mě je to jednoduše stále jediná volitelná strana. A jen na okraj, umíme si udělat ze sebe legraci. A to se mi opravdu líbí :-)
Oldřich Čepelka
protože:
- baví mě stát na vlastních nohách (a nebrečet v blátě)
- a přitom pomáhat lidem, kteří nemají dost štěstí nebo odvahy
- a taky preferuju stranu s humorem, bez kožené vážnosti
Eugenie Číhalová
odborný pracovník
Je pro mně důvěryhodnou stranou s kvalitnimi lidmi.
Hana Suchánková
Jsem sice v důchodovém věku, ale mým revírem není Kaufland, i když rychlost se mi někdy zdá být opravdu vražedná.Znepokojuje mě dění na naší politické scéně, vystupování našich zvolených představitelů... zadlužování státu, korupce, růst nevraživosti mezi lidmi... Nadzvedly mne některé neuvěřitelné, neadekvátní reakce na " složenku" Mne se to líbí jako vtipné upozornění s částkou pro každého. Proto jsem se včera registrovala. Jsem rozhodnuta TOP 09 volit.
Navrhla bych i slogan: TOP = dluhu stop
Vendula Trachtová
dělnice
protože chci
Petr Denk
Manažer v dopravě, Student
Důvodů je celá řada. Mezi nejdůležitější patří konzervativní středo-pravé směřování politické strany, které považuji za velice komfortní. Také jsem rád, že TOP 09 brání liberální demokracii, která je u nás v současnosti ohrožena populismem, nezodpovědností a neznalostí. V neposlední řadě oceňuji proevropskou politiku, která je v dnešní době u většiny partají velmi vzácnou. Co dodat na závěr? Stěžování si na politiku Vám v ničem nepomůže, řešením je aktivně se zapojit a zkusit něco změnit a protože mi české politické spektrum nabídlo tuto partaj, stal jsem se jejím členem a snažím se svým malým dílem přispět k férové politice. Zkuste to i Vy.
 <  1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 20 ... 62 63   >
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram