Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Milan Opavský
překladatel
Proč podporuji TOP 09? Protože chci žít jako svobodný občan svobodné země ve svobodné Evropě společně jinými evropskými národy, se kterýni chci mít společné hranice a společnou měnu.
Zuzana Melicharová
Invalidní důchodce
Podpora TOPky je pro mne klíčova. Strávní lidé na správných mıstech. Vynikající programy pro nás, Evropany.
Pavel Fara
Podnikatel
Jsou dvě zásadní věci, proč volím TOP 09. Tou první je jasná deklarace podpory našeho místa v EU. Tou druhou jsou lidé v topce, hlavně Karel Schwarzenberg a Miroslav Kalousek. Jsou to lidé s vysokým morálním kreditem a česká politika v dnešní době potřebuje morální obrození víc, než kdykoliv dřív.
Michal Marianek
Volím TOP 09, protože chci zabránit pomalé erozi demokratických principů.
Dalibor Trojek
...
Aleš Slabý
podnikatel
Zdá se mi, že je to nyní jediná volitelná strana, která ví, co dělá. A miluju Dominika Feriho (samozřejmě jen na FB). :-)
Miroslav Lachman
učitel
protože stát by měl být veden zodpovědně a ne populisticky
Radek Zapletal
jednatel společnosti
Vyznávám konzervativní hodnoty, jsem pro liberální ekonomické prostředí, pro liberální demokracii. Cením si toho, že TOP 09 tyto hodnoty zastává a uvnitř strany probíhá seriózní přirozená diskuse mezi konzervativnějšími členy a liberálnějšími členy. TOP 09 je strana, která má seriózní vizi pro budoucnost a své hodnoty opírá o individuální svobody člověka, které nelze relativizovat ve prospěch státu, ve prospěch multi-kulti či jiných ideologií.
Matouš Král
Software Developer
Cítím se být Evropanem. Hlásím se k odkazu pana Havla. Věřím v dobro v lidech. Není mi lhostejné jakým směrem, kým a především jakým způsobem je naše země vedena. TOP09 je strana jejíž názory a postoje jsou mému srdci nejbližší.
Milan Vagenknecht
Student
Už od dětství se zajímám o politiku a veřejné dění.
Sám se považuji se za moderního liberála podporujícího evropskou integraci a odpovědnou racionální prozápadní politiku.
TOP 09 je strana, která může politiku v České republice vést odpovědně k prosperitě a zajistit naší zemi respekt v Evropě i ve světě.
Proto jsem v TOP 09, proto jsem TOP.
Stanislav Zelený
speciální pedagog, ředitel mateřské školy
Dění v naší zemi mi není lhostejné a poněkud mě trápí postupný odklon o polistopadového vývoje k "totalitě" oligarchů. Vzrůstající extremismus, nejen v naší zemi, mě nutí k aktivnímu postoji. Stranu TOP 09 považuji za jednu z demokratických sil, která by mohla i v nastávající době uchovat naši svobodu a vstřícný vztah k jinakosti.
Jiří Milisterfer
OSVČ
Protože nechci alkoholiky, eSTéBáky, pomstychtivce, lháře, zloděje a dotační podvodníky ve vedení státu.
Lukáš Sedlák
Portfolio Manager
Protože dlouhodobě patřím mezi obdivovatele Miroslava Kalouska a tím, že je v TOP09 aktivní je pro mě tato strana jasná volba.
Michael Voříšek
OSVČ
Proč podporuji? Objektivní reálnost a objektivita... Tento stát potřebuje vizi, která nebude bludem, ale i přes nepříjemné řešení, přinese stabilitu. To si myslím, že u "topky", je.
Radomil Dohnal
jednatel a majitel společnosti
Dobrý den. Dnes jsem na Fcb na neustálé nadávání našich občanů k výrokům pana Kalouska reagoval takto :

"Neustále zatěžování se minulostí k ničemu nevede, je třeba se učit žít tady a teď, nežít v očekávání , že stále něco dostaneme. Ano, nebylo vše po 89 v pořádku, udělalo se mnoho chyb, nicméně osobní svoboda občana nebyla ani zdaleka tak narušována, jako se tomu děje v současné době.. Co si myslí ostatní o mém názoru je jejich věc, je mi to zcela jedno, naštěstí v mém okolí jsou i takoví, kteří budou spolu se mnou volit pana Kalouska. Pro mně pravicová strana, která se stále hlásí k principům skutečných hodnot je jedinou správnou volbou budoucnosti. Zákony se mění, ale principy pravdy zůstávají stejné. Možná prohrajeme, ale výsledek není ani zase tak důležitý jako fakt, neuhnout z této cesty . Nakonec, přeji vše dobré i těm, kteří mají jiný názor."

PROTO VOLÍM TOPKU A CHCI SE STÁT JEJÍM ČLENEM A AKTIVNĚ SE PODÍLET NA JEJÍ POLITICE, KTERÁ MI JE Z 90% BLÍZKÁ.
Otakar Kára
Elektrikář v Německu
Myslím si , že momentálně v Čechách není jiné politické uskupení s kterým bych měl větší názorovou shodu.
Monika Krausová
Top 09 volím protože se tak trochu zajímám o ekonomiku a funkci státu. Proto mě také oslovil její program, který se přibližuje nejblíže k mé ideální představě o zdravém hospodářství a funkčním státu. Ve většině bodů se s programem shoduji. Zejména podpora živnostníků a reforma školství hraje ústřední roli. Mimo to velmi cením odvahu mluvit o nutnosti přijetí eura před volbami - populismus je ubohý a není to žádné umění. Sice nemohu se vším, co má TOP 09 za sebou, souhlasit, avšak se svou politikou vytváří pěkný protipól k Ano a to je přesně to, co jsem hledala a co je teď potřeba.
Jiří Výborný
Pracující důchodce ( finanční poradce )
sdílím program.
Lukáš Sedláček
kytarář
Jsem přesvědčený o tom, že nejdůležitějším výdobytkem demokracie, je možnost být v opozici. Bývalé vládní straně může zkušenost s bytím v opozici prospět, nebo také ne. Pak ale bytí střídá ukřičené přežívání plné negativních emocí. TOP09 mě přesvědčila, že si umí s bytím v opozici poradit, a proto mi je blízká. Jsou mi blízcí její představitelé v obou komorách parlamentu, v Evropské unii, v krajích i na Magistrátu města Olomouce, včetně volebního lídra Aleše Jakubce. Je mi blízký jejich liberálně-pragmatický přístup k EU, k ekonomickým a sociálním otázkám. Jako malý živnostník si přeji co nejméně daňové byrokracie a konečně, vstup do vytoužené eurozóny.
Byl jsem dvě dekády volič ODS.
Bernard Šebela
podnikatel
TOP09 je pro mne srozumitelná středově pravicová strana s jasným proevropským postojem. Chci aby moje děti vyrůstali v zemi s proevropskou prozápadní orientací, protože jedině tato naše zahraniční oriantace na vyspělé demokracie je zárukou svobody v naší České republice.
 <  1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 20 ... 72 73   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09