× Pohněme s tím. Společně!

Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Radka Ostřížová
administrativní pracovnice
Protože je pro mě důležitý, kterým směrem se naše země bude nadále ubírat ... TOP 09 je proevropská, prozápadní a liberální a vím, že nás neprodá na Východ ... z mé volby neuhnu!
Tomáš Klein
střihač
Není třeba si lhát - TOP09 není dokonalá strana, která by beze zbytku naplňovala to, co bych si od ní přál, ale politika je o kompromisech. A jinou skutečně příčetnou proevropskou stranu na české politické scéně nevidím.
Navíc- poslanci TOP09 zatím v drtivé většině případů ve sněmovně hlasovali tak, jak bych hlasoval já sám. A to je pro mě důležitější než sliby experimentálních stran s vězeňským autobusem.
Květoslav Čermák
zemědělský podnikatel
Program TOP09 reprezentuje všechny hodnoty, jež jsou pro mě důležité - liberalismus, demokracie, svoboda i osobní zodpovědnost občanů, má jasně určené priority v ekonomické oblasti i dalších a stanovena podstatná opatření k jejich realizaci (nejen povrchní a populistická), podporu inovací, výzkumu, vzdělávání, důchodvou reformu, vše s výhledem do budoucna. Podporuji proevropské směřování - jedině v silné EU jako její součásti vidím naši prosperitu, bezpečnost a perspektivu pro nás a naše potomky.
Martin Bláha
Obchodní zástupce TOPTRANS EU
Myslím si, že TOP09 to myslí s touto zemí a jejím lidem upřímně.
TOP09 bojuje za lidi, ne za svá koryta.
Dana Lapáčková
Zástupce vedoucího v maloobchodě
Proč budu volit TOPku? Protože je to jediná strana, která nás vede na západ a k prosperitě každého z nás, a nezapomene nepopulisticky dodat, že to máme v rukou my sami. Stačí jen chtít :-)
Jan Netopil
IT konzultant/analytik
Proč budu volit TOP09:

(1) Absolutní prioritou vlády MUSÍ být VZDĚLÁNÍ, VĚDA A VÝVOJ! Pitomci budou vždy volit zemany, babiše a klause. A má intenzivní zkušenost z celého letošního roku mi říká, že "přesvědčovat někoho o politice" je nesmysl - hlupák to nepochopí a vzdělaného přesvědčovat netřeba. Jediný smysl má poskytovat a zprostředkovávat informace. ==> (2) a (3)

(2) nekompromisní likvidace ruské propagandy

(3) nezávislá veřejnoprávní média ČT a ČRo

(4) minimalizace vlivu a vytlačení ruských tajných služeb z Evropy v max. možné míře

(5) vstup Česka do eurozóny a spoluúčast na tvorbě nové federální Evropy

(6) spoluúčast na obraně - 2% HDP. Případná stálá základna NATO s infrastrukturou by přinesla nejen pár pracovních míst, ale současně by omezila i "ruský vliv" a následně zlepšila bezpečnostní atmosféru ve společnosti

(7) zvýšení nezávislosti státních zastupitelství

(8) revize reorganizace Policie ČR

(9) zrušení Klausovy amnestie
Zuzana Arazim Dolejší
Konzultant v oboru udržitelnosti a ochrany životního prostředí
TOP 09 podporuji proto, že je jednoznačně prozápadní a bojuje za zachování liberální demokracie v naší zemi. Podporuje ochranu životního prostředí a nepodléhá populistickým svodům a v zájmu země se nebojí prosazovat i nepopulární opatření.
Ladislav Jirků
emeritní rektor, krajský zastupitel
V současné době je TOPka jednou stranou, která myslí také na to, jak se budou mít naše děti. Nemění své názory a stojí si za svými zásadami. Pro toho, kdo nezaujatě přemýšlí o dnešní době je TOPka tou správnou volbou.
Milada H.
grafik
Věřím Karlovi, Mirkovi, Markétě, Dominikovi i dalším topákům :) volím je od jejich vzniku. Jejich humor a nadsázka jsou mi blízké ale hlavně TOP09 reprezuntuje můj názor na demokracii, EU, euro a další aktuální témata.
David Hořák
Vědec
TOP 09 pro mě představuje stranu, která se nejdokonaleji snaží v ČR vybudovat otevřenou, evropskou a aktivní společnost, postavenou na realných základech. To potřebujeme!
Jarmil Vepřek
učitel
TOP 09 je zodpovědná strana stojící si za svými názory. Je to strana evropská, které záleží na postavení Česka v Evropě, na lidských právech a celkově na lepší budoucnosti. TOP 09 ví, že té lze dosáhnout pouze nutnými změnami, prací spojenou s vývojem a objevováním, různorodým vzděláním, respektem k druhým a pozitivním myšlením, nikoli nenávistí a lhaním.
David Zoubek
Marketingový idealista
Volím TOP09, protože je to proevropská strana, která se nebojí dělat i nepopulární kroky a neuchýlila se k populismu. Jsem pro přijetí Eura a co největší zapojení do EU. TOP09 je pro mě zárukou demokracie, lidských hodnot a pokračovatelem odkazu Václava Havla. V neposlední řadě je v ní řada osobností, kterým věřím a kteří odvádí dlouhodobě dobrou práci.
Pavel Arazim
Student a vysokoškolský pedagog
TOP 09 je dlouhodobě konsistentní ve svých názorech a jako žádná jiná strana si uvědomuje, jak cenná je demokracie, kterou jsme po roce 1989 získali a v jak vážném ohrožení se nachází. TOP 09 je důvěryhodný ochránce naší demokracie a příslušnosti k západu.
Maxmilian Hornof
student
Volím TOP09, protože je stranou která zastává lidská práva a demokracii. Je stranou, která podporuje setrvání v EU a NATO.
Nevyužívá populismu a zastrašování lidí. Nebojí se dělat nepopulární, ale nutná řešení. Je konzistentní a tím pro mě jako jediná strana čitelná.
Marco Herrndorff
Fotograf
Kdybych byl Čech, volil bych TOP 09. Ale i jako Němec bych volil TOP 09, protože je pro mě jediná politická strana, která má stabilní a proevropský program. Jediný program, který Česko vede dále do světa svou otevřeností. V žádné jiné straně se nenajde tak schopné osazenstvo jako v TOP 09. Jedině Miroslav Kalousek je dle mého názoru schopný oponent ANO. Věřím ve svobodě. Věřím v TOP 09.
Malvína Urbánková
Student
TOP 09 volím protože je:
Pravicová strana, která vychází z evropských tradic křesťansko-židovské kultury.
A podporuje:
Odmítavý postoj k populismu.
Udržení stability veřejných rozpočtů a nezvyšovat státní dluh.
Posílení kárné odpovědnosti.
Odmítavý postoj k vystoupení z NATO a EU - proevropský přístup
Konzervativní přístup k ústavnímu pořádku.
A mnoho dalšího. :)
Lucie Kratochvílová
Student
TOP 09 volím, protože pan Schwarzenberg je pro mě zárukou slušnosti, noblesy a důvěřuji mu. Protože pana Kalouska si vážím jako skvělého politika. Protože se ztotožňuji s programem, který je proevropský, prodemokratický a naopak proti zbytečné byrokracii a referendům v ČR. Protože má ve straně mnoho odborníků. Protože se snaží oslovit také mladé lidi a prvovoliče. A také proto, že je snadné vyhrát volby, když vás lidé mají rádi.
Jaroslav Poláček
Zástupce generálního sekretáře TOP 09
Letos to je jednoduché. Budu volit TOPku, protože má program, který nemyslí jen na dnešek, ale i na budoucnost. Budu ji volit, protože čtyři roky byla věcnou opozicí a nehnula ze svých postojů. A budu ji volit, protože věřím, že Miroslav Kalousek je dnes jediný politik, který může být Babišovi oponentem. Při vší úctě k ostatním tu nikdo takový není. Budu ji volit kvůli vztahu k Evropě a kvůli tomu, že do politiky přivádí lidi, jako je Luděk Neidermayer. A protože i letos nabízí na svých kandidátkách volbu skvělých lidí z jiných stran. Schopnost dohody totiž považuji za základní vybavení politika.
Martin Klug
grafik
Volím TOP 09, protože má dobrý program – jsou pro Evropu, svobodu a demokracii. A mají Karla, Mirka, Markétu a řadu dalších lidí, kteří na rozdíl od jiných skutečně neblábolí.
Markéta Rejmanová
OSVČ
TOP 09 je totiž opravdu jediná moderní, evropská a demokratická strana, která se drží svých zásad. Cením si nepopulismu a konkrétních řešení jak v otázce zdravotnictví, tak ve směřování naší země vůči EU a NATO.

Chci vám poděkovat, že nejdete vždy jen populární cestou a že jste strana o kterou se mohou opřít i mladí voliči. Díky že nás berete jako rovnocenné partnery pro život.
 <  1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 20 ... 76 77   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09