Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Martin Bláha
Student
TOP09 volím, protože se jako jediná strana nebojí dostatečně postavit Andreji Babišovi. Dále je pro mě velice důležitá Evropské Unie, rád bych zde platil eurem a v zdravotnictví bych chtěl mít možnost připlatit si za nadstandart. V TOP09 je spousta skvělých lidí a byla by škoda, kdyby jejich hlas nebyl slyšet.
Lucie Kratochvílová
Student
TOP 09 volím, protože pan Schwarzenberg je pro mě zárukou slušnosti, noblesy a důvěřuji mu. Protože pana Kalouska si vážím jako skvělého politika. Protože se ztotožňuji s programem, který je proevropský, prodemokratický a naopak proti zbytečné byrokracii a referendům v ČR. Protože má ve straně mnoho odborníků. Protože se snaží oslovit také mladé lidi a prvovoliče. A také proto, že je snadné vyhrát volby, když vás lidé mají rádi.
Jaroslav Poláček
Zástupce generálního sekretáře TOP 09
Letos to je jednoduché. Budu volit TOPku, protože má program, který nemyslí jen na dnešek, ale i na budoucnost. Budu ji volit, protože čtyři roky byla věcnou opozicí a nehnula ze svých postojů. A budu ji volit, protože věřím, že Miroslav Kalousek je dnes jediný politik, který může být Babišovi oponentem. Při vší úctě k ostatním tu nikdo takový není. Budu ji volit kvůli vztahu k Evropě a kvůli tomu, že do politiky přivádí lidi, jako je Luděk Neidermayer. A protože i letos nabízí na svých kandidátkách volbu skvělých lidí z jiných stran. Schopnost dohody totiž považuji za základní vybavení politika.
Martin Klug
grafik
Volím TOP 09, protože má dobrý program – jsou pro Evropu, svobodu a demokracii. A mají Karla, Mirka, Markétu a řadu dalších lidí, kteří na rozdíl od jiných skutečně neblábolí.
Markéta Rejmanová
OSVČ
TOP 09 je totiž opravdu jediná moderní, evropská a demokratická strana, která se drží svých zásad. Cením si nepopulismu a konkrétních řešení jak v otázce zdravotnictví, tak ve směřování naší země vůči EU a NATO.

Chci vám poděkovat, že nejdete vždy jen populární cestou a že jste strana o kterou se mohou opřít i mladí voliči. Díky že nás berete jako rovnocenné partnery pro život.
Aneta Navrátilová
Studentka
Líbí se mi myšlenka udržení dobrých vztahů jako stát a setrvání v EU. Tato strana má skvělý volební program a doufám, že uspěje.
Miroslav Med
TOP 09 je momentálně nejdemokratičtější a jedinou jasně proevropskou stranou v ČR. Nesnižuje se k lacinému populismu, dokáže pojmenovat věci pravými jmény, prosazuje rozpočtovou zodpovědnost a chce rozvíjet svobodu podnikání. Klade důraz na lidská práva a asi nejvýrazněji navazuje na odkaz Václava Havla. Díky spojení s LES od ní očekávám i prosazování ekologických témat.
Zuzana Stupková
OSVČ
Protože se mi líbí jejich volební program. Líbí se mi myšlenka udržet si dobré vztahy jako stát a setrvat v EU. Líbí se mi toho více , ale nebudu to zde příliš složitě vypisovat. Jsou i věci , se kterými nesouhlasím. Nicméně sto lidí a sto chutí. Tato strana je mi nejvíce sympatická. Pokud uspěje , budu ráda a buu doufat , že nezklame.
Adam Grill
Student
Progresivní, proevropská strana, která se vymezuje vůči populismu.
Ivan Marek
zahradník
Protože se mi líbí KAREL, MARKÉTA A DOMINIK
Vojtěch Fišar
Vedoucí týmu
Jediná zodpovědná a nepopulistická strana, která myslí do budoucnosti.
Barbara Hubová
Studentka 1. ročníků Psychologie - VŠ Humanitas - Vsetín, invalidní důchodce - 1. stupeň
Podporuji TOP 09 z intuitivních důvodů a i z důvodů rozumových :)

Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším.
Oscar Wilde
Jan Růžička
grafik
Budu volit TOP09 z několika prostých důvodů:

• zasazuje se o dodržování demokratických principů
• nesnaží se voliče opít rohlíkem, resp. koblihou – nesnižuje k populistickým slibům
• hledá řešení současných a budoucích problémů, kterými jsou narůstání státní správy a byrokracie, postupný návrat k předlistopadovým poměrům, dosavadní opomíjení penzijní reformy
• je prozápadně orientovaná, snaží se o naše setrvání v západní, křesťanské a evropské společnosti
• upozorňuje na bezpečnostní rizika, které představuje rusko-čínský trojský kůň Zeman a osoby kolem něj
• upozorňuje na nebezpečí, které představuje Babiš a kumulace politické, ekonomické a mediální moci a posun k oligarchické společnosti
• nepodbízí se voličům okopáváním EU
• staví se proti lacinému podporování xenofobních nálad

A hlavně proto, že všeci kradnú a za všechno může Kalousek!
Tomáš Láník
Kadeřník
Jediná proevropská liberálně demokratická strana, hájiící zájmy živnostníků.
Olga Wdowiakova
Student
Protože si myslím, že je to jediná dobrá volba.
Robert Pikna
Ekonom, obchodník
Moje osobní postoje se s programem TOP09 nejméně neshodují.
Klára Poláková
Accounts Managment Coordinator
TOP 09 je pro mě jediná volitelná pravicová strana!
Tomáš Němeček
Test Leader IT
Čekám od politické strany jasné přihlášení se k členství v Evropské unii, členství v NATO. Čekám od občana osobní zodpovědnost, nečekám nadměrné zasahování státu do rozhodování a svobod občanů. To vše TOP09 splňuje. #neuhneme
Jaroslav Rous
OSVČ
Jsem přesvědčen, že stát by měl sloužit a nikoli překážet.
Mám hrůzu ze stále bobtnající státní mašinerie.
EU má k dokonalosti daleko, ale všechny další alternativy, které se nabízejí, jsou podstatně horší. Pracujme společně na lepší rodině EU.
Nepotřebujeme silného vůdce, buďme vděčni za to, že máme demokracii. Do současné doby nikdo nic lepšího nevymyslel.

Top 09 je jedinou proevropskou stranou, jejíž program nejlépe odpovídá tomu, čemu věřím.
Vždy jsem volil strany na pravé straně spektra. Nyní nemám alternativu, protože ODS hraje na populistickou protievropskou notu.
Petr Vyšín
trener, coach
Protože má výrazně proevropský charakter, prosazuje rozpočtovou odpovědnost a nebojí se identifikovat problémy a pojmenovávat věci tak jak jsou
 <  1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 20 ... 75 76   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09