× Pohněme s tím. Společně!

Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Albert Kubišta
Zastupitel hl. města a historik
TOP09 volím od jejího vzniku. V těchto volbách považuji hlas pro TOP09 za hlas pro liberální parlamentní demokracii, za kterou je třeba bojovat. Polistopadový režim má svoje nedostatky, ale jeho hlavním směrem je právní stát a demokratický Západ a tak to musí zůstat.
Jiří Vaněk
Lektor, kouč, školitel
Dáváte celou dobu smysl, a nejste "kam vítr - tam plášť"
Michal Vlček
Asistent pedagoga, student
Volím TOP 09, protože je pro mne zárukou svobody, proevropského směřování, budoucnosti. TOP 09 je jedinou stranou, která nevyužívá populismu, rasové nesnášenlivosti a rozhazování veřejných financí pro zisk politických bodů. TOP 09 byla, je a bude zárukou svobody a demokracie v ČR! Je zárukou toho, že dva plus dva budou 4, nikdy ne tři a ni pět...
Jakub Sofka
pedagog na ZŠ
Pro její neměnné a jasně dané směřování. Protože je jedinou jasně proevropskou stranou. TOP 09 je stranou, která se odmítá vést na vlně jakéhokoliv populismu, ale na problémy nahlíží racionálně. TOP 09 je pro mě strana, která vždy bude hájit demokratickou principy a občanskou společnost!
Erik Kůs
Delnik
Jedina rozumná volba
Jozef Szentkereszty
Manažer zákaznického servisu
Pro konzistentní konzervativně-liberální program a stálé názorové postoje. Stejně tak je pro mě velmi důležité jasné pro-západní směrování a boj za demokratické principy a občanskou společnost.
Michael Rajtr
Neuhne...
Darina Bendová
provozní stravování na základní škole
Můj nejoblíbenější citát je „Velikost a mravní pokrok národa se pozná podle toho, jak zachází se zvířaty.“ Pro mě je nejdůležitější ochrana zvířat a přírody, jsem pro zákaz cirkusů se zvířaty, nelíbí se mi množírny psů, nelíbí se mi pokusy na zvířatech, nelíbí se mi dlouhé transporty hospodářských zvířat po EU a z EU, jsem pro přísnější tresty pro tyrany zvířat atd., proto budu volit TOP 09, která má ve volebním programu ochranu zvířat a přírody, např. jsou pro zákaz cirkusů se zvířaty. Moc se mi líbí jejich spojení se stranou LES. V současné době je to pro mě jediná důvěryhodná strana, které ještě věřím, že to myslí upřímně a že z této cesty neuhne. Líbí se mi pan Jiří Pospíšil, který se v ochraně zvířat hodně angažuje.
František Koupil
Jediná pravicová strana, která chce zůstat v EU.
Lucie Weitzová
advokátka, asistentka Karla Schwarzenberga, zastupitelka na Praze 6
TOP 09 budu volit, protože za ni do Sněmovny kandiduji :-) Těší mě, že můžu být na kandidátce, kterou vede Karel Schwarzenberg, díky němu jsem do této strany vstoupila. A nelituji toho, TOP 09 zastává hodnoty, které jsou mi blízké, má dobrý program, nechybí smysl pro humor, a tak od jejího vzniku to mám u voleb vždycky jednoduché.
Jakub Huňka
Student, právní asistent
Právní stát, svoboda, demokracie a aktivní práce v EU. To jsou hodnoty, které jsou pro mě důležité a TOP 09 je stranou, která je hájí a aktivně prosazuje.
Martin Hrbek
manager
Za to, že podporuji TOP09 může Kalousek :-)

Tuto stranu podporuji již od začátku. Je to strana, která se jasně vymezuje proti oligarchům. Zejména proti tomu, kterému politika zničila život a on je +40 miliard. A jako jediní nechtějí spolupracovat s ANO ani s Andrejem.
Martin Říha
podnikatel
Programové priority TOP 09 jsou ve shodě s mými názory.
Jana Donovan
překladatelka
TOP 09 je pro mě srdcovka už dlouho. Nyní oceňuji nejvíce, že jasně definují současnou politickou situaci, nebezpečí pro naši společnost plynoucí z osoby panů Babiše a Zemana. Jsou pevní a přímí ve svých postojích a názorech a mají odvahu vyhradit se jasně proti populismu. Jejich směřování je jasně na západ, nezpochybňují naše členství v Evropské Unii.
Martin Kabát
Fotograf
TOP 09 je pro mě jedinou možnou volbou standardní demokratické strany s konzistentním programem, názory a vystupováním.
Radka Ostřížová
administrativní pracovnice
Protože je pro mě důležitý, kterým směrem se naše země bude nadále ubírat ... TOP 09 je proevropská, prozápadní a liberální a vím, že nás neprodá na Východ ... z mé volby neuhnu!
Tomáš Klein
střihač
Není třeba si lhát - TOP09 není dokonalá strana, která by beze zbytku naplňovala to, co bych si od ní přál, ale politika je o kompromisech. A jinou skutečně příčetnou proevropskou stranu na české politické scéně nevidím.
Navíc- poslanci TOP09 zatím v drtivé většině případů ve sněmovně hlasovali tak, jak bych hlasoval já sám. A to je pro mě důležitější než sliby experimentálních stran s vězeňským autobusem.
Květoslav Čermák
zemědělský podnikatel
Program TOP09 reprezentuje všechny hodnoty, jež jsou pro mě důležité - liberalismus, demokracie, svoboda i osobní zodpovědnost občanů, má jasně určené priority v ekonomické oblasti i dalších a stanovena podstatná opatření k jejich realizaci (nejen povrchní a populistická), podporu inovací, výzkumu, vzdělávání, důchodvou reformu, vše s výhledem do budoucna. Podporuji proevropské směřování - jedině v silné EU jako její součásti vidím naši prosperitu, bezpečnost a perspektivu pro nás a naše potomky.
Martin Bláha
Obchodní zástupce TOPTRANS EU
Myslím si, že TOP09 to myslí s touto zemí a jejím lidem upřímně.
TOP09 bojuje za lidi, ne za svá koryta.
Dana Lapáčková
Zástupce vedoucího v maloobchodě
Proč budu volit TOPku? Protože je to jediná strana, která nás vede na západ a k prosperitě každého z nás, a nezapomene nepopulisticky dodat, že to máme v rukou my sami. Stačí jen chtít :-)
 <  1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 76 77   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09