Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Radan Seidler
informatik
Jsem členem TOP 09 od roku 2009. Chtěl bych pomoci změnit stav české společnosti. Více hledět na tradiční hodnoty, jako jsou morálka a rodina. Aby se konečně prosadilo, že politik není živnost pro obstarání prostředků k živobytí sám pro sebe, ale jako mimopracovní volnočasová aktivita, která vede ke zlepšení života těch, co je politik zastupuje, ať už je to kdekoliv.
Tradice, právo, spravedlnost, prosperita...
Kateřina Maružánová
mateřská dovolená
Proč volím TOPku?
Protože je aktuálně jedinou stranou, která se nebojí nazývat věci pravými jmény.
Jsme součástí EU a musíme se snažit v ní být vidět.
Sergej Krasnov
pojišťovací agent
Ztotožňuji se se stěžejními programovými body TOP 09
Matěj Balcar
Režisér, scenárista
Z většiny souhlasím s politikou strany a jejího čelního představitele Miroslava Kalouska, a to navzdory tomu, že podle mě pan Kalousek za svého ministrování nasekal řadu ,,lidských" chyb, za které teď bohužel sklízí ovoce. Škoda, že zrovna v době, kdy jeho hlas je jedním z mála, který se nebojí říct pravdu, není populistický a snaží se zbavit Česko slepé uličky v podobě Andreje Babiše. Za tohle všechno má TOPka mé sympatie. Vážím si jejího nasazení, neuhýbání od svého programu a přesvědčení, střízlivého postoje k migrační krizi a kladnému vztahu k EU.
Patrik Maďa
Student
TOP09 je naše jediná proevropská konzervativní strana. Její politici se navíc nikdy nenechali strhnout do bahna laciného populismu nebo nacionalismu. A právě být politicky konzistentní je podmínka nutná pro opravdový společenský pokrok. Takových lidí je v politice málo.
Šárka Kubalová
Mateřská dovolená
Jsem pro, aby byly zrušeny EET pokladny. Důvod je že nebude možnost podnikat po mateřské, tolik poplatků nejde utáhnout.
Hlavně se mi nelíbí praktiky pana Andreje Babiše. Přece nejsme zpátky v komunismu.
Třeba už bývalý jezdecký areál v Hradci nad Moravicí.
Co vše už tady pokazil, a co snaží se zlikvidovat.
Už tak je těžké po mateřské si najít práci, tak teď to bude ještě horší.Nikdo nás nezaměstná, a na rozjezd podnikání nebudou peníze. Z částky 3800,- to fakt je nemožné.
Oldřich Bittner
architekt, radní města Dobruška
Proč podporuji? A mohl by mi prosím někdo poradit jinou stranu, která vyznává konzervativní hodnoty, je pravicová, štítí se populismu, podporuje aktivní občany, je zásadová i když to není populární a netrpí paranoiou ve vztahu k EU? Děkuji :-)
Petra Vaněk
ekonomka, krajská manažerka
TOP 09 volím, protože cítím osobní zodpovědnost za svůj a synův život. Hodnoty, které TOP 09 přináší jsou obrovským přínosem pro naši lepší budoucnost.
Ondřej Švanda
konzultant
Podporuji TOP09, protože stranu vnímám jako poslední odpovědnou pravicovou stranu v České republice, která se nebojí vystupovat proti populismu a hájí základní demokratické principy.
Tibor Novodomský
inženýr kvality
Protože myslím na budoucnost mých dětí. TOP 09 jediná systematicky bojuje proti okrádání a ohlupování lidí, drancování přírody, drancování ekonomiky a to jak české, tak i světové.
Martin Svašek
Průvodce v turistickém ruchu
Podpora živnostníků, obrana proti ruské propagandě a vměšování, podpora EU, NATO, USA, Izraele
Ivana Čepková
editorka
Svoboda a demokracie mi leží na srdci.
Jaromír Mayer
Řidič
Stát by se měl starat jen o ty, kteří to opravdu potřebují
Bohumil Budil
Obchodník
Souhlasím s programem
Patrik Stoupa
Zpěvák, student
TOP 09 je pro mě jedinou stranou v politickém spektru, která nedělá populistickou politiku, ale snaží se ČR skutečně pomoci. Karel Schwarzenberg a Miroslav Kalousek jsou pro mne autority, kterým chci vyjádřit podporu.
Milan Püschel
Podnikatel
Strana, která má smysl...
Leoš Patka
1. Uznávám Karla Schwarzenberga
2. Nechci žít na účet svých dětí.
3. Nechci podporovat simulanty sociálního státu.
4. Chci podporu podnikatelům a aktivním lidem.
5. Nikoho jiného bych nemohl volit s čistým svědomím.
Jan Švácha
státní zaměstnanec
Není nikdo vhodnější...
Tomáš Krejčí
Dobrý den,

myslím ,že ste jedna z mála stran ,kterou volí normální lidé a nevyužíváte propagandy aktuálních situací ve světě. To se mi líbí. Krejčí
Vít Křížka
právník
TOP 09 budu volit, protože jde o poslední nezdiskreditovanou liberálně-pravicovou stranu.
 <  1 2 ... 10 ... 18 19 20 21 22 ... 30 ... 75 76   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09