Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Martin Mecerod
pracovník služeb zákazníkům
TOP 09 je dnes jediná skutečná pravicová strana
Martin Budi
Podnikatel
Protože top09 mi příjde jakojedina strana z nazorem..
Jan Přibil
Business analytik
Zahraniční politika je pro mě nejdůležitějším politickým tématem. Podporuji TOP09, protože se aktivně snaží blokovat snahu části voličů a politiků odtrhnout nás od EU.
Jana Pitrová
osvč
TOP 09 volím stále, nemám důvod to měnit. Z pravicových stran se mi nejvíce líbí.
Tomáš Matovič
technolog, konstruktér CAD
TOP09 je jediná strana, která se snaží pořádnou systémovou změnu vedoucí k uvolnění rukou všech. Hlavně ale drží demokratický standard. A to se mi líbí.
Ivan Černický
student
pro názorovou shodu :)
Tomáš Novotný
programátor, invalidní důchodce
Pro mě jako pro občana ČR TOP 09 přináší slušnost, sílu, otevřenost, neústupnost, zásadovost, podporu EU jako celku, podporu svobody jedince, podpora Václava Havla a jeho ideálů, které jsou pro naši společnost velmi důležité.
Prostě NEUHNEME.
Václav Baláček
Překladatel
Věřím tradičním stranám a tradičním politikům.
Anežka Kohoutová
Psycholožka, odborná asistentka na UHK
Protože sdílím podobné hodnoty a politické názory. Oceňuji, že topka není populistickou stranou a jako jedna z mála do politiky vnáší zodpovědnost a morálku. Líbí se mi, že klade důraz na vzdělanost a odbornost a to i ve svých řadách. Vážím si mnohých jejich představitelů, zejména Karla Schwarzenberga (který je pro mě v mnohém autoritou), dále oceňuji Markétu Pekarovou Adamovou, která kultivuje politické prostředí a těším se na výroky a proslovy pana Miroslava Kalouska, který umí přiléhavě vystihnout podstatu věci.
Martin Pačovský
Programátor
TOP 09 je pro mě strana s jasným názorem se kterou se dlouhodobě ztotožňuji víc, než s jakoukoli jinou současnou stranou. Na rozdíl od jiných stran není populistická, a věřím, že ji neřídí oligarchové. Jo a Kalousek mě prostě baví :).
Jan Procházka
Student
TOP 09 má jasné a stálé názory, jsou v ní velice vzdělání a rozumní lidé a je maximálně proevropská.
Jan Tomaštík
Lektor
Je nutné demokracii bránit.
Petr Lenk
Invalidní důchodce
Mají sílu odolávat populismu a nemění názory. Vím, že TOP09 jde těžkou cestou k lidem, ale také vím, že to chce kus odvahy.
Jan Schejbal
vědecký pracovník
Záleží mi na tom aby má rodina žila ve společnosti, kde pravda a láska jsou opravdové hodnoty a ne nadávky. Chci abychom si uvědomili, že naše místo je v západní demokracii a že jedině tam se nám i našim potomkům bude dobře žít. Věřím, že je potřeba budovat společnost na základě všeobecného vzdělávání a z něj pramenící svobody.
Jan Švestka
copywriter
Na české politické scéně nesmí chybět silná pravicová strana, která preferuje ochranu lidských práv před zahraničním obchodem a klade důraz na aktivitu v NATO i v jádru EU a na co nejmenší propojení velkých mediálních skupin s vysoko postavenými státními úředníky.
Vítězslav Traurig
student
Protože mi není lhostejný vývoj České republiky a TOP 09 reprezentuje nejlépe mé názory.
Albert Marcin Miśkiewicz
Technik NDT
TOP 09 je proevropská. Jsem pro Euro. Chci, aby Česko bylo součásti silné Evropy. Rusko je pro nás větším bezpečnostním problémem, než migranti. Nikdo jiný to nezdůrazňuje.
Lucie Pajerová
Account Manager
Jsem maminkou 3 malých děvčátek, proto mi rozhodně záleží na tom, do jaké společnosti a doby jsem je přivedla. Mnohé věci v životě změnit nemohu, ale pokud je v mé moci se alespoň málem přičinit, aby se měly lépe, udělám pro to maximum....
Jakub Hazda
Zdravý rozum velí.
Petr Jakubec
Student
TOP 09 je jediná politická strana na české politické scéně, jež si zaslouží moji podporu, jelikož nemění své názory stylem "kam vítr, tam plášť". Rovněž je jedinou proevropskou stranou.
 <  1 2 3 4 ... 10 ... 72 73   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09