Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Jan Švestka
copywriter
Na české politické scéně nesmí chybět silná pravicová strana, která preferuje ochranu lidských práv před zahraničním obchodem a klade důraz na aktivitu v NATO i v jádru EU a na co nejmenší propojení velkých mediálních skupin s vysoko postavenými státními úředníky.
Vítězslav Traurig
student
Protože mi není lhostejný vývoj České republiky a TOP 09 reprezentuje nejlépe mé názory.
Albert Marcin Miśkiewicz
Technik NDT
TOP 09 je proevropská. Jsem pro Euro. Chci, aby Česko bylo součásti silné Evropy. Rusko je pro nás větším bezpečnostním problémem, než migranti. Nikdo jiný to nezdůrazňuje.
Lucie Pajerová
Account Manager
Jsem maminkou 3 malých děvčátek, proto mi rozhodně záleží na tom, do jaké společnosti a doby jsem je přivedla. Mnohé věci v životě změnit nemohu, ale pokud je v mé moci se alespoň málem přičinit, aby se měly lépe, udělám pro to maximum....
Jakub Hazda
Zdravý rozum velí.
Petr Jakubec
Student
TOP 09 je jediná politická strana na české politické scéně, jež si zaslouží moji podporu, jelikož nemění své názory stylem "kam vítr, tam plášť". Rovněž je jedinou proevropskou stranou.
Michal Dovrtěl
Grafik & UI/UX Designer
TOP09 pro mne představuje silnou morální autoritu, která se opírá o hodnoty, které tento stát v minulosti formovali a doufejme stále formovat budou. To je pro mne humanismus, lidská práva, respektování základních práv a svobod a silné zakořenění v právním liberálně-demokratickém státě a Evropě. TOP09 jsem se rozhodl popořit také pro jeho odmítavý a neoblomný postoj vůči jakýmkoliv ideologiím, které vedou k totalitě, extrémismu nebo autoritářství.
Jan Havelka
devatero řemesel, desátá bída
TOP 09 hrdě podporuji, protože slova zkratek názvu jsou nejpřijatelnější volbou v každé době.
Martin Neškodný
Projektant
Podporuji, protože chci žít v proevropské demokratické zemi.
Petr Jetmar
OSVČ
Mám velké obavy o směřování naší země. Vliv populistů a oligarchů nás obrací na východ. Nynějším prezidentem je ohýbána ústava a novináři nás pravdivě neinformují o různých kauzách. Jsem pro integraci v EU a zavedení Eura. Avšak nikdo z politiků se tomuto tématu nevěnuje. Chci aktivně bránit lidská práva a svobody, aby moje děti nepoznali diktaturu.
Marek Picek
student Mezinárodních vztahů a evropských studií
Jelikož jsem Evropanem vidím budoucnost ČR v jádru EU, jsem pro euro a proti populismu.
Miroslav Kostlivý
živnostník
TOP 09 pokládám za jedinou klasickou liberální stranu u nás
Jakub Maule
Student Právnické fakulty UK
Protože lidem nesmí být jedno, kam země směřuje a jaké podmínky se vytváří našim, i budoucím generacím.

Protože se chci podílet a svými názory a činy přispět k co nejlepšímu fungování státu.
Jana Monhartová
zdravotní sestra nyní v domácnosti
Dlouhodobě mne politika zajímá. Od vzniku TOP 09 stranu vždy volím. Na politickém spektru stran je mi program TOP 09 nejbližší. Již od prezidentských voleb v roce 2013 mám doslova depresi z toho, kam naše země směřuje. Nechci pořád číst a poslouchat jen špatné zprávy.... Ráda bych se nějakým způsobem podílela na práci v týmu TOP 09. Mám také důvěru v nového předsedu.
Jan Slavík
Managing Partner
Protože k demokracii a budoucnosti se stavím zodpovědně.
Mikuláš Krátký
Student
Protože mi je Topka názorově nejbližší strana.
Václav Haisman
Protože je to rozumná pravicová strana. Ale jestli se nezlepšíte, neupustíte od populismu typu zkrácení doby, kdy se neplacení výživného stává trestným činem, či od elektronických voleb, tak příště to hodím ODS.
Jana Černá
Terapeutka
Podporovat a dávat energii do toho, co považuji správné, má větší smysl, než si stěžovat na to, co nefunguje.
Volím cestu pozitivní energie, naděje, důvěry a svobody.
Jan Gloz
student
Podporuji TOP 09,protože se mi líbí jejich názory,jejich uvažování a mám rád názory Dominika Feriho a Karla Schwanzerbergera.
Bohumír Plucar
Lékař
Vždy jsem podporoval pana Schwarzenberga a jeho názor na prezidenta E.Beneše mám stejný jako v přímé volbě prezidenta v r.2013. Názory na historické a politické dění se snažím utvořit si z mnoha informací samostatně. Zajímají mne otázky lékařské etiky, které jsem postgraduálně studoval. Lidé a program TOP09 je mi blízký.
 <  1 2 3 4 ... 10 ... 71 72   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09