× Pohněme s tím. Společně!

Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Petr Mívalt
Ředitel
Ztotožňuji se s názory TOP 09, nejsem nijak aktivní v politice, ale za celá léta, co pasivně pozoruji dění, mi názory a presentace byla vždy srozumitelná. Obdivuji léta pana Schwarzenberga jako jednoho z mála gentlemanů ve veřejném životě. Dále už nemůžu poslouchat, co se šíři za pomluvy a manipulace z ostatních stran, tak se chci trochu přičinit a podpořit ty, v které věřím a fandím.
Jiří Zajíc
Manažer nákupu a logistiky
Mé hodnoty se shodují s programovým východisky TOP09. Jsem pravicově zaměřený s důvěrou v roli Evropské unie, s přesvědčením o nutnosti udržet fiskální a enviromentální zodpovědnost.
Jiří Hrabal
vysokoškolský pedagog
TOP09 podporuji pro její proevropskou orientaci, ekologický akcent, respekt k lidským právům, pravicové pojetí lidské solidarity a v neposlední řadě pro její snahu přispívat k formování otevřené společnosti založené na vzdělanostních principech. Jsem totiž přesvědčen, že vzdělání je cesta k solidární a prosperující společnosti.
Jan Pechar
OSVČ
TOP 09 je proevropská, zdravě konzervativně liberální. Důvěřuji její snaze o opravdový dialog uvnitř i navenek.
Josef Bouček
skladník
Všichni nesnáší Kalouska, jenže on má skoro vždy pravdu.
Daniel Pešák
Lékař, chirurg
Protože Top-ka pro mě představuje politický subjekt na naší politické scéně, se kterým se názorově nejvíce ztotožňuji.
Představuje pro mě subjekt s čitelným politickým programem, bez populismu, s jasnou mezinárodní integrací i politickou kulturou a humanismem.
Jindřich Klička
Prodejní technik
Reaguji na výzvu "Milionu chvilek". Souhlasím, že pouze chodit k volbám nestačí. Je třeba se zapojit aktivně, například členstvím v politické straně. Přestože jsem dlouholetý volič KDU, tak jsem se rozhodl pro Top09. Sleduji ji dlouhodobě, taky volil jsem Karla :) .. Přesvědčila mne i změna ve vedení strany v osobě paní Markéty Adamové. Postoje k EU, NATO i sociální politice. Přál bych Topce ve volbách alespoň 10%. A paní Adamovou časem prezidenkou... ✌️
Jaroslav Soukup
Emeritní záchranář Horské služby ČR
Pro zcela jasný postoj k EU a našim spojencům v NATO.
Miroslav Macoun
stavební projektant
VŠICHNI chceme dobro a prosperitu pro Českou republiku

Problém je v tom, že každý vnímá pojem prosperita a dobro po svém...

Lubomír Babisz
Analytik (application manager)
Jedna z mála rozumných proevropských liberálních stran bez nacionálního akcentu.
Marek Jasanský
IT konzultant
TOP 09 je jedna z nejvíce proevropských stran, které tu máme.
Jindřich Šroba
IT Security
Ideologicky je mi tato strana nejbližší už od svého vzniku.
Tomáš Zeman
Řidič autobusu
Chránit svobodu, odkaz předků a být odpovědný za přítomnost a budoucnost považuji za nutné... Věřím, že TOP 09 toto plní.
Kateřina Chlumská
Learning Research and Development Assistant
Podporuji TOP 09 jakožto demokratickou, pro-evropskou stranu, s balancovanou liberalní agendou, zdravým rozumem a slušnými lidmi. Obzvláště si vážím důrazu na zkvalitnění českého vzdělávacího systému a možností, které poskytuje žákům, učitelům a ředitelům. Nadále je důležité mít v čele republiky lídry, kteří budou s respektem a pokorou reprezentovat hodnoty českého národa, jakožto slušného, vyspělého a talentované lidu, schopného postavit se do čela světové občanské společnosti v globálních otázkach a krizích.
Pavel Nalezený
architekt
TOP 09 je pro mě deset let trvání naděje, že v České republice existuje
názorová platforma s ideály, které spočívají v hledání demokratické cesty kupředu.
Cesty, díky níž se postupně stáváme integrovanější v celé nově probouzející se Evropě.
Trvání naděje, že v naší krásné zemi dovedeme postupně najít dříve zašlapanou, zdravou
sebedůvěru a upřímnost, které nás učiní přirozeně silnými. Pro život v ideálech a život
obyčejný ve společnosti i mezi blízkými.
Petr Bělík
marketér
Ctím hodnoty slušné společnosti, která má na to, jít příkladem zemím nejen směrem na východ.
Dominika Ipserová
BACKOFFICE
V roce 1989 se klíči necinkalo proto, aby nám tady o několik let později vládl někdo jako je pan Babiš, případně s ním pan Okamura.
Vyrůstala jsem na odkazu Václava Havla a vždy jsem věděla, že nechci zažít to, co museli moji rodiče.
Jsem hrdá na to, že můžu podporovat TOP 09!!!
Jsem hrdá na to, že je ČR v EU, že jsme v NATO.
Demokracie není zadarmo !!!
Michał Stanisław Chlistovský
OSVČ
Rozumní přístup k mezinárodní politice, která vidí nás jako součást celku. Dosavadní kroky přispívající k vývoji ekonomiky ČR.
Jan Obdržálek
VŠ učitel v důchodu, část. úvazek
1) Proč volím vůbec? Protože nevolit znamená zcela ponechat odpovědnost na jiných. ("Kdo nevolí, nemá právo se pak divit, natož zlobit.")
2) Proč volím TOP?
- a) Je volitelná, tj. můj hlas nepropadne. U pidistrany bych sice alespoň demonstroval svůj názor, ale ne o moc víc.
- b) Je to strana jasně proevropská, a to nejen slovně (jako ODS), ale i všemi postoji. Podobně je pro spolupráci s USA a právem nedůvěřuje (bolševickému) Rusku a Číně.
- c) Řešení, která nabízí jsou realistická.
- d) Její politika a prezentace se neopírá populisticky o negativní pudy člověka (strach, závist, nenávist).
Elena Stanková
OSVČ
Jste mi názorově a hlavně morálně nejbližší politická strana
 <  1 2 3 4 ... 10 ... 76 77   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09