Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Darek Dupal
architekt, mořeplavec
chci být součástí EU, NATO, jsem pro přijetí Eura, ctím svobodu, chci být součástí západní civilizace, nechci do područí Ruska ani Číny
Markéta Uhrová
mateřská dovolená
Protože se mi nelbí, jak dopadly volby a nechci, aby to dopadlo za 4 roky stejně. A program TOP 09 je mi blízký.
Petra Fischerová
Malíř
Kultura projevu a kultivované vystupování.
Tomáš Holík
IT Solution Architect
TOP 09 je jediná strana se solidním, smysluplným a stálým volebním programem.
Kateřina Hlaváčová
IT manažer
Protoze je to jedina strana, ktera dotahne, co slibuje.
Domča Ipserová
BACKOFFICE
V roce 1989 se klíči necinkalo proto, aby nám tady o několik let později vládl někdo jako je pan Babiš, případně s ním pan Okamura.
Vyrůstala jsem na Vaškovi Havlovi a vždy jsem věděla, že nechci zažít to, co museli moji rodiče.
Jsem hrdá na to, že můžu podporovat TOP 09!!!
Jsem hrdá na to, že je ČR v EU, že jsme v NATO.
Demokracie není zadarmo !!!
Antonín Pánek
Kvůli Kalouskovi a Ferimu
Líbí se mi jejich názory a hodnoty
Veronika Gajdušková
Podporuji a volím Top 09
Pavel Ungr
SEO konzultant
Protože myslím
Jan Koráb
designer
Proč jsem se rozhodl podpořit a volit Topku...
Považuji se za Evropana a svou budoucnost a budoucnost svých blízkých vidím v jednotné, třeba i sjednocené, Evropské Unii. Chci se po Evropě volně pohybovat a stojím o jednotnou evropskou měnu, o Euro. Chci taky společnou obranu, garantovanou Spojenými státy v NATO.
V tomto mém zájmu jsem ochoten respektovat pravidla, na kterých se v těchto společenstvích dohodneme nebo která vyplynou ze standardních demokratických procesů. Naopak nechci v těchto společenstvích platit za vyžírku, která jen bere a odmítá dávat nebo za potížistu, který jako malé dítě dupe nožičkou a křičí ne, místo toho, aby sám hledal řešení nebo se aspoň podílel na tom, které navrhli jiní...
Tož tak, proto Topka. Je to smutné, ale v těchto volbách je to jediná strana, která toto prosazuje i když to není zrovna populární stanovisko.
Jan Falta
Budoucnost a prosperita České republiky ve společné demokratické Evropě
Franta Bušič
Jinak to nejde...
Lucie Straková
Koordinator
Vážila jsem si TGM, a milovala jsem lidského člověka jménem Václav Havel!!! Ted si vážím Karla Schwarzenberga
Filip Chraska
V Cine jedine se vzprimenymi zady.
Robert Vlach
podnikatelský poradce, autor bestselleru Na volné noze
Letos budu volit TOP 09. A přiznám se, že jsem mírně optimistický ohledně výsledku voleb, protože nevěřím průzkumům, které hrozí nadpoloviční většinou SPD, KSČ(M) a ANO. Poslední dva tři měsíce se ptám na volby každého (včetně taxikářů) a i když zdaleka ne vždy mě odpověď těší, nepotkal jsem snad nikoho, kdo letos volit nechce. A to je dobrá zpráva, protože při nevídané úrovni politického diskurzu a vysoké účasti půjde o věrnější odraz myslí českých voličů, než kdyby byl zájem o politiku malý a účast nízká. Prostě chci a respektuji demokracii i s rizikem, že se mi výsledky voleb nemusí líbit, podobně jako byly milióny britských a amerických voličů v nevěřícném šoku po Brexitu a Trumpově vítězství. Myslím si, že i takto nepříjemný výsledek demokratické volby je lepší, než uzavřená, stagnující společnost, v níž pak dochází ke změnám drasticky a náhle. Cesta demokracie je možná místy trnitá, neefektivní, ba nevyzpytatelná, ale dlouhodobě vede ke zlepšování a nic není tak horké, jak se to uvaří. Chci věřit tomu, že si my Češi zvolíme dobrou vládu a nebudeme stádně volit staré kádry, xenofobní nacionalisty a populisty. Pojďme všichni volit a rozhodněme to ne jednou provždy, ale pro dalších pár let!
Martin Klein
Barman
Jediná proevropska pravicová strana
Tomáš Vaněček
technik
Je to strana které věřím a ztotožňuji se s jejím programem a myšlenkami. Můj TOP kandidát je František Vácha!
Kateřina Růžičková
ekonom
Protože chci být součástí EU. Protože chci, aby má dcera žila v prosperující zemi. Protože držíte slovo. Protože mám ráda Kalouska. Protože v TOPku věřím. Protože.. Protože.. Neuhněte.
Klára Němcová
Daňová poradkyně
1. lidská práva a demokracie jsou pro mne ta nejdůležitější hodnota.
2. Jsem pro přijetí eura a být platným členem EU je dle mého názoru důležité.
3. Vadí mi kam se dostala naše země za poslední čtyři roky - udávání neustálé šmírování prostě praktiky STB.
4. Mám obavu, že pomalu směřujeme k roku 1948. Je zde vyvolávána nenávist k určité skupině obyvatel a to už tu bylo.
5. Nepřeji si směřování na východ a anexe Krymu mi nápadně připomíná Mnichov 1938. To jak se zrovna Česká republika staví k okupaci po svých zkušenostech je zarážející.
6. Můj sen je návrat k hodnotám Masarykovo první republiky.
7. Chtěla bych zastavit řádění stébáka Babiše a věřte, že jako daňová poradkyně s ním mám opravdu nepříjemné zkušenosti. Stát má podnikatelům pomáhat a ne je likvidovat, nebo je alespoň nechat žít.
Všude vidím strach stejný jako jsem prožívala v totalitě.

Pokud si odpovím na své otázky a řeknu si kdo mi to může splnit vyjde mi TOP 09 a to je důvod proč ji budu volit.
Jiří Dort
neonatolog
TOP 09 volím, protože je to jediná strana, která má komplexní program. Mám rád svobodu a demokracii a chci, aby i dále byly zachovány v České republice a Česká republika, aby zůstala i nadále součástí Evropské unie.
 <  1 2 3 4 ... 10 ... 68 69   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09