Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Jan Slavík
Managing Partner
Protože k demokracii a budoucnosti se stavím zodpovědně.
Martin Pich
student / projektant
TOP 09 je konzervativní strana podporující vzdělání, svobodné podnikání a demokracii. TOP 09 je proevropská strana, která netěží z vlny populismu a klade důraz na ochranu životního prostření.
Mikuláš Krátký
Student
Protože mi je Topka názorově nejbližší strana.
Václav Haisman
Protože je to rozumná pravicová strana. Ale jestli se nezlepšíte, neupustíte od populismu typu zkrácení doby, kdy se neplacení výživného stává trestným činem, či od elektronických voleb, tak příště to hodím ODS.
Jana Černá
Terapeutka
Podporovat a dávat energii do toho, co považuji správné, má větší smysl, než si stěžovat na to, co nefunguje.
Volím cestu pozitivní energie, naděje, důvěry a svobody.
Jan Gloz
student
Podporuji TOP 09,protože se mi líbí jejich názory,jejich uvažování a mám rád názory Dominika Feriho a Karla Schwanzerbergera.
Bohumír Plucar
Lékař
Vždy jsem podporoval pana Schwarzenberga a jeho názor na prezidenta E.Beneše mám stejný jako v přímé volbě prezidenta v r.2013. Názory na historické a politické dění se snažím utvořit si z mnoha informací samostatně. Zajímají mne otázky lékařské etiky, které jsem postgraduálně studoval. Lidé a program TOP09 je mi blízký.
Richard Neugebauer
Protože vyznávám stejné hodnoty, zejména ve vztahu ke státnímu rozpočtu, k církevním restitucím a k Evropské unii.
Kamil Boukhemis
student
Protože nechci žít ve zkorumpované zemi, která bude jen loutkou Ruska a Číny. Chci, aby se naše země stala více aktivním členem EU a NATO. TOP 09 mi tohle všechno dokáže jako jediná nabídnout. Proto ji volím a podporuji.
Tomáš Šindler
lékař
TOP 09 pro mne jako jediná demokratická strana reprezentuje garanci odkazu Václava Havla a celého polistopadového vývoje v praktické politice. Není populistická, jelikož umí odvážně uchopit a argumentovat i nepopulární témata a stát si za nimi. A v neposlední řadě měla štěstí na lídry, kteří byli a jsou skutečné osobnosti. Moc bych TOPCE přál, aby se těchto milníků vždy držela a nesešla z cesty.
Jitka Kováříková
Trenér měkkých dovedností
Protože věřím, že TOPka je tu ku prospěchu všem občanům a nejde cestou získat občany jen ku svému prospěchu.
Klára Fronková
TOP09 je pro mě stranou, která jde správnou cestou, neuhýbá k extrémům či zbabělosti, nehrbí se, ale zároveň umí diplomaticky vyjednávat,chrání naší přírodu, kulturu a náboženství. Je to pravicová strana, která netlačí naší zemi ze středozápadu Evropy kamsi do mrazivého východu. Zasazuje se o zavedení Eura, což je logické. Proto volím TOP09.
Libor Pluháček
obchodní manažer
program TOP 09 téměř zcela souzní s mým světonázorem
Miroslav Vrbický
Sales manager for foreighn markets
Věřím v Evropu a slušnost.
Rozhodl jsem se vstoupit, když jsem viděl co předvádí Andrej Babiš, Miloš Zeman a posléze další.
TOP 09 jsem si vybral na základě sympatií. V ODS mi něco smrdí a Piráty zatím neznám.
V zásadě jsem pro spolupráci pravého bloku a nelíbí se mi tříštění hlasů.
Martin Packa
procesní analytik v bance
Protože Pravda a Láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Důležité pro mě je nebát se postavit se za hodnoty liberální demokracie, svobodu, toleranci a solidaritu.
Tomáš Břoušek
referent v pojišťovně Kooperativa
TOP 09 podporuji, protože se mi líbí její proevropské myšlení a také podpora přírody.
Michal Vlnas
směnový inženýr
Souhlasím s hodnotami, které hlásá.Jediná pravicová proevropská strana.
Michaela Vávrová
úřednice
chci žít v EU, nepopulistická pravicová strana
Ondřej Zeman
geolog
Protože je stranou hájící to nejdůležitější: samotné základy liberální demokracie a její pojistky (senát, rozdělení moci atd.), hájící nezávislost médií jako "hlídacích psů" demokracie, hájící setrvání v EU, setrvání v NATO a přijetí Eura, protože prosazuje zahraniční politiku, za kterou se nemusím stydět, protože se snaží zachovat směrování ČR jako státu, který ve světě hájí lidská práva.

Také proto, že odmítá veřejné referendum, protože jde o nástroj obcházející volené zástupce. V referendu rozhodují masy lidí, které jsou velmi snadno manipulovatelné pomocí těch nejzákladnejších pravidel populismu a v dlouhodobém horizontu nemají schopnost rozhodovat s péčí řádného hospodáře. Také proto, že odmítala přímou volbu prezidenta, rovněž z důvodu snadné manipulovatelnosti mas lidí.
Jiří Marik
Tenisový trenér
Top 09 je vlastně jediná proevropská strana,
Vystupování politiků Top 09 konstruktivní,
velice sympatické a smysluplné.Bohužel mnoho
občanů nechápou význam EU a je to s nimi
špatně komunikováno, málo vysvětlováno.
Žijí v Rakousku a v Česku a cítím
se Čechem a Evropanem.
 <  1 2 3 4 ... 10 ... 70 71   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09