Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Lukáš Landa
Obchodní zástupce/ podnikatel
Přiznám se, že volím TOP09 už od svých 18. Tehdy jsem neměl ponětí o tom proč ji volím, jen se mi prostě zamlouvala. Nyní ji věřím, věřím, že dokáže jít i do nepopulárních kroků, které nemají malý okamžitý výsledek, ale velký výsledek, který je vidět až za delší dobu. Líbí se mi jejich vize 2030, u žádné pravicové strany, která by stála za řeč jsem toto nenašel. Ale to nejdůležitější je pro mě ochrana životního prostředí, možná to zní pokrytecky od člověka, který pracuje jako obchodní zástupce a jeho denním chlebem je emise skleníkových plynů, ale jedině usměrněný a komplexní přístup, který jde ruku v ruce s rozumem může mít nějaký kladný výsledek. Upřímně jsem se dost "pobavil" při čtení toho co nabízí jistý modrý ptáček. Top09 je zkrátka TOP :-)
lubomír kalman
OSVČ
TOPka má jasný program a Kalousek má můj palec nahoru
Michal Koropecký
nezávislý distributor Brookhuis aj.
Od vzniku TOP09 souhlasím s jejím programem, tato strana by měla dostat šanci na reparát při prosazování penzijní reformy, zejména konečně zavést 2. pilíř a tentokrát povinně.
Přeji si konečně splnit velké přání všech, co obchodují v rámci EU a sice, co nejrychlejší zavedení Eura.
Předpokládám, že by nemělo být nemožné, přesvědčit ohlupované voliče, kterým je do hlav po léta vtloukána spousta předsudků, ohledně Eura, EU, uprchlíků, reforem "bezohledné pravice", penzijní reformy a 2.pilíře včetně. atd., že přišel čas obratu, kdy se to může a musí všem ohlupovačům vymstít, protože co se neodpouští je, že někdo z někoho dělá blbce. Dost bylo Zemana, dost bylo Babiše, Sobotky, Chovance, Ratha a celé socdemácké kleptokracie! Nechci vládu lidí nad lidmi ale vládu práva nad lidmi. To se týká i těch, kteří drží funkce a moc, "ať už pokud jde o otázku moci nikdy neslyšíme o důvěře v člověka, nýbrž měli bychom ho svázat řetězy ústavy, ať nemůže vyvést nějakou ničemnost."(vyjádřil Thomas Jefferson).
Od Němců bych opsal zákon-paragraf 331: Vorteilsannahme (Přijetí výhody)z trestního zákoníku, odstavec trestné činy v úřadě (Strafgesetzbuch , Abschnitt - Straftaten Im Amt).
Jana Trličíková
IT konzultantka
Ideové směřování strany je mi dlouhodobě sympatické (samozřejmě s jistými výhradami,ale to je demokracie :-). Navíc je jediná, u které jsem přesvědčena, že nebude kolaborovat s Babišem. Takže jasná volba
Gustav Sosnovec
Podnikatel
TOPKU volím na základě zdravého rozumu a ne za koblihy
Jan Ruprich
Student
Sdílím společné názory na politiku České republiky.
Je to demokratická strana, která ví, co má dělat.
Bob Marounek
(Zatím stále) svobodný podnikatel
Stredopravicová proevropská strana, s jasným směřováním a osobnostmi, kterých si neskonale vážím.
Michal Valla
Logistika
Není pro mne jiná alternativa než volit lidí ctici svobodu jednotlivce.Revoluce 1989 měla přinést svobodu a svobodné podnikání bez zbytečných starostí.ČSSD a ANO omezují svobodu vseho! Když není co vytunelovat ,tak se musí vybrat od malých a středních podniků aby bylo zase kde brát!A volit Babiše?Proč nikdo nemluví nikdo o Rom jak v době velkého "K"=Krejčíř a Mrázka se jmenovaný Babiš snažil ovládnout Unipetrol.Ta snaha pramenila o podobné snahy zbývajících dvou jmenovaných.Pro mě je to jasný.
Klára Fronková
Komunikace - EU fondy
TOP 09 se snaží dělat rozumné věci tak, aby nebyla naše země a lidé v ní zneužíváni ve prospěch jednotlivců a zájmových skupin. Nevnímám jí jako stranu amatérů, ale profesionálů, kteří umí udělat kvalifikované rozhodnutí.
Martin Leugner
jednatel společnosti
Mám rád TOP09 :D

A především si velice vážím pana Schwarzenberga, Kalouska a Hegera.
Tereza Žáčková Motalová
administrativní pracovnice
TOP 09 je jediná, které věřím, že může v naší zemi něco pozitivního udělat.
Libor Havlíček
geodet
Jste pro mě jediná volitelná strana. Plná osobností, kterých si vážím. Volím vás proto, že mi není lhostejný osud naším země.
Jaroslav Vrabec
důchodce
Protože věřím volebnímu programu a tomu, že bude ještě doplněn a co v největší míře dodržen.
Martin Couf
Technický ředitel
TOP09 je jediná pravicová, proevropsky a liberálně orientovaná demokratická strana v ČR.
Petr Vidlák
Jsem členem
Aleš Kocourek
ekonom, podnikatel
Je to zcela prosté.
Protože věřím, že svoboda je jedna z nejvyšších životních hodnot. Protože pro mne lidská práva nejsou prázdným slovem.
Protože se daleko více cítím liberálně konzervativním demokratem než autokratem ruského či čínského střihu.
Protože nestačí jen nadávat na poměry.
Petr Mistoler
ambulantní psychiatr
TOP 09 je proevropská, nepopulistická strana, která myslí na budoucnost.
Jan Němeček
HR consultant, coach, TeamLeader
Proč podporuji TOP09? Protože souhlasím se základními myšlenkami strany a protože je to jediná strana u nás, která je nejen liberální, ale skutečně se snaží zjednodušovat lidem život, ne jen slovy, ale ČINY. A protože jsem přirozený vůdce a daří se mi i lidem otevírat oči a navádět je tím správným směrem...chci být užitečný více a efektivněji. A právě podporou strany TOP 09 a tím že chci být ústy i tváří TOP 09. Pro obhajobu křesťanských hodnot a budoucnost naší společnosti, kde bude slušnost a úcta opět hodnotou...

S úctou k Vaší jedinečnosti
Petr Herman
pracovník v sociálních službách
Podporuji TOP 09 proto, že je to jediná strana v republice, která mi je svým založením a svými zásady nejblíž. Z ostatních politických stran si nejen, že nevyberu, i když jsem dlouhá léta volil ODS, protože jsem ani jinou možnost neměl, ale nějak si s nimi, respektive s jejich chováním na veřejnosti, nemám moc co říct. Věřím, že TOP 09 se svým pravicovým ideálům nezpronevěří a že strana jako taková bude dlouho žít. AŤ žijí TOPáci.
Jaroslav Tručka
podnikatel
TOP09 volím proto, že v parlamentu zastává zdravý rozum a ctí demokratické principy. Pan Kalousek má moji plnou důvěru, nazývá problémy pravými jmény. Vím, jak to může být frustrující a chci mu i ostatním aktivním Topkařům touto cestou poděkovat za to, že to nevzdávají.
 <  1 2 3 4 ... 10 ... 53 54   >
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram