× Pojďte do toho s námi.

Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Jiří Koudela
Manažer v energetické společnosti
Osobní zodpovědnost za své rozhodnutí a činy je právo i povinnost každého člověka. Všichni jsme součástí širšího společenství - v rodině, v zaměstnání, v různých spolcích, ale i jako občané této republiky a obyvatele této planety. Každý náš počin má vliv na lidi v našem okolí i na prostředí, ve kterém žijeme. Základní teze a východiska TOP 09 jsou mi blízké a proto jsem se rozhodl pro její podporu.
Kristýna Janstová
OSVČ
Podporuji stranu a její vize, jelikož si vážím demokracie a jejích principů. Současná vláda omezuje přístup k informacím, porušuje základní demokratické principy, o korupčních skandálech ani nemluvě. Pokud budeme sedět s rukama v klíně, může se stát, že se naše budoucnost bude nepříjemně podobat jistým východním národům.
Jan Švestka
úředník
Na české politické scéně nesmí chybět silná pravicová strana, která preferuje ochranu lidských práv před zahraničním obchodem a klade důraz na aktivitu v NATO i v jádru EU a na co nejmenší propojení velkých mediálních skupin s vysoko postavenými politiky.
Martina Lisová
starostka, učitelka
TOP 09 – konečné rozhodnutí, koho podpořit jsem udělala na základě dvou osobností a také na základě tohoto bodu: „K přijetí za člena dochází na základě písemné přihlášky do TOP 09 a čestného prohlášení, že nebyl do roku 1990 členem Lidových milicí, StB, vojenských zpravodajských služeb či agentem StB a vojenských zpravodajských služeb.“ Taky jsem si jista, že koalice s KSČM, SPD a ANO se nekoná a konat nebude. Mou vnitřní podstatou je demokracie a svoboda a také úcta k činům a myšlenkám Václava Havla a dalších, kteří se jakkoli zasadili o to, že zítra můžeme jít ke svobodným demokratickým volbám. Není to samozřejmost, přestává to být samozřejmost, dokonce i v zemích nedaleko našich hranic. A i přes tisíc výhrad, povzdechů a drobných zklamání je TOP 09 v tuto chvíli tou stranou, která je mi nejblíže. A které osobnosti jsou tedy tím důvodem – no přeci Karel a Mirek. A co mají společného?
• mají skvělé rétorické schopnosti
• jejich zkušenosti má opravdová hrstka politiků
• mají mně blízký smysl pro humor, ironii
• umí přiznat chybu
• vědí, že MY, nekončí na našich hranicích
• už nechtějí dál přesvědčovat lidi, kteří nemají zájem

Petr Lukavec
geodet se specializací na gravimetrii, šéftrenér juniorské reprezentace v MTBO
TOP09 je proevropská a zároveň anti-populistická strana, která ctí demokratické principy a zároveň už má i určitou tradici, která dává záruku, že tomu tak bude i nadále.
Dan Černohorský
programátor, IT, stavebnictví, elektro
TOP 09 ctí pravicové a křesťanské hodnoty, ke kterým jsem byl vychován. V programu se hlásí ke svobodě, ale i odpovědnosti a povinnostem jednotlivce, právu na vlastní rozhodnutí, podpoře soukromého podnikání, motivaci k práci, ale i k pomoci potřebným, evropským a křesťanským hodnotám a příslušnosti.
Michal Pilař
jednatel
Nebuďme naštvaní na špatné vedení svého města nebo státu, ale na vlastní neochotu se zapojit.
Emil Kudrnovský
ředitel ZŠ a MŠ
Na podzim 2009 jsem se rozhodl pomoci jedné z pravicových stran. Impulsem pro mě byla předzvěst povolební patové situace a zejména hrozba pokračování zadlužování státu, zdržení reforem apod. V roce 2020 se situace opakuje znovu, ale je o to vážnější, že naši zemi vládne bývalý člen STB s podporou komunistů. Jako zodpovědného otce čtyř dětí mě to nemůže nechat nečinným. Chci přispět k posílení pravice nejen tím, že jim dám hlas, ale i svou prací a dosavadními zkušenostmi. Názorově mi stále je nejblíže strana TOP 09.
Jan Buchar
vektorová grafika, kartografie
Osobnosti, kterých si vážím a mají podobné názory, jsou členy strany.
David Cubínek
manažér IT a telekomunikace
Podporuji, protože je mi program TOP09 a vystupování jejich představitelů dlouhodobě blízké. A je potřeba začít něco dělat. Nebát se a nekrást by neměl být jen citátem z historie.
David Říha
Podnikatel | IT Recruiter | Správa sociálních stránek
Chci se zapojit do dění a řízení politiky, jelikož se mi nelíbí, jak se s naší zemí zachází.
Martin Boška
Student politologie
Sdílím proevropské a konzervativní hodnoty, důraz na odpovědnou politiku, ochranu lidských práv a podporu mladých lidí. TOP 09 je pro mě zárukou toho, že tyto hodnoty zůstanou zachovány. ♥
Tomáš Petrus
Student
Politiku jsem sledoval odjakživa a vždy jsem vnímal způsoby vystupování jednotlivých politiků - myslím, že odsud vyplývá jeden z důvodů, proč TOP 09. Ať už je to moudrost K. Schwarzenberga, upřímnost M. Kalouska a nyní zdravé vůdčí schopnosti M. Pekarové Adamové, tak v této straně nacházím čestnou reprezentaci dobrých úmyslů a především činů. Ve svých dvaceti letech se nemusím bát, že za 30 let budu litovat své podpory této straně.
Jiří Alexa
Technický konzultant smart home
TOP 09 je rozumná a čitelná pravicová strana s tradičními hodnotami, která nesní koláč ještě dřív, než vykyne těsto :-)
Jakub Ludka
Inženýr vývojář
Neuhneme!
Jaroslav Chobot
logistik
Dlouhodobě sdílím stejné hodnoty. Volbou TOPky pomáhám prosazovat její Vizi a program.
Jan Patera
Referent ve spediční firmě
Věřím volebnímu programu. V TOPce jsem poznal fajn lidi, kteří si na nic nehrají.
Marek Hofhanzl
Manažer
TOP 09 volím, protože jsem konzervativní, proevropsky orientovaný občan, který ctí tradici.
Vladimír Řehák
Pro zachování a podporu demokracie má TOP09 silné předpoklady, kterým je potřeba napomáhat.
V TOP09 vidím kredit demokratické strany.
Jan Bednář
IT konzultant
TOP 09 je mi názorově nejbližší. Ztotožňuji se s programem a hlavně mám pocit, že alespoň vrcholní představitelé strany jsou morálními lidmi.
1 2 3 ... 10 ... 77 78   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09