Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Ondřej Černý
student

Lukáš Kraus
invalidní důchodce
Rozhodl jsem se podporovat TOP 09, poněvadž jí považuji za jednu z mála demokratických stran, která nemá ve vedení osobnost stylu českého Kim Čong Una. Podporuji tuto stranu také, protože dává šanci mladým progresivním lidem. V této straně vidím budoucnost pro zachování a obnovu demokratického systému, který je v poslední době nahrazován direkcí a rozkazy ze strany "nespokojeného oligarchy".
Tomáš Novotný
podnikatel
Zcela se ztotožňuji s programem TOP 09
Jan Říčař
Podnikatel - kavárník
Považuji se za pravicově smýšlejícího liberála a demokrata. TOP 09 je tedy jasnou volbou. Jako správná demokratická strana není TOP 09 jednobarevná či šedá, ale její součástí jsou různé názorové proudy a názory, čehož si nesmírně vážím. S ohledem na svoji profesi preferuji TOP 09 za její neumdlévající boj za drobné podnikatele, snaze o zeštíhlení státní správy a umoření byrokracie.
Ondřej Tichý
Project manager
TOPka je mi nejbližší nejen politicky, ale také tím, že se nebojí pomáhat i politickým oponentům, pokud jde o vyšší zájem. Táhnout za jeden provaz a ukázat, že politika se dá dělat slušně, bez lží a podrazů.
Petr Novák
Stavbyvedoucí
Protože v žebříčku občanských priorit mám svobodu a demokracii na prvním místě. Protože podporuji naše členství v EU.
Aleš Doubek
Podnikatel
Jde o pravicovou stranu, která za mne dává smysl.
Magdaléna Mikesková
Referentka
Ztotožňuji se s názory strany, zajímám se o Evropskou unii a ráda bych aby ČR byla v EU víc slyšet a vidět. Vím že TOP 09 pevnou pozici v EU dlouhodobě prosazuje, a to je mi sympatické.

Je mi sympatické nově zvolené vedení TOP 09.
Pavel Štastný
technik obnovy staveb
„Kdo v demokracii spí, probudí se v diktatuře.“ J W Goethe
Richard Čechura
Finanční poradce a SW tester
Protože demokratické hodnoty musí přežít. TOP 09 je jediná strana, která má dle mě velký potenciál. Jen ho stále nedokázala využít!
Michal Pilař
jednatel
Zapojil jsem se do činnosti TOP 09, protože jsem už nechtěl být odkázaný jen na informace z novinových článků. Lidé by neměli být naštvaní na špatné vedení svého města nebo státu, ale na vlastní neochotu se zapojit.
Adam Hanuš
Student
S TOP 09 sdílím své společenské a ekonomické hodnoty. Dle mého názoru je to jedna z mála slušných stran v Česku, za jejíž podporu se nemusím stydět, ba dokonce mohu být hrdý. TOPka nabízí rozumný a realistický program, který prosazují silné osobnosti. Jsem také členem TOP týmu a zároveň místopředsedou středočeské organizace TOP týmu.
Jakub Lánský
Projektový manager
Od založení volím TOP 09. Je mi sympatický program. A ztotožňuji se s většinou věcí, které chce strana prosadit.
Vítězslav Tomeš
OSVČ
Jsem nespokojen se současnou politickou situací v ČR a myslím si, že demokratické strany potřebují podporu nových členů. Proto jsem se rozhodl stát se poprvé v životě členem politické strany. TOP 09 považuji za autentickou konzervativní a pravicovou stranu.
Petr Linhart
názorová shoda
Jakub Koštíř
Student
Popdporuji TOP 09, protože souhlasím s naprostou většinou jejich programu a když jsem zkoušel různé volební kalkulačky TOPka mi vyšla jako jasná volba.
Petr Mívalt
Ředitel
Ztotožňuji se s názory TOP 09, nejsem nijak aktivní v politice, ale za celá léta, co pasivně pozoruji dění, mi názory a presentace byla vždy srozumitelná. Obdivuji léta pana Schwarzenberga jako jednoho z mála gentlemanů ve veřejném životě. Dále už nemůžu poslouchat, co se šíři za pomluvy a manipulace z ostatních stran, tak se chci trochu přičinit a podpořit ty, v které věřím a fandím.
Jiří Zajíc
Manažer nákupu a logistiky
Mé hodnoty se shodují s programovým východisky TOP09. Jsem pravicově zaměřený s důvěrou v roli Evropské unie, s přesvědčením o nutnosti udržet fiskální a enviromentální zodpovědnost.
Jiří Hrabal
vysokoškolský pedagog
TOP09 podporuji pro její proevropskou orientaci, ekologický akcent, respekt k lidským právům, pravicové pojetí lidské solidarity a v neposlední řadě pro její snahu přispívat k formování otevřené společnosti založené na vzdělanostních principech. Jsem totiž přesvědčen, že vzdělání je cesta k solidární a prosperující společnosti.
Jan Pechar
OSVČ
TOP 09 je proevropská, zdravě konzervativně liberální. Důvěřuji její snaze o opravdový dialog uvnitř i navenek.
1 2 3 ... 10 ... 76 77   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09