Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Jiří Bukovský
Řidič
Jsem už starší člověk, který prošel bolševockou nadvládou, emigrací, návratem do rodné země s vizí normálního života a mám zde děti a vnoučata. Nejde vůbec o mne, ale o budoucnost národa, který si alespoň z části zaslouží žít ve svobodné zemi za lidských podmínek. Každá strana má nějaké kostlivce ve skříni, ale myslím si, že lidé, jako pan Kalousek, Schwarzenberg a někteří další, jsou neříkám že zárukou, ale jistě možností, jak si udržet alespoň trochu svobody a demokracie pro naše potomky.
Daniel Imrich
Osvč
Svoboda a rozum
Jakub Rejzek
Telekomunikace - expert
TOP 09 je strana bez podnikatelského zázemí, bez touhy ovládat občany této země zbytečnou regulací a zejména důvěrou ve schopnost postarat se sám o sebe a neobtěžovat ostatní nataženou dlaní.
Ondřej Grisa
Vedoucí nákupu surovin a obalů Coca-Cola
TOP09 budu volit proto, že mám totožné názory na většinu toho, co se v ČR děje.
David Polášek
Pracovník v autobazaru
Je to jediná volitelná strana mezi vším tím odpadem.
Ladislav Vrána
stavební inženýr
Líbí se mi program strany a chci si konečně zahrát s předsedou panem Kalouskem tenis :-)
Novak Vlastislav
Kavarnik
Nejlapsi volba
Václav Jirásek
duchodce
Protože jsem důchodce a současně můsím podnikat v pohostinství, abych se vůbec uživil a jedině vaše strana je vstřícná k živnostníkům.
Peter Skladany
Veterinární lékař
Pro Karla a pro Kalouska
Borek Strakoš
důchodce
Na politické scéně nemám na výběr. Mám rád Karla i Kalouska.
Jiří Čulák
Podnikatel
Protože osobní svobodu stavím velmi vysoko a protože ji neberu jako samozřejmost. Protože svobodu beru i jako odpovědnost. A protože mám dost honu na živnostníky.
Patrik Plšek
.
Miloš Václav Haták
pánský krejčí
Protože má racionální a věcný přístup k důležitým otázkám, a také proto, že se nebojí hájit základní principy demokracie.
Šárka Konečná
novinář, režisér
Proč podporuji? Protože se chci svobodně věnovat své práci, aniž by mi vládní populisté házeli svými nesmyslnými nařízeními a omezeními klacky pod nohy. Proto, že chci SVOBODNĚ tvořit, žít a neotáčet hlavu na přechodu pro chodce stále vlevo. V České republice naštěstí auta jezdí po pravé straně vozovky...
Svatava Matušková
učitelka, psychoterapeutka
Podporuji TOP 09, protože hlasitě a veřejně připomíná, že si máme demokracii střežit, neboť poslední dobou sílí tlaky těch, kteří po ideálech Listopadu šlapou v okovaných botách.
Michal Raška
Student
TOP 09 podporuji, protože v této straně vidím dobrou budoucnost pro občany naší republiky, kterou si musíme zajistit.
Adam Kratochvíl
Student
Do TOP09 jsem vstoupil, protože je to strana blízká mým hodnotám, je to strana konzervativní a pravicová. Navíc je to strana, která je názorově konzistentní, což je na českém politickém hřišti vzácné.
Vlastimil Tvrzský
rentier
TOP 09 volím protože je autenticky pravicově liberální
Daniel Kurka
živnostník - grafik
TOP09 je stranou seriózních a inteligentních lidí, ctících tradiční hodnoty.
Marian Eli Vorel
invalidní důchodce
Podporuji TOP 09 kvůli svobodě a evropanství.
1 2 3 ... 10 ... 53 54   >
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram