Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Lukáš Grygarčík
Student, prodejce elektroniky
Proč volím a podporuji TOP 09? Protože je to poslední strana s posledními lidmi, která v dnešní době plné zavádějících a lživých informací, propagandy, populismu a bohužel také plné naivních a hloupých lidí, kteří na tyto informace a propagandu naletí, neztratila zdravý rozum a racionální myšlení a jako jediná předkládá opravdu smysluplná a do budoucna udržitelná a přínosná řešení.
Jaroslava Blažková
důchodkyně
Podporuji TOP 09, protože je to pravicová strana nejméně zkompromitovaná a nemá populistické cíle.
Oldřich Festa
IT profesionál
TOP 09 je jediná pravicová proevropská strana v České republice.
Ondřej Švec
Živnostník
Nelíbí se mi současná politická situace a nálada ve společnosti. Top09 je pro mě zárukou demokracie a prosazování liberálních a tradičních hodnot.
Šimon Reich
lékař, chirurg
Od doby, co prof. Masaryk dal vzniknout naší zemi, jsme byli dvakrát tvrdě sraženi na kolena. Téměř celých 50 let byl náš národ likvidován fyzicky, duchovně, ideově a filosoficky. Díky Sametové revoluci jsme však bez jediného výstřelu byli schopni se osvobodit. Následovala jedná velká párty, kterou charakterizovala přehnaná očekávání většiny občanů.

Muselo nutně přijít zklamání, které bez pochyby bylo v mnoha případech oprávněné - politické elity v mnohém selhaly. Naštěstí jsme stále svobodná země se zastupitelskou demokracií, avšak chyby u nás samotných jsme nedokázali dostatečně reflektovat a o to snadněji jsme se v posledních několika letech nechali opít rohlíkem sladkého populismu a oligarchie, která toho času začíná (minimálně potenciálně) ohrožovat naše základní hodnoty, principy demokracie a svobody.

Tomuto zlu je nutné se postavit. A jedním z bojovníků proti této novodobé formě totality je zcela jistě Top09. Rozhodl jsem se této straně pomoci, stejně jako mládežnické organizaci Top tým.

Přál bych si, abychom se jako národ navrátili ke kořenům. Abychom nemuseli začít znova od nuly, tak je třeba mezi občany (především mezi ty mladší) vnést porozumění a úctu k ideálům našeho zakladatele.

My všichni z Top09 musíme v tomto jít příkladem a na morální a ideové resuscitaci našeho národa aktivně pracovat.
Martin Mecerod
pracovník služeb zákazníkům
TOP 09 je dnes jediná skutečná pravicová strana
Martin Budi
Podnikatel
Protože top09 mi příjde jakojedina strana z nazorem..
Jan Přibil
Business analytik
Zahraniční politika je pro mě nejdůležitějším politickým tématem. Podporuji TOP09, protože se aktivně snaží blokovat snahu části voličů a politiků odtrhnout nás od EU.
Jana Pitrová
osvč
TOP 09 volím stále, nemám důvod to měnit. Z pravicových stran se mi nejvíce líbí.
Tomáš Matovič
technolog, konstruktér CAD
TOP09 je jediná strana, která se snaží pořádnou systémovou změnu vedoucí k uvolnění rukou všech. Hlavně ale drží demokratický standard. A to se mi líbí.
Ivan Černický
student
pro názorovou shodu :)
Tomáš Novotný
invalidní důchodce
Pro mě jako pro občana ČR TOP 09 přináší slušnost, sílu, otevřenost, neústupnost, zásadovost, podporu EU jako celku, podporu svobody jedince, podpora Václava Havla a jeho ideálů, které jsou pro naši společnost velmi důležité.
Prostě NEUHNEME.
Václav Baláček
Překladatel
Věřím tradičním stranám a tradičním politikům.
Anežka Kohoutová
Psycholožka, odborná asistentka na UHK
Protože sdílím podobné hodnoty a politické názory. Oceňuji, že topka není populistickou stranou a jako jedna z mála do politiky vnáší zodpovědnost a morálku. Líbí se mi, že klade důraz na vzdělanost a odbornost a to i ve svých řadách. Vážím si mnohých jejich představitelů, zejména Karla Schwarzenberga (který je pro mě v mnohém autoritou), dále oceňuji Markétu Pekarovou Adamovou, která kultivuje politické prostředí a těším se na výroky a proslovy pana Miroslava Kalouska, který umí přiléhavě vystihnout podstatu věci.
Martin Pačovský
Programátor
TOP 09 je pro mě strana s jasným názorem se kterou se dlouhodobě ztotožňuji víc, než s jakoukoli jinou současnou stranou. Na rozdíl od jiných stran není populistická, a věřím, že ji neřídí oligarchové. Jo a Kalousek mě prostě baví :).
Jan Procházka
Student
TOP 09 má jasné a stálé názory, jsou v ní velice vzdělání a rozumní lidé a je maximálně proevropská.
Jan Tomaštík
Lektor
Je nutné demokracii bránit.
Radek Šlemar
Podnikatel
TOP 09 vyjadřuje moje názory
Petr Lenk
Invalidní důchodce
Mají sílu odolávat populismu a nemění názory. Vím, že TOP09 jde těžkou cestou k lidem, ale také vím, že to chce kus odvahy.
Jan Schejbal
vědecký pracovník
Záleží mi na tom aby má rodina žila ve společnosti, kde pravda a láska jsou opravdové hodnoty a ne nadávky. Chci abychom si uvědomili, že naše místo je v západní demokracii a že jedině tam se nám i našim potomkům bude dobře žít. Věřím, že je potřeba budovat společnost na základě všeobecného vzdělávání a z něj pramenící svobody.
1 2 3 ... 10 ... 71 72   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09