× Spojenci pro Evropu

Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Elena Stanková
OSVČ
Jste mi názorově a hlavně morálně nejbližší politická strana
Marek Duchaň
Student
Protože TOP 09 splňuje mé liberálně-konzervativní proevropské smýšlení. Není jiná strana, se kterou bych se natolik hodnotově identifikoval.
Vladimír Špetla
důchodce
Proevropská strana
Miroslav Macoun
stavební projektant
VŠICHNI chceme dobro a prosperitu pro Českou republiku
(demokracii nechce každý... to už je mi dnes jasný)
Problém je v tom, že každý vnímá pojem prosperita a dobro po svém...

Michael Voříšek
OSVČ
Proč podporuji? Objektivní reálnost... Tento stát potřebuje vizi, která nebude bludem, ale i přes nepříjemné řešení, přinese stabilitu. To si myslím, že u "topky", je.
Petr Vacek
technik
Program T0P9 je mi nejbližší z celého ,, pravicového,, politického spektra . Jsem ,, podporovatelem ,, teto strany od jejího vzniku a konečně nemusím volit stylem tzv. ,,nejmenší zlo,, :-).
Endemit CZ
Protože Babiš a Zeman.
Antonín Továrek
Právník
TOPka nepoužívá demagogii a populismus. A nejostřeji hájí demokratická pravidla proti patologickým stranám typu ANO či SPD.
Bohumil Havel
Kuchař
Protože chci a nemám rád Babiše je to estébák a zloděj
Miloš Ulrich
student
TOP09 podporuji, protože je jasně prozápadní a proevropskou pravicovou stranu, které lze věřit. Je mi blízká svým programem a vystupováním.
Luboš Král
Zdravotník
Demokratický proud a zodpovědnost
Jana Kuklová
referentka
Konzistentní program, reálná vize.
V programu se vždy říká, jak cíle dosáhnout.
Proevropská orientace.
Záruka setrvání v EU a NATO.
Demokratické principy.
Liberální hodnoty.
Názorová shoda.
Tak proto.
Martin Kašpar
správce, hudebník
TOP 09 podporují pro jejich iniciativu něco změnit už několik let. Když má strana vizi a u lidí je úspěšná, o něčem to svědčí. Mají snahu a tah na branku. Neslibují, co nemohou dodržet, nejedou sei svoje s postraními klapkami na očích. Vidí svět, jaký by měli mít ostaní lidé. Jsou obrazem tvrdé práce, šlechetnosti, úcty, vstřícnosti a pokory, nemají tendenci hrabat, ale vytvářet harmonii mezi lidmi, jsou lidští a opravdoví.
Kryštof Eckhardt
Student
TOP 09 je strana, která má jasnou vizi, zájem o obranu demokracie a vřelý vztah k EU.
Štěpán Vašíček
SW Tester
Strana TOP09 se mi již dlouho let líbí svým vystupováním a pohledem na aktuální problémy. S názory strany se ztotožňuji a zároveň pro mne je velkou osobností Karel Schwarzenberg
Pavel Ondřej
Sdílíme stejné názory a hodnoty.
Štěpánka Frýbová Uličná
VŠ pedagog
Chci podpořit chytrá řešení - odstranění zbytečné byrokracie, snížit příliš vysoké daňové zatížení podnikatelů, umožnit vstup alternativního způsobu vzdělávání do zkostnatělého školského systému.
Matěj Mašek
Ředitel distribuce B2B
Proč podporuji: ... #Protože Karel a Mirek...
Iveta Lojková
Místostarostka na Praze 18 - Letňany
Jsem členem TOP09 od roku 2010. Uznávám stejné hodnoty , proevropskou orientaci, zahraniční politiku, ochranu svobody . Jsem nespokojena se směrem , kterým se naše republika ubírá a jsem velmi nespokojena s naším prezidentem. Jsem však optimista a tedy doufám , že změna přijde brzy. Chci pro naše potomky svobodnou , nezadluženou prosperující zemi .
Marek Macůrek
zivnostnik
Chci se vrátit do české republiky,po mnoha letech strávených v cizině ,ale nechci se vracet do diktatury politicke a kapitálu která se upevňuje v České republice. Podporuji a volím TOP 09 .
1 2 3 ... 10 ... 73 74   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09