Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Kandidát

S topkařem o farizejském křižování a kolaboraci církve za komunismu. Čtěte, co vše prozrazuje...

13. 1. 2014
ROZHOVOR Ani TOP 09 není strana jednoho muže, jak by se možná zdálo. A rovněž neplatí, že by zde neexistovaly různé názorové proudy a že by všichni byli jen pro „star Schwarzenberga a Kalouska“. Zvláště řada starostů v menších obcích má své představy o vývoji strany a rozhodně nemlčí. Jedním ze zajímavých „rebelů“ v Plzeňském kraji je starosta malebné obce na Klatovsku – Chudenic David Josef Klíma.
Číst více

Děkuji za podporu a za Vaši účast ve volbách

26. 10. 2013
Vážení přátelé, chtěl bych Vám touto cestou srdečně poděkovat za Vaši podporu ve volbách do poslanecké sněmovny. Díky Vašim hlasům TOP 09 v Plzeňském kraji získala 29 696 hlasů což je 11, 27 procent. Tato podpora nám umožnila zisk dvou mandátů a v našem kraji Vás v následujícím volebním období budou tedy zastupovat dva poslanci za TOP 09 Jaroslav Lobkowicz a Marek Ženíšek.
Číst více

Marek Ženíšek přivítal v TOPCafé předsedu Psychiatrické společnosti Martina Hollého

22. 10. 2013
MUDr. Martin Hollý přijel do Plzně představit nový strategický dokument nazvaný Strategie reformy psychiatrické péče, u jehož zrodu stál Marek Ženíšek jako první náměstek ministra zdravotnictví Leoše Hegera. Tento dokument je ke stažení na webu ministerstva zdravotnictví www.reformapsychiatrie.cz.
Číst více

Nenadávejte na poměry, dejte si kávu v TOPCafé

27. 9. 2013
Zcela novou kontaktní kampaň startuje TOP 09 v kraji. Loni kandidáti strany chodili za voliči do jejich obýváků, letos je zve na kávu do speciální předvolební kavárny. Už v pátek 4. října zahajuje provoz kaváren TOPCafé, které budou nabízet setkání s kandidáty a zajímavými hosty v Plzni i v obcích kraje. Denně bude otevřena kavárna v Solní ulici v Plzni a po celém kraji bude jezdit další pojízdná kavárna na atraktivním podvozku amerického kamionu.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09