Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Okres
Obec
Městská část
Statusy území
Kandidátka
Kandidát

Fotogalerie: Den železnic v Braníku

28. 9. 2010
Číst více

Symbol sv. Václava ve světle nových archeologických objevů na předpolí Karlova mostu

20. 9. 2010
Již 150 let stojí socha sv. Václava ve výklenku kostela sv. Františka z Assisi na Křížovnickém náměstí. Je to její čtvrtá poloha od doby zrození symbolu z doby přenesení těla světce do Svatováclavské kaple na pražském Hradě... Zajímavé informace a jedinečné fotografie z nedávno ukončené rekonstrukce Karlova mostu najdete v tomto článku. V případě, že vás zajímá, co dalšího se objevilo pod povrchem vozovky a další informace o výstavbě Karlova mostu, navštivte setkání TOP 09 s občany Prahy v Modřanském biografu 30. září 2010 v 18.00: TOP 09 PRAHA 12 – CESTY, ULICE, MOSTY - Doprava v Praze v minulosti, současnosti i budoucnosti.
Číst více

Smysl komise pro dohled nad realizací vybraných staveb

6. 9. 2010
Po volbách 2006 vznikla z popudu dnešních členů TOP 09 a jejich příznivců v Praze 12 komise pro dohled nad realizací vybraných staveb. Byl to ojedinělý počin v řízení obce s důsledky, které můžeme dnes vyhodnotit jako vesměs pozitivní.

Šabatka 2010

8. 8. 2010
Na území městské části Prahy 12 se nalézá místo, které příroda pokryla významným druhem vegetace. Tato vegetace na sebe následně navázala významnou faunu a flóru, která je zařazená v Červeném seznamu ohrožených rostlin ČR. Příznivcům a členům TOP 09 v Praze 12 se podařilo ochránit tuto vzácnou faunu a flóru před negativními dopady výstavby jižní části Pražského okruhu. Následně jsme doporučili, aby lokalita Šabatka byla odborem životního prostředí Prahy 12 navržena jako chráněné území v kategorii VKP - významný krajinný prvek.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09