Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Filip Chraska
V Cine jedine se vzprimenymi zady.
Robert Vlach
podnikatelský poradce, autor bestselleru Na volné noze
Letos budu volit TOP 09. A přiznám se, že jsem mírně optimistický ohledně výsledku voleb, protože nevěřím průzkumům, které hrozí nadpoloviční většinou SPD, KSČ(M) a ANO. Poslední dva tři měsíce se ptám na volby každého (včetně taxikářů) a i když zdaleka ne vždy mě odpověď těší, nepotkal jsem snad nikoho, kdo letos volit nechce. A to je dobrá zpráva, protože při nevídané úrovni politického diskurzu a vysoké účasti půjde o věrnější odraz myslí českých voličů, než kdyby byl zájem o politiku malý a účast nízká. Prostě chci a respektuji demokracii i s rizikem, že se mi výsledky voleb nemusí líbit, podobně jako byly milióny britských a amerických voličů v nevěřícném šoku po Brexitu a Trumpově vítězství. Myslím si, že i takto nepříjemný výsledek demokratické volby je lepší, než uzavřená, stagnující společnost, v níž pak dochází ke změnám drasticky a náhle. Cesta demokracie je možná místy trnitá, neefektivní, ba nevyzpytatelná, ale dlouhodobě vede ke zlepšování a nic není tak horké, jak se to uvaří. Chci věřit tomu, že si my Češi zvolíme dobrou vládu a nebudeme stádně volit staré kádry, xenofobní nacionalisty a populisty. Pojďme všichni volit a rozhodněme to ne jednou provždy, ale pro dalších pár let!
Martin Klein
Barman
Jediná proevropska pravicová strana
Tomáš Vaněček
technik
Je to strana které věřím a ztotožňuji se s jejím programem a myšlenkami. Můj TOP kandidát je František Vácha!
Kateřina Růžičková
ekonom
Protože chci být součástí EU. Protože chci, aby má dcera žila v prosperující zemi. Protože držíte slovo. Protože mám ráda Kalouska. Protože v TOPku věřím. Protože.. Protože.. Neuhněte.
Klára Němcová
Daňová poradkyně
1. lidská práva a demokracie jsou pro mne ta nejdůležitější hodnota.
2. Jsem pro přijetí eura a být platným členem EU je dle mého názoru důležité.
3. Vadí mi kam se dostala naše země za poslední čtyři roky - udávání neustálé šmírování prostě praktiky STB.
4. Mám obavu, že pomalu směřujeme k roku 1948. Je zde vyvolávána nenávist k určité skupině obyvatel a to už tu bylo.
5. Nepřeji si směřování na východ a anexe Krymu mi nápadně připomíná Mnichov 1938. To jak se zrovna Česká republika staví k okupaci po svých zkušenostech je zarážející.
6. Můj sen je návrat k hodnotám Masarykovo první republiky.
7. Chtěla bych zastavit řádění stébáka Babiše a věřte, že jako daňová poradkyně s ním mám opravdu nepříjemné zkušenosti. Stát má podnikatelům pomáhat a ne je likvidovat, nebo je alespoň nechat žít.
Všude vidím strach stejný jako jsem prožívala v totalitě.

Pokud si odpovím na své otázky a řeknu si kdo mi to může splnit vyjde mi TOP 09 a to je důvod proč ji budu volit.
Jiří Dort
neonatolog
TOP 09 volím, protože je to jediná strana, která má komplexní program. Mám rád svobodu a demokracii a chci, aby i dále byly zachovány v České republice a Česká republika, aby zůstala i nadále součástí Evropské unie.
Tereza Dolanská
Advokát
Volím TOP 09 protože chci žít i nadále ve svobodné zemi, a totéž chci pro svoje děti. Nechci se bát, že na ně stát klekne jen proto, že budou představitelům státní moci nepohodlní, ať už ekonomicky nebo názorově. Volím TOP 09, protože chci být i nadále součástí západní civilizace, o to jsme usilovali od roku 1989. Myslím, tedy volím svobodu a demokracii.
Karel Smola
obchodní zástupce
TOP 9 je pro mě zárukou demokracie v České republice a garantem budování silnější a stabilnější pozice ČR v EU.
Václav Hampl
Ředitel
Pro mě je TOP09:
Záruka silné integrace do EU, přijeté Eura, samozřejmé setrvání v NATO, lidskost, rozum a cit představitelů. stejně tak odvaha a slušnost.
Jan Bouma
Invalidní důchodce, OSVČ
Ačkoliv jsem invalidní důchodce a mohlo by se tak zdát, že budu tíhnout spíše "doleva", mám odpovědnost vůči svým dvěma dětem. Chci aby jednou mohli žít ve šťastné a svobodné zemi, kde v případě jednání se státními institucemi bude stačit zajít jednou na jedno místo. Chci aby den daňové svobody byl každý rok o něco dříve tak, aby celkové daňové zatížení nás všech bylo co nejmenší. Chci aby stát byl pro nás všechny efektivním partnerem, a ne bachařem molochoidního typu. Chci aby náš stát měl vyrovnané, nebo přebytkové rozpočty. Proto volím TOP 09.
Martin Přikryl
Budu volit TOP 09, protože chci mít absolutní jistotu, že volím proevropskou liberální stranu. A z těch pár stran, které se nabízí, jsem se rozhodl dát hlas téhle, protože jsem je volil už dvakrát a nezklamali mě. Zastupují mé zájmy, až na malé výjimky, velmi dobře.
Pavel Šubrt
technik
Mnohé se mi na TOP nelíbí, mnohé bych dělal jinak, mnohé (vlastně nemnohé :-) ) lidi z TOP bych nakopal někdy - a přesto jste nejlepší.
Hlavně jste konzistentní, předvídatelní, proevropští a v neposlední řadě je s vámi sranda.
A volí vás lidi, se kterými si rozumím, které mám rád a kteří mne prostě baví.
Miluše Hodermarská
důchodce
TOPku volím protože se drží svých přesvědčení a plánů a nemění hesla podle toho co chtějí lidé před volbami slyšet. Hlavně také proto, že se nebojí Babiše a půjdou proti němu i kdyby je to mělo stát pozici ve volbách, protože někteří voliči jsou slepé ovce. Prozrazují nepopulární plány i před volbami. To dokáží jen lidé, kteří jsou pevní v kramflecích. Taková vláda nás neodepíše ani pokud budeme v úzkých. Prostě je tak, pro tuto zemi. Zastane se svého lidu i když z toho nebude mít prospěch.
Michaela Gavlasová
Volím stranu, která podporuje členství naší republiky v EU. Stranu, která je konzistentní, která neláká voliče populistickými výkřiky. Volím TOP 09 - volím svobodu, demokracii a západní Evropu.
Lubomír Vrba
učitel, výchovný poradce
Ani tak moc nepodporuji. Zakroužkuji osobnosti, které znám a důvěru si zaslouží. Doporučiji všem, kdo TOP 09 volit budou. Je to jediný možný signál v této době, aby současné vedení a mnozí lídři z kandidátek konečně uhnuli a přestali konečně překážet. Aby TOP 09 měla šanci uspět ve volbách následujících. Musíme si položit základní otázku. Chceme být tvale bezvýznamnou straničkou na uspokojování ambic několika lidí, nebo chceme být významnou politickou silou v této zemi?
Ondřej Kania
Podnikatel
TOP 09 volím, protože je to jediná proevropská, nepopulistická, pravicová strana, která se nebojí říkat nahlas nepopulární věci i v době, kdy ji to stojí hlasy voličů.
Jan Vitula
starosta Židlochovic
Protože mám rád Českou republiku a věřím tomu, že TOP 09 hájí hodnoty, které z této země dělají dobré místo pro život.
Jan Kavalírek
ekonom
TOPku volím, protože je jediná pravicová, proevropská strana, která má současně odvahu podstupovat potřebné reformy, které jsou nutné pro udržitelnost našich veřejných financí a tím i naší společnosti.
Libor Šott
prodavač
TOPku volím už od jejího vzniku zejména proto, že se hlásí k havlovským ideálům, tedy podpoře lidských práv ve světě, evropské integraci a lidskému porozumění. Její postoje jsou dlouhodobě konzistentní a srozumitelné, chová se zodpovědně jak ve vládě, tak v opozici. Důležitý je pro mě i její rozumný postoj k imigraci a zejména to, že nezneužívá protimuslimské nálady ve společnosti k tomu, aby se zalíbila, totéž se týká i ekonomických otázek, nikomu neslibuje modré z nebe, ale podporu těm, kteří se na svém úspěchu snaží pracovat sami ať už v zaměstnání či podnikání.
 <  1 2 ... 5 6 7 8 9 10 ... 75 76   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09