Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Ondřej Kania
Podnikatel
TOP 09 volím, protože je to jediná proevropská, nepopulistická, pravicová strana, která se nebojí říkat nahlas nepopulární věci i v době, kdy ji to stojí hlasy voličů.
Jan Vitula
starosta Židlochovic
Protože mám rád Českou republiku a věřím tomu, že TOP 09 hájí hodnoty, které z této země dělají dobré místo pro život.
Jan Kavalírek
ekonom
TOPku volím, protože je jediná pravicová, proevropská strana, která má současně odvahu podstupovat potřebné reformy, které jsou nutné pro udržitelnost našich veřejných financí a tím i naší společnosti.
Libor Šott
prodavač
TOPku volím už od jejího vzniku zejména proto, že se hlásí k havlovským ideálům, tedy podpoře lidských práv ve světě, evropské integraci a lidskému porozumění. Její postoje jsou dlouhodobě konzistentní a srozumitelné, chová se zodpovědně jak ve vládě, tak v opozici. Důležitý je pro mě i její rozumný postoj k imigraci a zejména to, že nezneužívá protimuslimské nálady ve společnosti k tomu, aby se zalíbila, totéž se týká i ekonomických otázek, nikomu neslibuje modré z nebe, ale podporu těm, kteří se na svém úspěchu snaží pracovat sami ať už v zaměstnání či podnikání.
Aleš Brázda
Osvč
Protože věřím, že neuhnou.
Tomáš Tomsa
architekt
TOP 09 volím proto, protože chci žít v demokratické společnosti, která se nebude nikomu klanět. Bude prosazovat lidská práva, směřovat na Západ a nebude zatáčet tam, kam zrovna vítr vane. Má jasný cíl a směr a z toho opravdu neuhýbá; a mimochodem, TOPku volím proto, protože má Kalouska!
Ondřej Michal
Kuchař
Je to jediná strana kterou má smysl volit!
Jana Lekešová
Osobní pečovatelka
Tak, to jsem já...
Jsem občan této země. Matka a babička, která má jen jedno přání a to, aby její děti a vnoučata vyrůstala ve svobodné a tudíž v demokratické zemi. Aby jim život neřídil žádný oligarcha z východu, ani jeho poskoci. Aby o jejich životě nerozhodovali zloději, estébáci a komunisti. A už vůbec né zahnědlí mužíčci bez mozku a bez srdce.
Chci, aby se mým dětem a vnoučatům v životě dařilo ve všem, do čeho se pustí a stát jim v tom byl oporou a pomocníkem. Né, aby jim házel klacky pod nohy.
Nečekám , že nastane ideální stav a že nebudou problémy, ale chci mít ve vládě lidi, kteří umí problém pojmenovat, postavit se k němu čelem a ŘEŠIT ho!
Proto budu volit ....TOP 09.
Tadeáš Kopeček
TOP 09 dlouhodobě zastává a prosazuje jasná, jednoznačná stanoviska. Tato stanoviska odpovídají mým názorům. Svoboda, liberální demokracie, sounáležitost s evropským dědictvím, jsou pro mne velmi důležité hodnoty. Podobně jako aktivní odpor totalitním názorům a tendencím omezovat základní svobody, lhostejno, jestli pramení u nás doma v Českých zemích, či zda jsou nám sem tlačeny z venku. Jako ekonomicky aktivní člověk také podporuji přijetí Eura a politickou a hospodářskou orientaci na demokratické země.
Tereza Podzemská
Bloggerka, zpěvačka, aktivistka
Protože je mi 20, jsem žena, tudíž jsem občanem téhle planety a chci se politicky vyjadřovat. Protože cítím důležité poslání jít volit. Ženy, které žily přede mnou bojovali za právo volit a já si tohoto práva nesmírně vážím.
Miluji svůj život a miluji tenhle svět, chci, abychom respektovali jeden druhého, abychom ochraňovali životní prostředí a přírodu, abychom se ekonomicky a kulturně rozvíjeli, abychom měli svobodu projevu a svobodu umění ať už v divadlech, nebo na ulici, abychom byli pro ostatní státy příkladem, abychom se dostali z toho bludného kruhu strachu a ''tužbě'' po totalitních a extrémistických režimech. Je nutné zachovat demokratický režim. Silné ženy a obecně silní lidé NEUHNOU před ničím a hodlají se postavit výzvě. A to je právě nyní. A proto volím TOP 09, protože NEUHÝBÁ od svých cílů a nevzdává se, je to proevropská strana, této straně nejsou ''na háku'' její voliči a lidé obecně, tato strana jediná na mě působí tolerantně a je to strana, která lidi spojuje. :)
David Tesař
profesionální fotograf
TOP 09 volím, protože se starají o budoucnost naší krásné země. Nehrají si na popíky co dělají jen populismus a líbivá gesta, ale zodpovědně se staví i k těm potřebným, i když ne vždy oblíbeným tématům a povinnostem.
Jsou proevropští (protože jsme v Evropě) a brání nás, aby vláda ČR nebyla v rukou soukromých korporací, ale v našich rukou.
Nešíří děs a zbytečnou paniku (k tomu stačí dnešní média), přesto hledají rozumné postupy jak problém řešit...je v ní mnoho výborných lidí odborníků.
Zarytě bojují o demokracii a svobodu pro budoucí generace...to je pro mne jeden z nejdůležitějších faktorů.
Michal Kruntorád
TOP09 je strana, která má jasně dané hodnoty, které dodržuje (nemění) a s kterými se umím ztotožnit. Jasně se vymezuje vůči dotačním podnikatelům a podvodníkům a její rétorika není řvát až přeřvát...
Daniela Novotná
Ph.D. student
Protože si uvědomujete dezinformační bublinu "zlo=migranti=chyba EU" a snažíte se doplňit politické vzdělání ve společnosti (např. videa Dominika Feriho). Vaším bojem proti populismu jste pro mě TOP.
Albert Kubišta
Zastupitel hl. města a historik
TOP09 volím od jejího vzniku. V těchto volbách považuji hlas pro TOP09 za hlas pro liberální parlamentní demokracii, za kterou je třeba bojovat. Polistopadový režim má svoje nedostatky, ale jeho hlavním směrem je právní stát a demokratický Západ a tak to musí zůstat.
Jiří Vaněk
Lektor, kouč, školitel
Dáváte celou dobu smysl, a nejste "kam vítr - tam plášť"
Michal Vlček
Asistent pedagoga, student
Volím TOP 09, protože je pro mne zárukou svobody, proevropského směřování, budoucnosti. TOP 09 je jedinou stranou, která nevyužívá populismu, rasové nesnášenlivosti a rozhazování veřejných financí pro zisk politických bodů. TOP 09 byla, je a bude zárukou svobody a demokracie v ČR! Je zárukou toho, že dva plus dva budou 4, nikdy ne tři a ni pět...
Jakub Sofka
středoškolský pedagog
Pro její neměnné a jasně dané směřování. Protože je jedinou jasně proevropskou stranou. TOP 09 je stranou, která se odmítá vést na vlně jakéhokoliv populismu, ale na problémy nahlíží racionálně. TOP 09 je pro mě strana, která vždy bude hájit demokratickou principy a občanskou společnost!
Erik Kůs
Delnik
Jedina rozumná volba
Jozef Szentkereszty
Manažer zákaznického servisu
Pro konzistentní konzervativně-liberální program a stálé názorové postoje. Stejně tak je pro mě velmi důležité jasné pro-západní směrování a boj za demokratické principy a občanskou společnost.
Michael Rajtr
Neuhne...
 <  1 2 ... 5 6 7 8 9 10 ... 73 74   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09