Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Jarmil Vepřek
učitel
TOP 09 je zodpovědná strana stojící si za svými názory. Je to strana evropská, které záleží na postavení Česka v Evropě, na lidských právech a celkově na lepší budoucnosti. TOP 09 ví, že té lze dosáhnout pouze nutnými změnami, prací spojenou s vývojem a objevováním, různorodým vzděláním, respektem k druhým a pozitivním myšlením, nikoli nenávistí a lhaním.
David Zoubek
Marketingový idealista
Volím TOP09, protože je to proevropská strana, která se nebojí dělat i nepopulární kroky a neuchýlila se k populismu. Jsem pro přijetí Eura a co největší zapojení do EU. TOP09 je pro mě zárukou demokracie, lidských hodnot a pokračovatelem odkazu Václava Havla. V neposlední řadě je v ní řada osobností, kterým věřím a kteří odvádí dlouhodobě dobrou práci.
Pavel Arazim
Student a vysokoškolský pedagog
TOP 09 je dlouhodobě konsistentní ve svých názorech a jako žádná jiná strana si uvědomuje, jak cenná je demokracie, kterou jsme po roce 1989 získali a v jak vážném ohrožení se nachází. TOP 09 je důvěryhodný ochránce naší demokracie a příslušnosti k západu.
Maxmilian Hornof
student
Volím TOP09, protože je stranou která zastává lidská práva a demokracii. Je stranou, která podporuje setrvání v EU a NATO.
Nevyužívá populismu a zastrašování lidí. Nebojí se dělat nepopulární, ale nutná řešení. Je konzistentní a tím pro mě jako jediná strana čitelná.
Marco Herrndorff
Fotograf
Kdybych byl Čech, volil bych TOP 09. Ale i jako Němec bych volil TOP 09, protože je pro mě jediná politická strana, která má stabilní a proevropský program. Jediný program, který Česko vede dále do světa svou otevřeností. V žádné jiné straně se nenajde tak schopné osazenstvo jako v TOP 09. Jedině Miroslav Kalousek je dle mého názoru schopný oponent ANO. Věřím ve svobodě. Věřím v TOP 09.
Malvína Urbánková
TOP 09 volím protože je:
Pravicová strana, která vychází z evropských tradic křesťansko-židovské kultury.
A podporuje:
Odmítavý postoj k populismu.
Udržení stability veřejných rozpočtů a nezvyšovat státní dluh.
Posílení kárné odpovědnosti.
Odmítavý postoj k vystoupení z NATO a EU - proevropský přístup
Konzervativní přístup k ústavnímu pořádku.
A mnoho dalšího. :)
Martin Bláha
Student
TOP09 volím, protože se jako jediná strana nebojí dostatečně postavit Andreji Babišovi. Dále je pro mě velice důležitá Evropské Unie, rád bych zde platil eurem a v zdravotnictví bych chtěl mít možnost připlatit si za nadstandart. V TOP09 je spousta skvělých lidí a byla by škoda, kdyby jejich hlas nebyl slyšet.
Lucie Kratochvílová
Student
TOP 09 volím, protože pan Schwarzenberg je pro mě zárukou slušnosti, noblesy a důvěřuji mu. Protože pana Kalouska si vážím jako skvělého politika. Protože se ztotožňuji s programem, který je proevropský, prodemokratický a naopak proti zbytečné byrokracii a referendům v ČR. Protože má ve straně mnoho odborníků. Protože se snaží oslovit také mladé lidi a prvovoliče. A také proto, že je snadné vyhrát volby, když vás lidé mají rádi.
Jaroslav Poláček
Zástupce generálního sekretáře TOP 09
Letos to je jednoduché. Budu volit TOPku, protože má program, který nemyslí jen na dnešek, ale i na budoucnost. Budu ji volit, protože čtyři roky byla věcnou opozicí a nehnula ze svých postojů. A budu ji volit, protože věřím, že Miroslav Kalousek je dnes jediný politik, který může být Babišovi oponentem. Při vší úctě k ostatním tu nikdo takový není. Budu ji volit kvůli vztahu k Evropě a kvůli tomu, že do politiky přivádí lidi, jako je Luděk Neidermayer. A protože i letos nabízí na svých kandidátkách volbu skvělých lidí z jiných stran. Schopnost dohody totiž považuji za základní vybavení politika.
Martin Klug
grafik
Volím TOP 09, protože má dobrý program – jsou pro Evropu, svobodu a demokracii. A mají Karla, Mirka, Markétu a řadu dalších lidí, kteří na rozdíl od jiných skutečně neblábolí.
Markéta Macková Rejmanová
OSVČ
TOP 09 je totiž opravdu jediná moderní, evropská a demokratická strana, která se drží svých zásad. Cením si nepopulismu a konkrétních řešení jak v otázce zdravotnictví, tak ve směřování naší země vůči EU a NATO.

Chci vám poděkovat, že nejdete vždy jen populární cestou a že jste strana o kterou se mohou opřít i mladí voliči. Díky že nás berete jako rovnocenné partnery pro život.
Aneta Navrátilová
Studentka
Líbí se mi myšlenka udržení dobrých vztahů jako stát a setrvání v EU. Tato strana má skvělý volební program a doufám, že uspěje.
Miroslav Med
TOP 09 je momentálně nejdemokratičtější a jedinou jasně proevropskou stranou v ČR. Nesnižuje se k lacinému populismu, dokáže pojmenovat věci pravými jmény, prosazuje rozpočtovou zodpovědnost a chce rozvíjet svobodu podnikání. Klade důraz na lidská práva a asi nejvýrazněji navazuje na odkaz Václava Havla. Díky spojení s LES od ní očekávám i prosazování ekologických témat.
Zuzana Stupková
OSVČ
Protože se mi líbí jejich volební program. Líbí se mi myšlenka udržet si dobré vztahy jako stát a setrvat v EU. Líbí se mi toho více , ale nebudu to zde příliš složitě vypisovat. Jsou i věci , se kterými nesouhlasím. Nicméně sto lidí a sto chutí. Tato strana je mi nejvíce sympatická. Pokud uspěje , budu ráda a buu doufat , že nezklame.
Adam Grill
Student
Progresivní, proevropská strana, která se vymezuje vůči populismu.
Ivan Marek
zahradník
Protože se mi líbí KAREL, MARKÉTA A DOMINIK
Vojtěch Fišar
Vedoucí týmu
Jediná zodpovědná a nepopulistická strana, která myslí do budoucnosti.
Barbara Hubová
Studentka 1. ročníků Psychologie - VŠ Humanitas - Vsetín, invalidní důchodce - 1. stupeň
Podporuji TOP 09 z intuitivních důvodů a i z důvodů rozumových :)

Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším.
Oscar Wilde
Jan Růžička
grafik
Budu volit TOP09 z několika prostých důvodů:

• zasazuje se o dodržování demokratických principů
• nesnaží se voliče opít rohlíkem, resp. koblihou – nesnižuje k populistickým slibům
• hledá řešení současných a budoucích problémů, kterými jsou narůstání státní správy a byrokracie, postupný návrat k předlistopadovým poměrům, dosavadní opomíjení penzijní reformy
• je prozápadně orientovaná, snaží se o naše setrvání v západní, křesťanské a evropské společnosti
• upozorňuje na bezpečnostní rizika, které představuje rusko-čínský trojský kůň Zeman a osoby kolem něj
• upozorňuje na nebezpečí, které představuje Babiš a kumulace politické, ekonomické a mediální moci a posun k oligarchické společnosti
• nepodbízí se voličům okopáváním EU
• staví se proti lacinému podporování xenofobních nálad

A hlavně proto, že všeci kradnú a za všechno může Kalousek!
Tomáš Láník
Kadeřník
Jediná proevropská liberálně demokratická strana, hájiící zájmy živnostníků.
 <  1 2 3 4 5 ... 10 ... 62 63   >
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram