Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Kamil Boukhemis
student
Protože nechci žít ve zkorumpované zemi, která bude jen loutkou Ruska a Číny. Chci, aby se naše země stala více aktivním členem EU a NATO. TOP 09 mi tohle všechno dokáže jako jediná nabídnout. Proto ji volím a podporuji.
Tomáš Šindler
lékař
TOP 09 pro mne jako jediná demokratická strana reprezentuje garanci odkazu Václava Havla a celého polistopadového vývoje v praktické politice. Není populistická, jelikož umí odvážně uchopit a argumentovat i nepopulární témata a stát si za nimi. A v neposlední řadě měla štěstí na lídry, kteří byli a jsou skutečné osobnosti. Moc bych TOPCE přál, aby se těchto milníků vždy držela a nesešla z cesty.
Jitka Kováříková
Trenér měkkých dovedností
Protože věřím, že TOPka je tu ku prospěchu všem občanům a nejde cestou získat občany jen ku svému prospěchu.
Klára Fronková
TOP09 je pro mě stranou, která jde správnou cestou, neuhýbá k extrémům či zbabělosti, nehrbí se, ale zároveň umí diplomaticky vyjednávat,chrání naší přírodu, kulturu a náboženství. Je to pravicová strana, která netlačí naší zemi ze středozápadu Evropy kamsi do mrazivého východu. Zasazuje se o zavedení Eura, což je logické. Proto volím TOP09.
Libor Pluháček
obchodní manažer
program TOP 09 téměř zcela souzní s mým světonázorem
Miroslav Vrbický
Sales manager for foreighn markets
Věřím v Evropu a slušnost.
Rozhodl jsem se vstoupit, když jsem viděl co předvádí Andrej Babiš, Miloš Zeman a posléze další.
TOP 09 jsem si vybral na základě sympatií. V ODS mi něco smrdí a Piráty zatím neznám.
V zásadě jsem pro spolupráci pravého bloku a nelíbí se mi tříštění hlasů.
Martin Packa
procesní analytik v bance
Protože Pravda a Láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Důležité pro mě je nebát se postavit se za hodnoty liberální demokracie, svobodu, toleranci a solidaritu.
Tomáš Břoušek
referent v pojišťovně Kooperativa
TOP 09 podporuji, protože se mi líbí její proevropské myšlení a také podpora přírody.
Michal Vlnas
směnový inženýr
Souhlasím s hodnotami, které hlásá.Jediná pravicová proevropská strana.
Michaela Vávrová
úřednice
chci žít v EU, nepopulistická pravicová strana
Ondřej Zeman
geolog
Protože je stranou hájící to nejdůležitější: samotné základy liberální demokracie a její pojistky (senát, rozdělení moci atd.), hájící nezávislost médií jako "hlídacích psů" demokracie, hájící setrvání v EU, setrvání v NATO a přijetí Eura, protože prosazuje zahraniční politiku, za kterou se nemusím stydět, protože se snaží zachovat směrování ČR jako státu, který ve světě hájí lidská práva.

Také proto, že odmítá veřejné referendum, protože jde o nástroj obcházející volené zástupce. V referendu rozhodují masy lidí, které jsou velmi snadno manipulovatelné pomocí těch nejzákladnejších pravidel populismu a v dlouhodobém horizontu nemají schopnost rozhodovat s péčí řádného hospodáře. Také proto, že odmítala přímou volbu prezidenta, rovněž z důvodu snadné manipulovatelnosti mas lidí.
Jiří Marik
Tenisový trenér
Top 09 je vlastně jediná proevropská strana,
Vystupování politiků Top 09 konstruktivní,
velice sympatické a smysluplné.Bohužel mnoho
občanů nechápou význam EU a je to s nimi
špatně komunikováno, málo vysvětlováno.
Žijí v Rakousku a v Česku a cítím
se Čechem a Evropanem.
Tomáš Beran
IT poradce
Jsem ve většině názorů s TOP09 zajedno a i přes to, že je stranou konzervativní, Dominik Feri dokázal, že být konzervativní nemusí znamenat zpátečnický. Proto podporuji stranu TOP09 a věřím, že i přes drobné neshody bude TOP09 schopna kompromisu.
Petr Lukavec
geodet, reprezentační šéftrenér
TOP09 je proevropská a zároveň anti-populistická strana, která ctí demokratické zásady a zároveň už má i určitou tradici, která dává záruku, že tomu tak bude i nadále.
Petr Bašta
architekt, projektant
sdílím liberálně konzervativní ideje TOP v duchu "otců" republiky TGM a VH
David Vinš
Pracovník v sociálních službách
Jsem pro svobodu a demokracii. ČR má své místo v EU.
Top 09 je jedna z mála stran, které věřím, že bude zastávat tyto hodnoty. Topka snad jediná nemění své názory jak se jí hodí.
Jiří Panoš
Analytik ekonomiky
S liberálně-konzervativními proevropskými názory a demokratickými hodnotami, které strana TOP 09 zastává, se zcela ztotožňuji již od jejího založení.
Vojtěch Adamec
Student, OSVČ
Líbí se mi politika TOPky, sice s některými detaily nesouhlasím, ale osobnosti, které jsou okolo této strany mi jsou velmi sympatické.
Vladimír Stejskal
elektroinženýr
Chci bojovat za DEMOKRACII V ČR !
Chci podpořit lidi, kteří se umí hlasitě ozvat proti snahám ANO a SPD ovládat média a řídit je, zatím...
Darek Dupal
architekt, mořeplavec
chci být součástí EU, NATO, jsem pro přijetí Eura, ctím svobodu, chci být součástí západní civilizace, nechci do područí Ruska ani Číny
 <  1 2 3 4 5 ... 10 ... 71 72   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09