Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Okres
Obec
Městská část
Statusy území
Kandidátka
Kandidát

TZ: Z Prahy 4 se stalo odkladiště aut, situaci ostře kritizuje TOP 09

2. 9. 2010
Praha 4 se kvůli zavedení parkovacích zón v Praze 1, 2, 3 a 7 stala odkladištěm aut z celého města. Místní obyvatelé nemají kde zaparkovat své vozy a jsou s touto situací značně nespokojeni. Lídr TOP 09 v nadcházejících komunálních volbách pro Prahu 4 Martin Plíšek proto vystoupil s návrhem rozumné regulace parkování, stejně jako to mají jiná města v republice. Chce tak ve spolupráci s magistrátem tento problém co nejdříve vyřešit.

» Dětský den s TOP 09 «

1. 9. 2010
V sobotu 11. 9. 2010 se od 13 hodin v okolí restaurace U krále Václava IV. v Kunratickém lese uskuteční akce Den dětí s TOP09. Atrakce a soutěže pro děti a jejich rodiče zajištěny.

TZ: Za TOP 09 kandidují v Praze 4 právníci, manažeři a ekonomové

17. 8. 2010
Praha 4 – TOP 09 sestavila v největší části hlavního města Prahy silné kandidáty, kteří jsou rozhodnuti pro zásadní změny v Praze 4. V každém z pěti obvodů se tak o místo v zastupitelstvu uchází devět kandidátů. Je mezi nimi současný náměstek ministra zdravotnictví Martin Plíšek, ekonom Jan Petr, vědkyně Kateřina Chalupníková nebo advokátka Alexandra Mlíková.   Za TOP 09 kandidují v Praze 4 právníci, manažeři a ekonomové Praha 4 – TOP 09 sestavila v největší části hlavního města Prahy silné kandidáty, kteří jsou rozhodnuti pro zásadní změny v Praze 4. V každém z pěti obvodů se tak o místo v zastupitelstvu uchází devět kandidátů. Je mezi nimi současný náměstek ministra zdravotnictví Martin Plíšek, ekonom Jan Petr, vědkyně Kateřina Chalupníková nebo advokátka Alexandra Mlíková.
 <  1 2 Články 11 - 20 z 13
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram