TZ: Za TOP 09 kandidují v Praze 4 právníci, manažeři a ekonomové

17. 8. 2010

Praha 4 – TOP 09 sestavila v největší části hlavního města Prahy silné kandidáty, kteří jsou rozhodnuti pro zásadní změny v Praze 4. V každém z pěti obvodů se tak o místo v zastupitelstvu uchází devět kandidátů. Je mezi nimi současný náměstek ministra zdravotnictví Martin Plíšek, ekonom Jan Petr, vědkyně Kateřina Chalupníková nebo advokátka Alexandra Mlíková.

„Sestavili jsme velmi silné a kvalitní kandidátky z lidí, kteří mají zkušenosti z praxe a chtějí se aktivně účastnit dění v Praze. Mají jasné koncepce a návrhy řešení k aktuálním problémům Prahy,“ hodnotí Martin Plíšek, který je lídrem za Prahu 4.

Za TOP 09 kandiduje šestnáct žen a dvacet devět mužů, nejmladšímu kandidátovi je dvacet čtyři let a polovině kandidujících je méně než čtyřicet. Vedle vrcholových manažerů jsou na seznamu právníci, ředitelé společností, ekonomové a také učitelé a projektanti.

TOP 09 má v Praze silnou podporu, což ukázaly i volby do poslanecké sněmovny. Podle předsedy TOP 09 v Praze 4 Martina Plíška chtějí sami občané změnu, protože si uvědomují, že nový vítr je nutností na všech úrovních státní správy a samosprávy. „V Praze 4 musí být bezpečno a také čisto, lidé, kteří tu bydlí, musí mít místo na zaparkování svého auta a hlavně se zde občané musí cítit jako doma,“ vyjmenovává jen některé z mnoha věcí Martin Plíšek, které chce TOP 09 realizovat.

 

Lídři volebních obvodů v Praze 4

Mgr. Martin Píša, 39 let, analytik - volební obvod I. (Nusle, Pankrác, Podolí, Krč)

Ladislav Kunert, 51 let, vedoucí odboru - volební obvod II. (Braník, Krč, Hodkovičky, Lhotka)

Jan Petr, 30 let, ekonom - volební obvod III. (Krč, Novodvorská, Lhotka)

Ing. Kateřina Chalupníková Ph.D., 31 let, vědecká pracovnice - volební obvod IV. (Michle, Záběhlice, Spořilov)

Mgr. Martin Plíšek, 35 let, právník - volební obvod V. (Nusle, Michle)

 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme