× Pohněme s tím. Společně!

Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Okres
Obec
Městská část
Statusy území
Kandidátka
Kandidát

Budoucí 1. náměstek Petr Hlaváček (za TOP 09): Prioritou jsou brownfieldy

7. 11. 2018
Máte se stát prvním náměstkem primátora Zdeňka Hřiba a máte mít na starost územní rozvoj Prahy. Co v tom bude prioritou? Je zřejmé, že prioritou je otevření brownfieldů (volných pozemků k zástavbě, např. po dopravě) pro výstavbu. Mluví se o dostupném bydlení, vychází se z mnoha dat, má to vazbu na metropolitní plán a další strategické materiály.
Číst více

Dojednáno. Primátorem bude Hřib, Pospíšil a Čižinský předsedy zastupitelských klubů

26. 10. 2018
Řetěz primátora hlavního města Prahy připadne Zdeňku Hřibovi, který v Praze vedl do voleb Piráty. Dohodli se na tom zástupci Pirátů, hnutí Praha sobě a Spojených sil pro Prahu (TOP 09, STAN a KDU-ČSL). Jan Čižinský a Jiří Pospíšil v radě města nebudou.
Číst více

„Spojenci“ vstoupili do finále volební kampaně koncertem symfonického orchestru na Vltavské

3. 10. 2018
Předvolební kampaň TOP 09 a Starostů k letošním volbám na pražský magistrát vyvrcholila netradičním setkáním před vstupem do stanice metra Vltavská. Kandidát na primátora Jiří Pospíšil, dvojka na kandidátce Hana Marvanová a další čelní představitelé Spojených sil pro Prahu představili svůj záměr k vybudování nové budovy filharmonie na levém břehu Vltavy nedaleko Hlávkova mostu. Občanům Prahy zpříjemnil cestu do práce improvizovaný koncert symfonického orchestru složeného z hudebníků, kteří podporují výstavbu nové moderní budovy filharmonie. Akce se zúčastnil také přední český architekt Josef Pleskot, který společně s Jiřím Pospíšilem ukázal hmotovou studii plánované stavby.

Jiří Pospíšil představil svůj plán krizového řízení Prahy

25. 9. 2018
Koalice TOP 09 a Starostů představila ve finále volební kampaně krizový plán obnovy Prahy, tzv. Pospíšilův plán. Jedná se o šestibodový dokument, který se kandidáti do pražského zastupitelstva zavazují naplnit v prvních 100 dnech působení magistrátu.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09