Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Kandidát

Knížka TOP 09 pro mladé voliče sklízí úspěch, pojďte si ji vzít také

3. 10. 2017
Rychle se zorientovat v politice nebo zjistit, kolik falešných mýtů o Evropské unii se šíří přes sociální sítě. To jsou hlavní důvody vydání knížky s tvářemi pražských kandidátů TOP 09. Je určena v první řadě mladým voličům a kandidáti ji v kontaktní kampani rozdávají v ulicích Prahy či ve vestibulech metra. Protože však zájem o ni sami nestíhají uspokojit, příští čtenáři si ji nyní mohou vyzvednout i na třech pevných místech v Praze.
Číst více

ANO může vládnout s ODS. Opoziční smlouvu v roce 1998 taky nikdo nečekal, říká Dominik Feri

17. 9. 2017
Dominik Feri na sebe poutá pozornost především mladých lidí už několik let. Komunální politik TOP 09 se letos rozhodl kandidovat také do Poslanecké sněmovny. Spolehnout se ale musí na kroužkování, kandiduje totiž na pražské kandidátce své strany z posledního místa. Také on si myslí, že letošní volby rozhodnou o charakteru naší země a o jejím zahraničně-politickém směřování. Nevylučuje přitom vznik koalice Andreje Babiše s ODS. „Ta strana má s něčím podobným ostatně už své zkušenosti: v roce 1998 taky před volbami nikdo nečekal, že vznikne něco jako opoziční smlouva,“ vysvětluje v rozhovoru pro INFO.CZ Feri.

Kandidátka pro svobodnou Prahu

13. 7. 2017
Právní stát bez zbytečných regulací, fungující doprava, kvalitní školství, dostupná péče o nemocné a seniory a ochrana životního prostředí jsou témata, ke kterým se hlásí členové pražské kandidátní listiny TOP 09 pro podzimní volby do Poslanecké sněmovny.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09