Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Kandidát

TOP 09 vyrazila na expedici po Pardubickém kraji

20. 9. 2017
TOP 09 v Pardubickém kraji posunula volební kampaň do závěrečné, kontaktní části. S automobilem Praga V3S a doprovodnými vozy projede celý kraj, kde bude zkoumat místní témata a problémy a představovat programové priority TOP 09.
Číst více

Jsme připravení na intenzivní kampaň po celém kraji

19. 9. 2017
Už příští měsíc, 20. - 21. října, proběhnou volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a kampaň je v plném proudu. Práce v politické straně je ale mnohem více než jen vedení kampaně - nezapomínáme ani na vzájemné setkávání s kolegy a plánování dalších aktivit, kterým se můžeme věnovat po celý rok. Politiku považujeme jako součást běžného života a doufáme, že se o ni bude alespoň během voleb zajímat co nejvíce lidí, protože budeme již brzy rozhodovat o naší budoucnosti na následující roky.

Kandidátka TOP 09 pro prosperující, svobodnou a zdravou společnost

24. 7. 2017
Prosperující svobodná rodina, konkurenceschopnost postavená na vysoké přidané hodnotě lidské práce nebo zdravé životní prostředí jsou tématy, na která se chtějí zaměřit kandidáti TOP 09 pro volby do Poslanecké sněmovny za Pardubický kraj. Na generačně i profesně pestré kandidátce jsou vedle členů strany zastoupeny také nezávislé osobnosti i představitelé Koruny české a Klubu angažovaných nestraníků. Lídrem kandidátní listiny je poslanec a primář pardubické nemocnice Jiří Skalický.

Krajským předsedou TOP 09 se stal Michal Pilař

20. 6. 2017
Novým krajským předsedou TOP 09 byl o víkendu zvolen Michal Pilař (31) z pardubické organizace. Místopředsedy se stali poslanec a dosavadní úřadující předseda Jiří Skalický, starosta Červené Vody Petr Mareš a podnikatel Vít Steklý ze Slatiňan.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09