Krajským předsedou TOP 09 se stal Michal Pilař

Novým krajským předsedou TOP 09 byl o víkendu zvolen Michal Pilař (31) z pardubické organizace. Místopředsedy se stali poslanec a dosavadní úřadující předseda Jiří Skalický, starosta Červené Vody Petr Mareš a podnikatel Vít Steklý ze Slatiňan.

20. 6. 2017

V nové funkci chce Michal Pilař ještě více stmelit stranu a přiblížit ji veřejnosti. Jeho prioritou je stabilizace členské základny a úspěšná kampaň na podzimní volby. „Chci, aby se naši členové více potkávali na neformálních akcích, aby se znali, spolupracovali a byli více zapojeni do politické práce,” uvedl Michal Pilař, který také už společně s volebním štábem pracuje na volební kampani. „Vážím si silného mandátu, který mi propůjčili delegáti sněmu. Věřím, že s podporou nového výboru a našich kvalitních regionálních organizací společně dovedeme TOP 09 k úspěchu v následujících volbách a podaří se nám oslovit nové členy i podporovatele,“ dodal nový krajský předseda.

Michal Pilař je aktivní v politice už od roku 2011. „Překvapilo mě, jak se za tu dobu výrazně zhoršila politická kultura v zemi. Musíme napravit reputaci politických stran a probudit zájem lidí o politiku. Škodíme jen sami sobě, když necháme o své budoucnosti rozhodovat jiné - ve městě, v kraji i na celostátní úrovni,“ řekl také krajský předseda TOP 09 Michal Pilař.

Michal Pilař vstoupil do TOP 09 v roce 2011. Od té doby se podílel na řadě projektů strany na regionální úrovni a byl členem několika komisí Magistrátu města Pardubic. Je zakládajícím členem mládežnické organizace TOP tým Pardubice. Pravidelně se zapojuje do příprav volebních kampaní, kde využívá svých zkušeností z marketingu. Je spolumajitelem a jednatelem SW společnosti. Odpovídá za průběh realizace SW projektů společnosti a řízení vývojového týmu.

Ondřej Müller, krajský manažer

Galerie