× Pojďte do toho s námi.

Volby

Sněmovní volby 2021

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Okres
Obec
Městská část
Statusy území
Kandidátka
Kandidát

TOP 09 se připravuje na sněm. Jeho delegáti zvolí nové vedení

25. 11. 2013
Na celostátní sněm, který proběhne 7. a 8. 12. 2013 v Praze, se za Plzeňský kraj chystají tito delegáti: Marek Ženíšek, Jaroslav Lobkowicz, Ondřej Ženíšek, Martin Kříž, Martin Vít, Petr Suchý, Stanislav Motyčka, Michal Vozobule, Michal Janek, Tomáš Jílek a David Klíma.

Nové depo zadluží Plzeň na 29 let

27. 4. 2012
Plzeňská TOP 09 odmítla zadlužení města na bez mála 30 let při stavbě depa a outsourcingu veškeré údržby v rámci městské hromadné dopravy v Plzni a tento projekt v zastupitelstvu města Plzně nepodpořila. Dopady do rozpočtu města budou značné. Na veškerá rizika spojená s touto zakázkou opakovaně upozorňovalo Ministerstvo financí i Evropská investiční banka, avšak koalice ČSSD a ODS se rozhodla tyto varovné hlasy ignorovat.

TOP 09 je znepokojena zdražením jízdného v MHD

18. 8. 2011
Zastupitelský klub TOP 09 je znepokojen připravovanými změnami v cenách hromadné dopravy v Plzni. „Argumenty pro takový krok by měly být silnější než ty, které jsou uváděny koalicí ČSSD a ODS. To, že se nezdražovalo 7 let a máme nejlevnější hromadnou dopravu ze všech srovnatelných měst, nemůže být v podstatě jediným podkladem pro takový krok“, uvádí zastupitel za TOP 09 Petr Suchý a dodává: „Očekávali jsme, že sociální demokracie, která má v současné koalici dopravní podnik na starosti, bude trvat na důkladném auditu společnosti, navrhne opatření, která povedou k zastavení každoročního nárůstu příspěvku města do dopravních podniků, a až následně přistoupí k případnému zdražení hromadné dopravy, bude-li nutné.“

Regionální sněm TOP 09 Plzeňsko zvolil staronovým předsedou Ondřeje Ženíška

28. 5. 2011
27. května 2011 proběhl v Měšťanské besedě v Plzni sněm regionální organizace TOP 09 Plzeňsko. Delegáti regionálního sněmu zvolili svým předsedou dosavadního předsedu, zastupitele města Plzně a předsedu Kontrolního výboru ZMP Ondřeje Ženíška. Regionálními místopředsedy byli znovu zvoleni Michal Vozobule a Petr Suchý.
Číst více

Tisková zpráva zastupitelského klubu TOP 09 ze zasedání Zastupitelstva města Plzně

14. 1. 2011
Přes zkrácený program patřilo první pracovní zasedání zastupitelstva města Plzně v roce 2011 mezi ta bouřlivější. Zastupitelský klub TOP 09 věnoval důkladnou přípravu zejména bodům souvisejícím s nakládáním s městským majetkem.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram EPP

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09