Plnění volebního programu TOP 09 Praha 3

Náměstí Jiřího z Poděbrad

3. 10. 2014
Na rekonstrukci náměstí Jiřího z Poděbrad, které zdaleka nedosahuje zanedbanosti jiných veřejných prostor, nezbývají městské části finanční prostředky. Bylo by však velmi nezodpovědné, kdyby radnice nebyla připravena, pokud by bylo možno žádat o dotaci z EU, a nezbytnou součástí žádosti je vždy územní rozhodnutí; proto se tato dokumentace zpracovává.
Číst více

Znalecký posudek Lupáčovek vyčíslil škodu na 99 milionů a padlo trestní oznámení

10. 7. 2013
Předběžně vyčíslená škoda je 99 milionů korun. Rozsáhlá rekonstrukce bloku panelových domů v Lupáčově ulici s rozpočtem, který přesáhl 788 milionů korun, byla vyprojektována a z velké části provedena v minulých dvou volebních obdobích za vlády ODS.

Vývoj stavu heren na území Prahy 3

Současný stav k 1.4. 2013 je takový, že na území prahy 3 je v 70 provozovnách umístěno cca 450 VLT, které ministerstvo financí začalo rušit ve správním řízení, díky dubnovému rozhodnutí Ústavního soudu v této věci a lze předpokládat, že tyto VLT zmizí z Prahy 3 do konce roku 2013, tedy téměř rok před původně očekávaným termínem.
1 2 3 ... 7 8   > Články 1 - 10 z 78