Předvolba do Evropy

Předvolba do Evropy, to je netradiční večerní setkání s kandidáty do Evropského parlamentu a dalšími lidmi ze stran TOP 09 a STAN v neformálním duchu. Přijďte si s námi užít jeden trochu bezstarostnější večer v klasicky náročném období, kdy vrcholí volební kampaň.

V první části večera vás čeká série vystoupení, kdy politika půjde trochu stranou, ovšem zábava nikoliv. Představí se vám finalista mistrovství republiky ve slam poetry David Bolech, stand up komik Libor Macháček a recesistický žurnalista Arian Ebrahimi. Mezi jejich vystoupeními uslyšíte krátké přednášky prvních tří osobností z kandidátky Spojenců pro Evropu, kteří budou mluvit o svých životních zálibách mimo svět politiky a věcí veřejných. Jiří Pospíšil vám poví o českých malířích, kteří žili v exilu, Stanislav Polčák o zajímavostech z oblasti filmu v kontextu autorského práva a Luděk Niedermayer o současnosti a budoucnosti elektromobility.

Druhá část je věnována tomu, co máme všichni nejraději - volné zábavě. K ní vám Dominik Feri zahraje vypalovačky ze 70. a 80. let. Až ho začnou bolet ruce, vystřídá ho další disk jockey v pořadí pod pseudonymem 6696 s nášupem elektronické muziky.

FB událost: https://www.facebook.com/events/451445462283214

Štěpánská 622/36, Praha 1, Praha
Začátek: úterý 21.5.2019 18:30 Konec: středa 22.5.2019 01:00

Nadcházející akce