× Spojenci pro Evropu

Předvolba do Evropy

Předvolba do Evropy, to je netradiční večerní setkání s kandidáty do Evropského parlamentu a dalšími lidmi ze stran TOP 09 a STAN v neformálním duchu. Přijďte si s námi užít jeden trochu bezstarostnější večer v klasicky náročném období, kdy vrcholí volební kampaň.

V první části večera vás čeká série vystoupení, kdy politika půjde trochu stranou, ovšem zábava nikoliv. Představí se vám finalista mistrovství republiky ve slam poetry David Bolech, stand up komik Libor Macháček a recesistický žurnalista Arian Ebrahimi. Mezi jejich vystoupeními uslyšíte krátké přednášky prvních tří osobností z kandidátky Spojenců pro Evropu, kteří budou mluvit o svých životních zálibách mimo svět politiky a věcí veřejných. Jiří Pospíšil vám poví o českých malířích, kteří žili v exilu, Stanislav Polčák o zajímavostech z oblasti filmu v kontextu autorského práva a Luděk Niedermayer o současnosti a budoucnosti elektromobility.

Druhá část je věnována tomu, co máme všichni nejraději - volné zábavě. K ní vám Dominik Feri zahraje vypalovačky ze 70. a 80. let. Až ho začnou bolet ruce, vystřídá ho další disk jockey v pořadí pod pseudonymem 6696 s nášupem elektronické muziky.

FB událost: https://www.facebook.com/events/451445462283214

Štěpánská 622/36, Praha 1, Praha
Začátek: zítra 21.5.2019 18:30 Konec: středa 22.5.2019 01:00

Nadcházející akce

Potkejte se s kandidáty do Evropského parlamentu v Plzni

Začátek: dnes 20.5.2019 09:00 Konec: 18:00 Místo: Plzeň Okres: Plzeň-město Kraj: Plzeňský Účastníci: Marek Ženíšek

Kontaktní kampaň Nový Jičín

Začátek: dnes 20.5.2019 14:00 Konec: 17:00 Místo: Nový Jičín Okres: Nový Jičín Kraj: Moravskoslezský

S Luďkem Niedermayerem na Míráku!

Začátek: dnes 20.5.2019 16:00 Konec: 18:00 Místo: Praha Účastníci: Jana Cagašová, Michael Grundler, Luděk Niedermayer, Michal Zuna
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09