Beseda: Měnící se svět - jakým hrozbám nyní naše společnost čelí

Zveme Vás do kavárny La Boema v Radnicích ( https://www.laboema.cz/) na besedu s kandidátem do Senátu na Rokycansku a severním Plzeňsku Martinem Uhlířem a europoslancem Jaromírem Štětinou na téma: Měnící se svět - jakým hrozbám nyní naše společnost čelí

Český novinář, spisovatel a politik Jaromír Štětina se narodil v roce 1943. Nejvíce je znám jako válečný reportér z oblastí bývalého Sovětského svazu a bojovník za postavení komunistické strany mimo zákon. V roce 2004 byl jako nestraník za Stranu zelených zvolen do Senátu PČR, v roce 2010 svůj mandát obhájil s podporou TOP 09 a hnutí STAN. Od roku 2014 je poslancem Evropského parlamentu.

Bývalý zastupitel Prahy 10 Martin Uhlíř se narodil v roce 1976. Vystudoval Provozně ekonomickou fakultu ČZU a od roku 2004 pracuje v oboru online médií a marketingu. Pracoval například pro Aktuálně.cz, E15 nebo Centrum.cz. Podílel se na založení několika občanských iniciativ. Martin Uhlíř kandiduje jako bezpartijní s heslem STOJÍM ZA VÁMI v obvodu č. 8, který zahrnuje oblast Rokycanska, severního Plzeňska a část Berounska s podporou třech politických stran (TOP 09, Liberálně ekologické strany a Strany zelených) a jednoho hnutí (SENÁTOR 21).
Radnice Okres: Rokycany Kraj: Plzeňský
Začátek: pátek 21.9.2018 18:00 Konec: 20:00

Nadcházející akce

Zastupitelstvo hl.m. Prahy