Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Kateřina Krišicová
zaměstatnec sbírky listin
Chci, abychom měli vládu, která nebude dělat excesy a bude mít členy, kteří nás budou ve světě důstojně reprezentovat. Zároveň tvrdě a důsledně budou dekomunizovat naši společnost, abychom všichni mohli dostát svým právům a povinnostem.
Jiřina Strejcová
Důchodkyně
Volím TOP 09, stranu, která představuje budoucnost a nevrací se směrem k východu.
Michaela Blažková
speciální pedagog
Protože TOP 09 je strana pravicová, s reálným a pochopitelným programem. Osobnosti a osoby, které ji reprezentují, jsou na úrovni, na jaké by měl politik mít a je jim blízký termín "politická kultura". U mnohých nepostrádám inteligenci, přehled , rozhled a nadhled. Vtip a jiskra, které nechybí panu Kalouskovi perfektně doplňují noblesu lídra, pana knížete Schwarzenberga.
Kateřina Krišicová
živnostník
Chci, aby u nás konečně vznikl právní stát. Pan Schwarzenberg je pro mne seriózní člověk, který má přehled nejen o dění u nás, ale i o dění ve světě. Zároveň vidím, že kolem sebe si bere lidi schopné, kteří chtějí, aby byli potírány komunistické zločiny a nastaveny mantinely pro všechny stejně. Za spoluvlády ODS a TOP 09 konečně člověk viděl, že ti co podvádějí a kradou jdou do vězení a vychází celý moloch na veřejnost , ekonomika se zlepšila a státní dluh poklesl (ať si už levice říká co chce, všimli si toho i ve světě a ocenili nás za to), díky novému zákoníku budou konečně mít občané možnost se domoci svých práv a svobod a to i ti, co vlastní nemovitosti a pozemky (hlavně se zatrhne tipec, těm kteří akorát druhým ztrpčovali život. Chápu, že ti na něj nadávají a nechtějí ho.) Věřím, že s TOP 09 se budou dále prohlubovat demokratické principy a zákony a hlavně nabereme směr od levicového bordelu, který zavedl právě Zeman a spol. po volbách v roce 1999 a jen těžko se z těchto kolejí dostáváme.
Petra Vanduchová
Technik BOZP, PO a OŽP
TOP09 podporuji zejména z toho důvodu, že se jedná o stranu pravicovou. Nechtěla bych, aby mé děti žily v tom, proti čemu bojovali mí rodiče a v čem trpěli mí prarodiče. TOP09 má ve svém vedení silné osobnosti a z pravicových stran je programově nejblíž obyčejným lidem.
Karel Jičínský
výkonný ředitel
Sdílím pravicové hodnoty orientované nejen na "okamžitý" výsledek, ale také s ohledem na "budoucí generace". Nechci být zodpovědný svým dětem, že jsme jim nechali "spálenou zemi". Hodnoty vyjadřované prostřednictvím vedení TOP09 mi připadají z dnešní nabídky pol. stran nejbližší.
Lidé musí zodpovídat sami za sebe a ne se spoléhat na stát, že za ně vše vyřeší.
Miroslav Nový
majitel obchodní firmy
Je mi sympatická.
Robert Rosocha
Ekonom
Protože můžu.
Tomáš Johánek
novinář, OSVČ
TOP 09 je stranou, která neslibuje předem nesplnitelné, nabízí reálný program a důvěryhodné osobnosti
Miroslav Humplík
OSVČ + důchodce
Je to dnes na politické scéně jediná, pro mně důvěryhodná, konzervativní strana s realizovatelným programem, která se úzkostlivě vyhýbá zhoubnému a destrukčnímu populismu.
Fatálním nedostatkem TOP 09 je ale zoufalá neobratnost a neschopnost zdůvodnit voličům, proč bylo nutno stabilizovat finance. Osobně mně velmi mrzí, že neprávem médii a populistou z hradu dehonestovaný pan Kalousek se dočká ocenění až v budoucnosti.
Proč nereagujeme na výkřiky typu "úspory byly zbytečně vysoké" požadavkem (na toho, kdo to tvrdí) závazného předložení relevantního argumentu, prokazujícího ex-ante růst HDP díky zmírnění některé konkrétní úspory.
Demagog z Vysočiny dnes laciným gestem "oběti" třetiny platu (kterou, na rozdíl od těch "spodních" deseti milionů, které údajně zastupuje, nijak nepocítí na svém "životním" standardu) na snížení státního dluhu získává body, aniž by někdo razantně připomněl, že to byl především on a jeho vláda, kdo fatálně nesmyslnou likvidací IPB (tím nechci říct, že zásah státu v IPB nebyl nutný) zavinil bezkonkurenční, zbytečně skokový obrovský nárust státního dluhu, který platí daňový poplatník.
Vážení, stále platí a dlouho platit bude "Vox populi vox Dei"! Učiňme víc pro to, aby ten hlas lidu byl hlasem z úst voličů informovaných!!!
V skrytu duše doufám a bytostně si přeji, aniž bych chtěl být škodolibý, aby "virózou stižený" po volbách jmenoval předsedou vlády pan Schwarzenberga!
Je to možná přání z oblasti fantazie, ale kdo doufal při vývoji preferencí ve druhé kolo presidentských voleb? Přejme si, ať se to zopakuje.
Přeji vše dobé a hlavně hodně hlasů pro TOP 09!!
M. Humplík
Jakub Ptáček
Student
V našem politickém spektru, dle mého názoru, není lepší volby než TOP09. Oceňuji snahu zavést nepříliš populární změny, které jsou ale NEZBYTNÉ pro zlepšení situace v našem státě. Ti co si myslí, že se vše spraví sliby volí levici. Rozumní volí TOP09.
Petr Krajáč
lektor, poradce
stále věřím v její protikorupční potenciál a vůli, důvěřuji předsedovi strany
Antonie Šaldová
generální ředitelka skupiny firem
Myslím, že nikdo rozumný si nepřeje vrátit dobu před rokem 1989, kdy bylo formou diktatury rozhodováno o naší budoucnosti. Máme pouze 24 let od sametové revoluce, která přinesla demokracii a přesto mnoho občanů zapomnělo na doby minulé a neuvědomují si, že svoboda, kterou nyní máme, není samozřejmostí! TOP 09 chce zachovat parlamentní demokracii a v této době, kdy znovu hrozí nástup autoritářství je toto primární úkol nás všech! Pojďme tedy volit zachování demokracie, parlamentní republiky a svobodu ve všech směrech života našeho a našich dětí!!!
Zuzana Tojnarová
obchodní referent
TOP 09 volím, protože je mi nejmilejší z celého výběru stran, které jsou k dispozici. Nechci volit žádnou novou stranu, o které nic nevím a již v minulém volebním období jsem se nechala napálit stranou VV. TOP 09 podle mne nadělala nejméně zla. Volit chci jít každopádně.
Jana Bretfeldová
ekonom
Věřím v normální lidi , kteří nic neslibují -ale konají
Petr Hanzlík
student
Česká republika potřebuje silnou proevropskou konzervativní stranu, proto podporuji TOP 09.
Václav Malý
Kvůli politickému přesvědčení a orientaci a přiznejme si zejména kvůli absenci jiné pravicové proevropské strany s možností dostat se do parlamentu.
Šárka Vyhlídalová
poštovní doručovatelka
Volím to nejlepší pro naši budoucnost,volím stranu,která není prolezlá korupcí.Volím stranu,kterou reprezentují ti nejlepší :-)
Martin Kudláček
Je to jediná konzervativní strana v rámci českého politického spektra, jež nemění své postoje dle momentální výhodnosti či nevýhodnosti.
Josef Pelikán
programátor
Myslím, že se TOP09 účastí ve vládně v období dlouhotrvající krize a recese osvědčila. Samozřejmě, nepokazí nic jen ten, kdo nědělá nic. jsem přesvědčen o tom, že naprostá většina rozhodnutí a často velmi nepopulárních, byla správná. Obávám se nicméně, že velká část veřejnosti se nechá ohlupovat populismem a lacinými sliby. A příští vláda bude alespoň ve skrytu děkovat děkovat tomu "zlému Kalouskovi", že tu nejtěžší práci odvedl někdo jiný...
Doporučoval bych do budoucna vytvářet diskusní prostor ke spolupráci a strategii integrace středových, středopravicových a konzervativních stran na české politické scéně včetně témat EU a globálních.
 <  1 2 ... 69 70 71 72 73   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09