Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Denisa Vítková
PR konzultant
Netvrdím, že TOP 09 je bez chyby a její členové nikdy nic nepokazili. Ale kdo z nás je dokonalý? Volím tedy TOP 09, protože si myslím, že nejít k volbám je hazard s naší budoucností. Protože chci žít v České republice a být na to hrdá. Protože nechci, aby se naše země vrátila do doby před rokem 1989. A především proto, že věřím Karlu Schwarzenbergovi. A taky věřím a chci se zasadit o to, aby bylo líp a už nikdy hůř.
Jan Bruckner
podnikatel
Souhlasím s názory, nejen, předsedy strany, který je pro mě navíc i morálním vzorem
Libor Kadlec
truhlář
Není jiné volby!
Barbora Heřmanská
lékařka
Tato strana je pro mne jedinou nadějí do budoucnosti- spojuje mou představu politiky jako služby, reprezentuje hodnoty jako čestnost, osobní zodpovědnost, pokora.
Petr Szappanos
Operátor ČEZ a.s.
Byl jsem vždy pravicový volič a současně velký obdivovatel pana Karla Schwarzenberga a proto mi vychází TOP09. Musíme zabránit levici a Zemanovi v ovládnutí našeho života.
Jitka Sengerová
programátor
Věřím, že Karel Schwarzenberk s TOP09 posunou demokracii v naší zemi zas o kousek dál.
Jiří Miroš
Retired
Protože této straně věřím
Jaroslava Šimůnková
OSVČ - grafička
Je to slušná strana s logickým programem, který mi vyhovuje.
Anna Hrubantová
Studentka
Podporuji pana Karla Schwarzenberga a to proto, že to byla a je významná osobnostčeského státu a myslím, že politiku by měli dělat jen ti nejlepší z nelpeších-tedy pan kníže karel Schwarzenberg
Roman Vošmik
Fandím Karlovi
Dana Vošmiková
prodavačka
Plně důvěřuji Karlu Schwarzenbergovi, má mojí absolutní podporu.
Tomáš Kocián
senior
Jsem konzervativně zaměřen a politika TOP mě oslovila
Roman Zouhar
Prodejce
Jelikož je to jediná strana která plní sliby a nemaže lidem med kolem pusy .
David Ficbauer
auditor
volím TOP 09, protože se mi líbí jejich program a důvěřuji Karlovi!
Tomáš Rektor
psychiatr a psychoterapeut
Před volbami si vždy vzpomenu na heslo raných devadesátých let. Kdo nevolí, volí zlo. Heslo, které je dnes ještě pravdivější než dříve. Nevolit znamená zbavit se zodpovědnosti, nevolit znamená ignorovat, co se v naší zemi děje. Co se děje s ústavou, s demokracií. Jako pravicový volič nevidím solidní alternativu ke straně TOP 09 a především ke Karlu Schwarzenbergovi, který pro mě představuje jednu z mála morálních autorit, které naše země má.
Karolina Polverini
členka rady MČP1
Neexistuje jiné politické uskupení, které by splnovalo moje požadavky tak, jako TOP 09. Poprvé v životě jsem se rozhodla někam patřit a jsem stále víc hrdá na to, že i já patřím k těm správným. Politika TOP 09 je nejen velmi vyrovnaná, ale dlouhodobé politické záměry jsou dle mé úvahy ty jediné, které by přinesli prosperitu a vyváženost v naší zemi.
Martin Hořínek
ředitel
Protože jí věřím.
Lucie Středová
Volím slušnost, volím Karla!
Tomáš Timofejev
Student
Protože Karel za to stojí a protože jak již bylo řečeno když to někdo dělat může, tak to dělat musí!
Filip Baldík
Student
Protože TOP 09 je stranou, kde mohu najít většinu lidí, za které se nemusím stydět a ne některé mohu být i hrdý a nejen na ně, ale i na svou vlast, která je může zvolit a dát tak cestu jedné z nejlepších stran v ČR, která může reprezentovat Českou republiku nejen jako noblesní a moderní stát s bohatou historií
 <  1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 75 76   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09