Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Vanda Bodová
administrativní pracovnice
Protože TOP 09 se snaží řešit věci, které přísluší politické straně a voleným zástupcům občanů (a nesnaží se řešit to, co mají dělat občané sami). Fandím co nejprůhlednější, nejjednodušší státní správě.
Ales Antonin Kuběna
vědec, bionerd
Kdyby nic jiného tak TOP09 dlužím přesně tři hlasy za jediné tři české europoslance, kteří hlasovali pro přijetí uprchlických kvót, tzn. našeho podílu na solidaritě s Evropou i s uprchlíky. Ostuda České republiky je díky nim o něco menší.
Nejsem moc dobrý ničí kmenový volič, spíš lítám od strany ke straně podle aktuální nabídky ideí i osobností. Nicméně TOPka jako strana proevropská, transatlantická, proizraelská, která lidská práva respektuj, ale netuneluje, mi momentálně vyhovuje ideálně.
Pavel Bártek
Zdravotník
Je to pro mě jediná volitelná pravicová strana
Petr Dobrý
Key account manager
Sympatie
David Štíbr
Fyzicka osoba
Sdilim stejne nazory.
Václav Horecký
architekt
Sympatizuji s jejími postoji.
Martin Hýbl
student
Souhlasím s názory topky a nechci žít v nesvobodném státě.
Milan Hasal
OSVČ
Vážím si svobody.
Ondřej Kříž
Administrátor GPS referenční sítě
TOPka to s námi všemi myslí dobře, je protipólem zla, jedná odpovědně a férově.
Jiří Škeřík
strojvedoucí ČD Cargo
Volím Topku od jejího vzniku. Souhlasím s názory Topky.
Jitka Dvořáková
Projektový manažer
Líbí se mi volební program, Karel je výjimečná osobnost na naší politické scéně a nejen tam a cením si vtipných a trefných výroků Miroslava Kalouska.
Vladimíra Beránková
Podnikatel
Protože jim věřím.
Jiří Anděl
Vývojář - podnikatel
Proč ne :)
Hana Hýbalová
manager
Protože můj politický světonázor je stejný jako váš..
Jiří Klír
reditel
Protoze Mira Kalousku je solidni protivahou oligarchy Andreje a svym britkym humorem mi dokaze udelat fajn den
Terezie Komárková
recepční
Velice si vážím pana knížete a líbí se mi humor pana Kalouska.
TOP 09 je mi velice blízká svým postojem k problémům jak u nás, tak ve světě. TOP 09 je pro mě inteligentní a noblesní strana, bez skandálů a vulgarit, takže jediná volitelná strana.
:-)
Josef Houdek
duchodce
Byl jsem clenem ODS. Ackoli v ODS je mnoho schopnych lidi, npr. V. Klaus ml. a program je v mnoha bodech stejny nebo velmi podobny TOP09, presto mistni a oblastni sdruzeni zustavaji v rukou takzvanych kmotru. Proto jsem se rozhod opustit ODS a podporovat TOP 09.
Dragica Hasalova
Administrativa
Jste mi blízcí názorově
Michal Růžička
Technolog
TOPku volím léta. Protože její představitelé ví, co chtějí. Protože chtějí bojovat proti korupci v české politice. Proti oligarchům typu Babiše a Bakaly. Nikdo jiný se jim veřejně nepostaví, než p. předseda Kalousek. Protože nechtějí vyřadit malé a střední podnikatele zavedením EET. Protože jim věřím. A hlavně proto, že p. knížete Schwarzenberga považuji za jednu z největších osobností v České republice přelomu tisíciletí. Hlavně jemu skládám poklonu a věřím, že se právě on stane prezidentem, na kterého budu hrdý. S uctivou poklonou Váš Michal Růžička.
Tomáš Kalousek
Názory na situaci ve společnosti se kterými vystupuje TOP09, jsou mi blízké a mám na ni stejný názor.
 <  1 2 ... 50 ... 58 59 60 61 62 ... 70 ... 75 76   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09