Volby

Evropské volby 2024

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Setkání kandidátů TOP 09 s občany v Ústí nad Labem
12. 10. 2013

Setkání kandidátů TOP 09 s občany v Ústí nad Labem

Chcete se setkat s kandidáty za TOP 09 z Ústí nad Labem? Chcete se setkat s lídrem krajské kandidátky TOP 09 Michalem Kučerou? Nevíte koho volit? Máte otázky? Pochybnosti nejasnosti? Přijďte 22.10. v 17. hodin do zasedací místnosti Městského obvodu Severní Terasa. Za TOP 09 se zúčastní: Michal Kučera (1), Irena Skálová (4), Jaroslav Koutský (11), Martin Fišer (12), Radim Bzura (21). Jste srdečně zváni!

Kandidátní listina TOP 09 s podporou Starostů v Ústeckém kraj
10. 9. 2013

Kandidátní listina TOP 09 s podporou Starostů v Ústeckém kraj

Výkonný výbor TOP 09 ve čtvrtek 5.9.2013 schválil kandidátní listiny pro nadcházející sněmovní volby. Lídrem v našem kraji je lounský radní Michal Kučera, který ke kandidátce uvedl: "Jsem rád, že se nám podařil dát dohromady tým kandidátů se zkušeností z komunální politiky, odborníky mnoha profesí, které můžete znát z komunálu i běžného života. Nejsme političtí turisté, mafiánské loutky ani naivní snílci. Jsme parta lidí, kteří umí vzít osud do svých rukou a žít své životy."

Celý článek
 Lídrem kandidátky TOP 09 pro volby do poslanecké sněmovny je Michal Kučera z Loun
6. 9. 2013

Výkonný výbor TOP 09 ve čtvrtek 5.9.2013 schválil kandidátní listiny pro nadcházející sněmovní volby. Na základě schválené nominace krajského výboru se stal lídrem TOP 09 v Ústeckém kraji lounský radní a ředitel elektrotechnické společnosti Michal Kučera z Loun.