Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Kandidát

Děkuji za podporu a za Vaši účast ve volbách

26. 10. 2013
Vážení přátelé, chtěl bych Vám touto cestou srdečně poděkovat za Vaši podporu ve volbách do poslanecké sněmovny. Díky Vašim hlasům TOP 09 v Plzeňském kraji získala 29 696 hlasů což je 11, 27 procent. Tato podpora nám umožnila zisk dvou mandátů a v našem kraji Vás v následujícím volebním období budou tedy zastupovat dva poslanci za TOP 09 Jaroslav Lobkowicz a Marek Ženíšek.

Marek Ženíšek předal junákům 10 000 korun na vyhořelou klubovnu

20. 10. 2013
V neděli 20. října uspořádala TOP 09 v Borském parku v Plzni charitativní běh s názvem „Víme, za co běžíme." Na tříkilometrovou trať se ve 14.00 hodin postavilo 60 běžců, kteří se svou účastí v běhu rozhodli podpořit junácké středisko Střela.

Marek Ženíšek svezl Šlechtičnou stovky lidí

13. 10. 2013
Rodinný výlet s Markem Ženíškem „ve službách republiky s TOP 09" si v neděli 13. října nenechaly ujít stovky lidí. Lídr plzeňské kandidátky TOP 09 Marek Ženíšek pozval tentokrát všechny nejen na kávu, ale ve stanicích se čepovalo i pivo Schwarzenberg. Historický volební vlak tažený parní lokomotivou Šlechtična vyjel Ráno v 9:20 z hlavního nádraží v Plzni do Stříbra, odpoledne v 13:06 pak do Klatov a zpět.

Karel Schwarzenberg v Plzni: Od roku 1990 jsou tyto volby vůbec nejdůležitější

7. 10. 2013
"Od roku 1990 jsou tyto volby vůbec nejdůležitější. Jde v nich o mnoho. Jde nyní totiž o obranu naší demokracie," těmito slovy pozdravil v sobotu 5. října Karel Schwarzenberg na dvě stovky podporovatelů u pojízdného TOPCafé kamionu, který parkoval naproti pivovaru Plzeňský Prazdroj. Tam už na něj čekali jeho příznivci společně s lídrem plzeňské kandidátky pro volby do Poslanecké sněmovny Markem Ženíškem a dalšími kandidáty.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09