Marek Ženíšek předal junákům 10 000 korun na vyhořelou klubovnu

20. 10. 2013

V neděli 20. října uspořádala TOP 09 v Borském parku v Plzni charitativní běh s názvem „Víme, za co běžíme." Na tříkilometrovou trať se ve 14.00 hodin postavilo 60 běžců, kteří se svou účastí v běhu rozhodli podpořit junácké středisko Střela. Tomu během září právě v Borském parku v Plzni vyhořela klubovna a TOP 09 Plzeňského kraje v čele s Markem Ženíškem se rozhodla finančně podpořit její rekonstrukci.

Za každého běžce, který uběhne tříkilometrovou trať, slíbila TOP 09 odvést 27,- Kč ve prospěch junáckého střediska Střela. "Protože v TOP 09 máme rádi devítky, částku jsme stanovili s ohledem na symboliku TOP 09 tak že, každý ze tří uběhnutých kilometrů trati odpovídá devíti korunám. Počet účastníků běhu dnes byl 60 lidí a jeden pes, což se rovná částce mírně přes 1600 Kč," řekl na konci běhu lídr kandidátky TOP 09 Marek Ženíšek a dodal: „Protože však chceme, aby nová klubovna stála co nejdříve, rozhodli jsme se částku zaokrouhlit na rovných 10 000 korun."

Zájemci o účast na nedělním běhu se mohli registrovat již 10.00 hodin u TOPCafé kamionu, který parkoval u vchodu do Borského parku a prvních 50 registrovaných obdrželo tričko s agentem 009 "Ve službách naší republiky". Na místě nechybělo pro všechny zúčastněné občerstvení zdarma a jako vždy skvělá káva a pivo Schwarzenberg.

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme