Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Kandidát

TOP 09 se připravuje na sněm. Jeho delegáti zvolí nové vedení

25. 11. 2013
Na celostátní sněm, který proběhne 7. a 8. 12. 2013 v Praze, se za Plzeňský kraj chystají tito delegáti: Marek Ženíšek, Jaroslav Lobkowicz, Ondřej Ženíšek, Martin Kříž, Martin Vít, Petr Suchý, Stanislav Motyčka, Michal Vozobule, Michal Janek, Tomáš Jílek a David Klíma.
Číst více

Děkuji za podporu a za Vaši účast ve volbách

26. 10. 2013
Vážení přátelé, chtěl bych Vám touto cestou srdečně poděkovat za Vaši podporu ve volbách do poslanecké sněmovny. Díky Vašim hlasům TOP 09 v Plzeňském kraji získala 29 696 hlasů což je 11, 27 procent. Tato podpora nám umožnila zisk dvou mandátů a v našem kraji Vás v následujícím volebním období budou tedy zastupovat dva poslanci za TOP 09 Jaroslav Lobkowicz a Marek Ženíšek.

Marek Ženíšek svezl Šlechtičnou stovky lidí

13. 10. 2013
Rodinný výlet s Markem Ženíškem „ve službách republiky s TOP 09" si v neděli 13. října nenechaly ujít stovky lidí. Lídr plzeňské kandidátky TOP 09 Marek Ženíšek pozval tentokrát všechny nejen na kávu, ale ve stanicích se čepovalo i pivo Schwarzenberg. Historický volební vlak tažený parní lokomotivou Šlechtična vyjel Ráno v 9:20 z hlavního nádraží v Plzni do Stříbra, odpoledne v 13:06 pak do Klatov a zpět.

Karel Schwarzenberg v Plzni: Od roku 1990 jsou tyto volby vůbec nejdůležitější

7. 10. 2013
"Od roku 1990 jsou tyto volby vůbec nejdůležitější. Jde v nich o mnoho. Jde nyní totiž o obranu naší demokracie," těmito slovy pozdravil v sobotu 5. října Karel Schwarzenberg na dvě stovky podporovatelů u pojízdného TOPCafé kamionu, který parkoval naproti pivovaru Plzeňský Prazdroj. Tam už na něj čekali jeho příznivci společně s lídrem plzeňské kandidátky pro volby do Poslanecké sněmovny Markem Ženíškem a dalšími kandidáty.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09