× Pohněme s tím. Společně!

Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Kandidát

Děkuji za podporu a za Vaši účast ve volbách

26. 10. 2013
Vážení přátelé, chtěl bych Vám touto cestou srdečně poděkovat za Vaši podporu ve volbách do poslanecké sněmovny. Díky Vašim hlasům TOP 09 v Plzeňském kraji získala 29 696 hlasů což je 11, 27 procent. Tato podpora nám umožnila zisk dvou mandátů a v našem kraji Vás v následujícím volebním období budou tedy zastupovat dva poslanci za TOP 09 Jaroslav Lobkowicz a Marek Ženíšek.

Karel Schwarzenberg v Plzni: Od roku 1990 jsou tyto volby vůbec nejdůležitější

7. 10. 2013
"Od roku 1990 jsou tyto volby vůbec nejdůležitější. Jde v nich o mnoho. Jde nyní totiž o obranu naší demokracie," těmito slovy pozdravil v sobotu 5. října Karel Schwarzenberg na dvě stovky podporovatelů u pojízdného TOPCafé kamionu, který parkoval naproti pivovaru Plzeňský Prazdroj. Tam už na něj čekali jeho příznivci společně s lídrem plzeňské kandidátky pro volby do Poslanecké sněmovny Markem Ženíškem a dalšími kandidáty.

TOP 09 plánuje urazit se svým předvolebním TOPCafé kamionem 1000 kilometrů

6. 10. 2013
Svoji pojízdnou volební kavárnu umístěnou na podvozku amerického kamionu v pátek poprvé na náměstí Republiky představila TOP 09. Kamion proměněný na kavárnu bude brázdit Plzeňský kraj. Podle informací serveru Regionpodlupou.cz se nápad natolik zalíbil i kolegům z TOP 09 z jiných krajů, kteří nyní vyjednávají s Plzeňáky, zda jim pojízdnou kavárnu nezapůjčí alespoň na jeden den předvolební kampaně do svých regionů.
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09