× Pohněme s tím. Společně!

Volby

Vyhledávání článků týkajících se voleb

Připravili jsme pro Vás prohledávání článků v rámci celého našeho webu vzhledem k volbám. Můžete si je filtrovat dle druhu voleb, konkrétních volebních obvodů či území i podle konkrétních kandidátů.

Volby
Kraj
Okres
Obec
Městská část
Statusy území
Kandidátka
Kandidát

Místní rozvoj

Top 09 v Chrasti – budeme podporovat: Budování startovacích bytů pro mladé Pozemky pro výstavbu rodinných domů Bezbariérová Chrast (vybudování výtahů na zdravotním středisku) Podpora rozvoje podnikání (zajištění reklamy pro místní podnikatele a živnostníky na webových stránkách města, vývěsky, výkladní skříně, dle možností zadávat zakázky převážně místním firmám s ohledem na možnost navýšení pracovních míst , atd.) Zajištění veřejných prací pro nezaměstnané, podpora rekvalifikačních kurzů Podpora turistického ruchu (cyklostezky, půjčovna kol atd.) Čistota a pořádek ve městě (více a větší kontejnery na tříděný odpad a sběrný dvůr) a okolí Zajišťování finančních prostředků z fondů EU, grantů Pardubického kraje a příslušných ministerstev
Číst více

Kultura, zábava, sport

23. 9. 2010
Top 09 v Chrasti – budeme podporovat: Vytvoření víceúčelových prostor pro kulturní vyžití obyvatelstva Vybudování celodenně veřejně přístupného dětského hřiště zejména pro předškoláky Zajištění klubových prostor pro teenagery ( volnočasové aktivity) Podpora a rozvoj kultury pro všechny věkové skupiny občanů města Využití nádvoří zámku a zámecké zahrady pro kulturní akce Využívání venkovního hřiště u haly ZŠ bezplatně pro veřejnost Podpora a bezplatná propagace akcí pořádaných ve městě a v místních částech nebo chrasteckými spolky v jiných místech ( např. divadelní spolek) Pružnější získávání účelových příspěvků pro spolky, občanská sdružení a neziskové organizace.
Číst více
TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram