VOLBY 2017 DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČR

Sněmovní volby 20. - 21. října 2017

TOP 09 chce, aby byla Česká republika úspěšnou zemí s odolnou společností. Jsme jedinou pravicovou proevropskou stranou, hájíme zájmy střední třídy. Silná střední třida je pro nás zárukou prosperity i sociální soudržnosti. Zachování evropských kulturních a demokratických hodnot, podpora vzdělávání, svoboda v podnikání, vstup do eurozóny, zvyšování mezd a další body našeho programu jsou hlavními milníky na naší cestě k úspěšné a odolné společnosti. Na cestě, ze které neuhneme.

Volební program

TOP 09 předkládá volební program na léta 2017–2021, který naplňuje první třetinu naší VIZE 2030. Reagujeme na dlouhodobé výzvy, před nimiž naše společnost stojí. Nepodléháme iluzi, že uplynulé roky růstu a relativního bezpečí jsou setrvalým stavem a že bez aktivní a odpovědné politiky se nám může bez problémů dařit i nadále. Dobré časy vláda využila pouze k tomu, že stát nabobtnal, stal se více nákladným a zaměstnává tisíce nových úředníků. Mohlo se tím vytvořit zcela mylné zdání, že problémy naší země se vyřešily samy. TOP 09 zformulovala dlouhodobou VIZI 2030, v níž se zavázala vybudovat moderní stát, ve kterém se budeme těšit ze svobodného života. Stát, kde střední třída není decimována, ale má naopak maximální prostor k rozvinutí svých ekonomických, společenských a kulturních aktivit.

Nabízíme řešení pro všechny, kteří chtějí svůj život svobodně a aktivně utvářet. Pro všechny, kterým vadí rostoucí byrokracie, bobtnající stát nebo směřování České republiky mimo Evropskou unii. TOP 09 má řešení pro všechny odpovědné, které zajímá budoucnost vlastní i jejich dětí a kteří nechtějí být na vedlejší koleji.

Lídr kandidátky na Vysočině

Josef Mladý

Podnikatel Josef Mladý (40), který vede kandidátku TOP 09 na Vysočině, zná jako rodák z Vysočiny problémy kraje a aktuálně se soustředí na rozvoj agroturistiky. Během předchozích dvanácti let vybudoval z firmy o jednom člověku dobře prosperující výrobní závod s více než 50 zaměstnanci. Před okázalými gesty upřednostňuje používání zdravého selského rozumu. Člen krajského výboru TOP 09 se ve volném čase věnuje ochotnickému divadlu, které sám založil. Je ženatý, má dvě děti.

Josef Mladý

Narodil se v roce 1977 v Mostištích u Velkého Meziříčí, vyrůstal v nedaleké vísce Tasově, rodišti a působišti básníka a kněze Jakuba Demla. Po skončení základní školy absolvoval hotelovou školu ve Velkém Meziříčí, obor management cestovního ruchu. V cizině se účastnil různých vzdělávacích programů, například Kaplan International Colleges v Irsku nebo European School of English na Maltě. V letech 2013-2014 studoval na renomované škole AVT Business School v Kodani a studium zakončil zkouškou Certificate in Applied Management - Developing as a leader.

V zahraničí získával také pracovní zkušenosti a začátkem roku 2005 založil firmu na výrobu speciálních skříňových přívěsů a mobilních kontejnerů. Společně s dánským zahraničním partnerem navýšili výrobní kapacitu, postavili novou výrobní halu a firma EUROWAGON dnes zaměstnává 60 lidí. V roce 2017 se rozhodl pro životní změnu, svůj podíl v prosperující firmě prodal a pustil se do podnikání v agroturistice.

Politicky se začal angažovat v roce 2010, kdy vstoupil do TOP 09 a spoluzaložil místní organizaci ve Velkém Meziříčí, jejíž je předsedou. Kromě toho se intenzivně věnuje ochotnickému divadlu. V Tasově založil soubor Tastyjátr, jehož je hercem i režisérem.

Josef Mladý je ženatý a má dvě dcery.

Kandidátka pro volby: 2017 poslanecká sněmovna

Kraj: Vysočina
Volební strana: TOP 09

Poř. Jméno Věk Povolání Bydliště Polit. přísl.
1. Josef Mladý

Josef Mladý

40 let

živnostník

Velké Meziříčí, TOP 09

Podnikatel Josef Mladý (40), který vede kandidátku TOP 09 na Vysočině, zná jako rodák z Vysočiny problémy kraje a aktuálně se soustředí na rozvoj agroturistiky. Během předchozích dvanácti let vybudoval z firmy o jednom člověku dobře prosperující výrobní závod s více než 50 zaměstnanci. Před okázalými gesty upřednostňuje používání zdravého selského rozumu. Člen krajského výboru TOP 09 se ve volném čase věnuje ochotnickému divadlu, které sám založil. Je ženatý, má dvě děti.

více na www.josef-mlady.cz

40 živnostník Velké Meziříčí TOP 09
2. Bc. Libor Honzárek

Bc. Libor Honzárek

54 let

místostarosta Havlíčkova Brodu

Havlíčkův Brod, TOP 09

Narodil se 14.3.1963 v Havlíčkově Brodě. Absolvoval studia na Střední průmyslové škole stavební Akademika Stanislava Bechyně v Havlíčkově Brodě, obor pozemní stavitelství a bakalářské studium na Metropolitní univerzitě Praha, obor mezinárodní vztahy a evropská studia. Po absolvování dvouleté prezenční vojenské služby nastoupil v roce 1984 na post mistra stavební výroby do havlíčkobrodského podniku Zemědělské stavby. V roce 1992 byl spoluzakladatelem  projekčně-geodetické společnosti Geonova, později v r. 1997 založil a řídil vlastní projektovou kancelář.

Politicky se Libor Honzárek angažuje od roku 1989, kdy se stal členem místního Občanského fóra, v roce 2002 byl zvolen jako kandidát nezávislého občanského sdružení do zastupitelstva v Havlíčkově Brodě. V roce 2006 se stal havlíčkobrodským místostarostou, v současné době je opět místostarostou  za TOP 09, do které vstoupil roku 2011. Libor Honzárek je předsedou  Místní organizace TOP 09  a členem  Krajského předsednictva TOP 09 na Vysočině.  Před vstupem do TOP 09 nebyl členem žádné politické strany.

Libor Honzárek je ženatý, má dvě dospělé studující děti Davida (25) a Anetu (22). Mezi jeho záliby patří historie, architektura, památkový urbanismus, sport, příroda a rybolov, věnuje se též regionálně průvodcovské činnosti Je místopředsedou oblastního výboru České komory autorizovaných inženýrů a techniků a Předsedou celostátní organizace Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska.

54 místostarosta Havlíčkova Brodu Havlíčkův Brod TOP 09
3. Mgr. Tomáš Augustýn, Ph.D.

Mgr. Tomáš Augustýn, Ph.D.

36 let

ředitel ZŠ a MŠ

Žďár nad Sázavou, TOP 09

Tomáš Augustýn (36) kandiduje na třetím místě kandidátky TOP 09 na Vysočině. Pracuje čtvrtým rokem jako ředitel základní a mateřské školy v Novém Veselí. Ve školství začal pracovat již v době svého vysokoškolského studia a díky tomu se velmi dobře orientuje v problematice regionálního školství. Žáci školy v Novém Veselí jsou v posledních letech velmi úspěšní ve školních soutěžích, pravidelně se účastní republikových finále v házené a v environmentální soutěži Zlatý list.

Ve svém volném čase se věnuje trenérství házené, díky které se dostal do Nového Veselí. Do tamního klubu přišel před deseti lety, kdy jejich mužský celek hrál ve třetí nejvyšší soutěži s cílem pousnout novoveselskou házenou výše. Nyní hrají muži nejvyšší soutěž, mládežnická družstva patří k absolutní špičce v ČR a Nové Veselí je líhní talentů pro reprezentační družtva.

více na www.tomas-augustyn.cz

36 ředitel ZŠ a MŠ Žďár nad Sázavou TOP 09
4. Mgr. Kryštof Kothbauer

Mgr. Kryštof Kothbauer

28 let

manažer rozvoje start-upů

Jihlava, TOP 09

Kryštof Kothbauer (28) vystudoval sociologii a mezinárodní vztahy na Masarykově univerzitě v Brně a v rámci svých studií působil také na Ben-Gurion University of the Negev v Izraeli a na Istanbul Bilgi University v Turecku. V minulosti pracoval pro Úřad vlády České republiky jako vedoucí Eurocentra Jihlava a jeho hlavní náplní byla evropská politika a vzdělávací činnost. Věří totiž, že naše aktivní působení v rámci EU je zcela klíčové pro naši budoucnost. V současnosti pracuje v Agentuře pro podporu podnikání a investic CzechInvest na podpoře start-upového ekosystému v České republice. Je přesvědčen, že prosperita této země neleží v dotování zahraničních montoven, ale v našem domácím inovativním podnikání. Působí také jako zahraniční tajemník spolku TOP tým, který zastupuje v rámci Youth of the European Peoples Party.

 

 

28 manažer rozvoje start-upů Jihlava TOP 09
5. Ing. Lukáš Hrbek, MBA, EUR ING

Ing. Lukáš Hrbek, MBA, EUR ING

34 let

stavební inženýr

Kamenice nad Lipou, TOP 09

V roce 2008 ukončil studium na Českém vysokém učení technickém v Praze zakončené titulem inženýr. V roce 2013 se stal autorizovaným inženýrem. V současné době působí jako ředitel divize stavební firmy. Podílí se na získávání dotačních finančních prostředků pro řadu měst a obcí, zároveň pomáhá obcím a městům při tvorbě územních plánů. Je spoluorganizátorem kulturních a sportovních akcí. Lukáš Hrbek je aktivní sportovec a rodinný stav je svobodný.

34 stavební inženýr Kamenice nad Lipou TOP 09
6. PharmDr. Přemysl Císař, Ph.D.

PharmDr. Přemysl Císař, Ph.D.

38 let

lékárník

Třebíč, TOP 09

Lékárník Přemysl Císař (38 let) je Evropan, Středoevropan, Čech, Vysočiňák, Třebíčan a táta. Myslí si, že by se většina věcí měla rozhodovat co nejvíc napravo v předchozí větě. Také o zdraví a zdravotnictví se nejlépe rozhoduje selským rozumem. Je ženatý, má dvě děti.

"Proč kandiduji? Podívám-li se okolo sebe, rozhlédnu-li se do všech stran, nenacházím světovou stranu, kde bych nenalezl nějaký zákon, vyhlášku či podzákonnou normu. Hned zaní vidím drába, který už čeká, že vybere pokutu, nasadí klepeta, povede řízení. Svět kolem nás je opásán a sešněrován takovou mírou pravidel, že není v silách běžného smrtelníka se v tom vyznat. Takový stav vede k tomu, že lidé přestanou brát pravidla vážně. Bojí se, ale zároveň rezignují a začnou porušovat i pravidla, která mají a měla smysl. Nakonec to vede k tomu, že všemocný a nedotknutelný stát vydá dnes pravidlo, které se má plnit už od včera. A už to nikomu nepřijde divné. Zrovna můj obor, lékárenství, je prošpikován těmito pravidly platícími už od včera. To je můj cíl. Ulevit. Ulevit lidem od přemíry buzerace a státního direktivismu. Nejsme malé děti, aby nám stát měl vodil za ruku, aby nám rozkazoval, co smíme a nesmíme. Ne v míře větší než je nutná. Zákonů a pravidel by mělo být tak akorát."

josefmlady@seznam.cz
lhonzarek@muhb.cz
tomas.augustyn@centrum.cz
krystof.kothbauer@email.cz
hrbek.lukas@centrum.cz
premekcisar@seznam.cz
docekalovab@gmail.com
boris.hoffmann@seznam.cz
rod@mapy-stiefel.cz
zchmelarova.pe@seznam.cz
cukrarna@tastedwines.com
velisek@pekvel.cz
vondramartin7@gmail.com
peschout@icloud.com
ladislav.barta@zdarsko.cz
jindrichzpohledi@seznam.cz
blazekjirka@centrum.cz
vaverka@stavoproj.cz
mikroregion@atlas.cz
info@jvohralik.cz
 
 
jpuza@centrum.cz
38 lékárník Třebíč TOP 09
7. Ing. Barbora Dočekalová

Ing. Barbora Dočekalová

29 let

reklamní textařka

Jihlava, TOP 09

29 reklamní textařka Jihlava TOP 09
8. Ing. Boris Hoffmann

Ing. Boris Hoffmann

50 let

specialista údržby JE Dukovany

Stařeč, TOP 09

Boris Hoffmann (50) pracuje na Jaderné elektrárně Dukovany od roku 1993. V profesním životě prošel všemi pozicemi na velínech,  nyní pracuje jako specialista péče o zařízení. Je současně členem mezinárodních organizací WANO a EPRI, kde se pravidelně  zúčastňuje misí a workshopů na jaderných elektrárnách ve světě. Zná problematiku energetické koncepce České republiky a vyhořelého jaderného paliva. Bydlí ve Starči  v okrese Třebíč, kde je třetí volební období místním zastupitelem. Je ženatý, má 3 dcery.

50 specialista údržby JE Dukovany Stařeč TOP 09
9. Ing. Jiří Rod

Ing. Jiří Rod

59 let

obchodní zástupce

Havlíčkův Brod, TOP 09

Jiří Rod pochází z Českomoravské vrchoviny (nar. 1957 v Dačicích). Absolvent Střední zemědělské a technické školy v Táboře a Vysoké školy zemědělské, Fakulty provozně ekonomické v Českých Budějovicích. Před  více jak 30 lety se přestěhoval s rodinou za prací do Havlíčkova Brodu, kde se mu moc líbí a kde pracoval v oblasti tak typické pro Vysočinu –  bramborářství. V současné době, již více než dvacet let, pracuje jako obchodní zástupce.

Členem TOP09 je od samého počátku jejího vzniku a vstoupil do ní se snahou o zlepšení politické kultury v naší zemi. Je členem Havlíčkobrodského fotoklubu, neboť fotografování je od dětství jeho velikou zálibou. Má rád i cestování a poznávání nových krajů. Je vdovec, otec dvou dospělých dětí – syna a dcery a radost mu dělají dva malí vnuci. 

59 obchodní zástupce Havlíčkův Brod TOP 09
10. Ing. Zdenka Chmelařová

Ing. Zdenka Chmelařová

60 let

provozovatelka fitness centra

Pelhřimov, TOP 09

Je vdaná, má 3 děti. Po absolvování VUT Brno v roce 1982, krátkém působení v obuvnické firmě SVIT a mateřské přestávce se profesně našla ve sportu. Jako OSVČ  od roku 2001 provozuje fitness centrum v Pelhřimově. Osobností růst a neustálé vzdělávání v této oblasti je samozřejmostí. Předpokládá proto, že každý, kdo chce dělat jakoukoliv práci dobře a s radostí, by se měl vzdělávat celoživotně. Jedině práce vzdělaného člověka se zájmem o svou profesi přináší prospěch nejen jemu samotnému, ale celé společnosti.- to je její krédo.

60 provozovatelka fitness centra Pelhřimov TOP 09
11. Ing. Miloš Zduba, MBA

Ing. Miloš Zduba, MBA

41 let

řemeslník, provozovatel cukrárny

Velká Bíteš, TOP 09

41 řemeslník, provozovatel cukrárny Velká Bíteš TOP 09
12. Ing. Zdeněk Velíšek

Ing. Zdeněk Velíšek

52 let

majitel pekařství

Kamenice nad Lipou, TOP 09

Zdeněk Velíšek je živnostník - pekař, který provozuje několik prodejen na Vysočině. Je dlouholetým členem TOP 09 na Vysočině.

52 majitel pekařství Kamenice nad Lipou TOP 09
13. Bc. Martin Vondra, BA (Hons)

Bc. Martin Vondra, BA (Hons)

33 let

podnikatel

Havlíčkův Brod, bezpp

Martin Vondra (33), pochází z Havlíčkova Brodu, podniká ve strojírenství v Ledči nad Sázavou. Zajímá se o inovativní technologie, kosmonautiku, mezikulturní vztahy a poznávací turistiku.

„Chci vstoupit do politiky, protože nevěřím ve směr, kterým se ubírá Česká Republika. Věřím, že nyní nejsme v pozici, kdy můžeme usilovat o sjednocení platů s vyspělými státy, jako je Německo. Hlavním důvodem je struktura našeho hospodářství, které se v mnoha směrech orientuje na výrobu produktů v takzvaných „montovnách“. V případě, že se budou i nadále zvyšovat mzdové nároky, tak je nevyhnutelné přemístění velkého počtu současných „montoven“ za levnější pracovní sílou do zahraničí. To bude mít za následek výrazný propad napříč všemi obory v naší zemi. Proto věřím, že musíme podniknout takové kroky, které připraví současnou a budoucí generaci na nový způsob myšlení a podnikání u nás. Stát musí přijít s takovou koncepcí, která bude usilovat o vzdělání v přírodních vědách a zároveň bude hledat i možnosti jejich dalšího uplatnění. Výsledkem bude, že začneme vzdělávat a učit lidi, jak navzájem propojovat různá odvětví a aktivně využívat tyto poznatky ve fyzice a dalších vědních disciplínách. To nám zajistí konkurenceschopnost s rychle se rozvíjejícím zbytkem světa. V případě, že tak neučiníme, tak hlavní následky ponesou generace, které přijdou po nás.“

33 podnikatel Havlíčkův Brod bezpp
14. MUDr. Roman Peschout

MUDr. Roman Peschout

46 let

lékař

Jihlava, bezpp

Lékař MUDr. Roman Peschout (46 let) je rodákem z Vysočiny. Pracuje jako lékař 22 let, přednáší na Vysoké škole polytechnické, snaží se orientovat v lokální politice jako člen zastupitelstva města Jihlavy. Jeho bodem zájmu je oblast zdravotnictví a sociální politiky. Snaží se dívat na politiku pohledem prostého občana. Kandiduje jako nezávislý pod hlavičkou TOP 09. Svůj volný čas, který zbyde, se snaží věnovat rodině a svému dalšímu vzdělávání. Je ženatý,má dvě děti, pro které chce normální fungování naší země.

46 lékař Jihlava bezpp
15. Bc. Ladislav Bárta

Bc. Ladislav Bárta

47 let

projektový manažer

Žďár nad Sázavou, TOP 09

47 projektový manažer Žďár nad Sázavou TOP 09
16. Jindřich Holub

Jindřich Holub

49 let

starosta

Pohleď,

Jindřich Holub (48) je od roku 1992 až do současnosti starostou obce Pohleď. Jeho životním posláním je udržování tradičních hodnot na kterých stojí česká společnost. Výsledkem této práce je založení a provozování Selského muzea situovaném v tzv. Michalově statku v Pohledi, který byl roku 2014 prohlášen národní kulturní památkou. Na své selské usedlosti se věnuje chovu skotu původního českého plemene. Od roku 2007 je členem Koruny české, monarchistické strany Čech, Moravy a Slezska a od letoška také starostou a spoluzakladatelem Spolku pro obnovu Českého království. Byl ženatý a má jednu dceru.

49 starosta Pohleď
17. Ing. Jiří Blažek

Ing. Jiří Blažek

55 let

projektový manažer

Pelhřimov, TOP 09

Jiří Blažek, je předsedou krajské organizace TOP 09 Pelhřimovsko. Původním povoláním je zemědělský inženýr. Nyní pracuje jako OSVČ a zabývá se developerskými projekty. Je ženatý, otec dvou dospělých dětí. Ve svém profesním životě získal mnoho zkušeností s prací ve veřejné správě, kde působil v několika vrcholných funkcích. Kromě této práce je také členem správní rady O.P.S. Matice Křemešnická, která má ve svém cíli obnovu poutního místa Nejsvětější Trojice na Křemešníku. Ve zbytku volného času se věnuje zahradě, ovocnářství, je velkým milovníkem přírody, snaží se aktivně věnovat myslivosti, rád jezdí na kole, nebo na koni.

55 projektový manažer Pelhřimov TOP 09
18. Ing. Karel Vaverka

Ing. Karel Vaverka

69 let

projektant, autorizovaný inspektor

Třebíč, TOP 09

Ing. Karel Vaverka se po celý svůj profesní život věnuje stavebnictví. Od projektanta statika se postupně přesunul k pozici majitele projekčního ateliéru, který existuje více než 25 let. Největší zakázkou, kterou za dobu své existence vyprojektovali, byl areál dospělých Jódových sanatorií Klimkovice. Další zajímavou stavbou bylo například Muzeum Kampa (Sovovy Mlýny) v Praze. V současné době působí v orgánech profesní komory - České komory autorizovaných inženýrů a techniků, je členem představenstva komory a předsedou oblasti Jihlava. Z těchto pozic se snaží o obnovu profese projektanta a o zlepšení situace v českém stavebnictví. Je podruhé ženatý a má dvě děti. Volný čas rád věnuje cestování.

69 projektant, autorizovaný inspektor Třebíč TOP 09
19. JUDr. Diana Kutnerová, DiS.

JUDr. Diana Kutnerová, DiS.

61 let

manažerka mikroregionu

Velké Meziříčí, TOP 09

Diana Kutnerová se narodila a žije na Vysočině. Více jak 11 let pracuje v Mikroregionu Velkomeziříčsko-Bítešsko, kde jako právník a projektový manažer poskytuje pomoc členským obcím. Zastává názor, že je třeba chránit venkovský prostor a nezatěžovat místní samosprávy zejm.malých obcí přenášením dalších povinností ze strany státní správy. Věnuje se také pedagogické práci – je externím pedagogem na vyšší odborné škole, poskytující vzdělání sociálním pracovníkům.

61 manažerka mikroregionu Velké Meziříčí TOP 09
20. Ing. arch. Jiří Vohralík

Ing. arch. Jiří Vohralík

54 let

architekt

Jihlava, TOP 09

Podnikatel Jiří Vohralík, se jako architekt specializuje na problémy územního plánování, využití krajiny a dopravu. Jako rodák z Vysočiny a majitel projektového atelieru je s touto problematikou dobře obeznámen. Prosazuje ekologické hospodaření  s přírodními zdroji, trvale udržitelný rozvoj a zachování krásné přírody naší Vysočiny. Jako člen krajského výboru TOP 09 a to od samého založení této strany se ve volném čase věnuje sportu a fotografování.  Je ženatý, má čtyři dcery.

54 architekt Jihlava TOP 09

Poděkování všem našim voličům
23. 10. 2017

Poděkování všem našim voličům

Poděkování volebního lídra Josefa Mladého.

Celý článek
Senátor Tomáš Czernin podpořil kandidáty TOP 09 na Vysočině
17. 10. 2017

Senátor Tomáš Czernin podpořil kandidáty TOP 09 na Vysočině

Podpora kandidátů TOP 09 do Poslanecké sněmovny byla jedním z cílů cesty senátora Tomáše Czernina do Kraje Vysočina. 

Celý článek
TOP 09 projela 50 měst a obcí a oslovila 1000 studentů
17. 10. 2017

TOP 09 projela 50 měst a obcí a oslovila 1000 studentů

S obyvateli více než 50 měst a obcí v kraji Vysočina diskutoval v kontaktní kampani lídr krajské kandidátky pro sněmovní volby, živnostník Josef Mladý. 

Celý článek
Kandidát TOP 09 oddaný škole a sportu
16. 10. 2017

Kandidát TOP 09 oddaný škole a sportu

Tomáš Augustýn celé léto i začátek školního roku věnoval a stále věnuje kontaktní kampani před volbami do Poslanecké sněmovny, kde kandiduje na 3. místě volební listiny TOP 09 v Kraji Vysočina.

Celý článek
Honzárek: Centrum Brodu by mělo sloužit hlavně odpočinku
12. 10. 2017

Honzárek: Centrum Brodu by mělo sloužit hlavně odpočinku

Místostarosta Havlíčkova Brodu a kandidát TOP 09 na Vysočině Libor Honzárek je odborníkem na architekturu a také díky němu město vzkvétá.

Celý článek
Pospíšil i Kinský podporují kandidáty TOP 09 na Vysočině
11. 10. 2017

Pospíšil i Kinský podporují kandidáty TOP 09 na Vysočině

Vyjádření podpory lídrovi krajské volební listiny Josefovi Mladému a kandidátům TOP 09 bylo jedním z cílů cesty poslance Evropského parlamentu Jiřího Pospíšila na Vysočinu. 

Celý článek
Mladý: Chraňme si tradiční Vysočinu
5. 10. 2017

Mladý: Chraňme si tradiční Vysočinu

Protože jsem sám farmář, otázky spojené se zemědělstvím jsou mi velice blízké a osobně se mě dotýkají.

Celý článek
Čapí hnízdo? Otázku jsem čekal
3. 10. 2017

Čapí hnízdo? Otázku jsem čekal

Josef Mladý je jednička kandidátky TOP 09 na Vysočině. Odešel z firmy a podniká v agroturistice. 

Celý článek
Rod: Ani já nejsem spokojený s politickou situací u nás
30. 9. 2017

Rod: Ani já nejsem spokojený s politickou situací u nás

Jde hlavně o to, navrhovat konstruktivní a rozumná řešení a nevěřit nesmyslům stále většího počtu demagogů, kteří mají rychlá, ale většinou nereálná a nesmyslná řešení.

Celý článek
Jaderné energetice patří budoucnost
21. 9. 2017

Jaderné energetice patří budoucnost

Ze všech argumentů pro mě vyplývá jasný závěr – určitě podpořím výstavbu pátého bloku Jaderné elektrárny Dukovany. 

Celý článek
1 2 3
Články 1 - 10 z 29
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme