Senátní volby 2014

V roce 2014 se v Praze konají senátní volby na Praze 1, Praze 5 a Praze 9.

Vladimír Balaš

Vladimír Balaš

Kandidát do Senátu za obvod č. 21 - Praha 5

Vladimír Balaš se narodil 20. dubna 1959 v Prostějově. Studoval na Gymnáziu Litoměřická v Praze a následně na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Byl členem mnoha vědeckých rad (USP ČSAV a AV ČR, Ministerstva zahraničních věcí, Policejní Akademie ČR..). Je členem stálého arbitrážního soudu v Haagu.

Celý článek
Renata Sabongui

Renata Sabongui

Kandidátka do Senátu za obvod č. 22 - Praha 10 (doplňovací volby zde proběhnou již 19. a 20. září 2014)

Renata Sabongui se narodila v roce 1960. Vystudovala Státní Konzervatoř Praha a HAMU. Jako pedagog působila v několika evropských i zámořských státech. Byla dramaturgem a PR Baletu ND Praha a vedla zde také zahraniční oddělení. Založila Sabongui Pilates Academy v ČR.

Celý článek
Jiří Vávra

Jiří Vávra

Kandidát do Senátu za obvod č. 24 - Praha 9

Mgr. Jiří Vávra se narodil 25. listopadu 1966 v Lanškrouně. Vystudoval Střední průmyslovou školu strojní a poté magisterský obor právo se zaměřením na EU. V devadesátých letech se zapojil do rodinného podnikání v oblasti strojírenství, ekonomického poradenství a potravinářství. Podílel se na vzniku několika produktů, které byly patentovány či obdržely ocenění za design. V současné době se pracovně specializuje na vývoj, výzkum a inovace.  Jiří Vávra je již čtvrtým rokem členem zastupitelstva MČ Praha 9 za TOP 09.

Celý článek
Martin Bursík

Martin Bursík

Kandidát do Senátu za obvod č. 27 - Praha 1

Martin Bursík (1959) je ekolog, politik, bývalý místopředseda vlády (2007-9) a ministr životního prostředí (1998 a 2007-9), předseda Liberálně ekologické strany, laureát ceny Josefa Vavrouška Nadace Charty77 a Nadace Partnerství. 

Celý článek
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme