Aktuální dění sledujte na www.facebook.com/top09praha6

Ondřej Kolář ve vedení TOP 09 Praha

Praha 6 je díky letišti Václava Havla branou do Evropy.

Vaše problémy nás zajímají víc, než si myslíte

19. 9. 2010
Chceme vrátit radnici její původní smysl, kterým je veřejná služba. Práce na radnici má být službou občanům, a ne prostředkem k obohacení úředníků a radních, jejich rodin, kamarádů nebo obchodních „přátel“. Budeme prosazovat principy otevřenosti, průhlednosti a odpovědnosti voličům u zvolených zastupitelů i u všech úředníků městské části.
Číst více

Životní prostor a vzdělání znamenají víc, než si myslíte

19. 9. 2010
Zachování kvality životního prostoru je věcí zásadní. Jsme pouze dočasnými správci přírodního i kulturního bohatství, které jsme zdědili. Proto považujeme např. umístění výjezdů z tunelu Blanka mezi zdmi barokního opevnění za barbarství, stejně jako zmenšování zelených ploch v našem obvodu. Budeme podporovat zachování kulturního a přírodního dědictví proti developerským tlakům. Z našeho života se vytrácí pokora a úcta k tradici. Nesouhlasíme s přeměnou zbytků starých Bučkových sadů v Bubenči na japonskou zahradu.
Číst více

Metrostav staví Blanku, bude ji i bourat?

10. 3. 2010
Tiskem proběhla zpráva, že Nejvyšší správní soud zrušil jedno ze stavebních povolení na tunel Blanka.
 <  1 2 3 4 5 Články 41 - 43 z 43

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Malostranské náměstí 266/5
118 00 Praha 1 - Malá Strana

Úřední hodiny:

Po, St od 9:00 do 15:00 h.

Regionální manažerka:

Zuzana Pelechová