Profesor Jakub Hruška je kandidátem do Poslanecké sněmovny za Prahu 6!

14. 7. 2017

O podporu voličů se bude ucházet i expert na životní prostředí a jediný profesor na kandidátce pražské TOP 09 pan Jakub Hruška, který je na sedmém místě. Kandidátka obsahuje řadu zdravě sebevědomých lidí s vlastními zkušenostmi v oblastech medicíny, vzdělávání, vědy, podnikání, tvorby zákonů i komunální politiky. Jakub Hruška je zastupitelem Prahy 6. Tento profesí ekolog pracuje v České geologické službě.  Dále pak vede v Ústavu výzkumu globální změny AV ČR jeden z týmů zkoumající globální změny a  zároveň předává studentům své poznatky jako profesor Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Podílel se rovněž na vypracování několika zákonů, týkajících se životního prostředí. Je rovněž členem expertní skupiny TOP 09 a LES kde se podílí na přípravě ‚Memoranda o ochraně přírody, krajiny a klimatu“.

"Pražská kandidátka nabízí voličům to nejlepší z TOP 09, jak známé osobnosti, tak lokální osobnosti z městských částí. A jsem rád, že na naší listině jsou zajímavé osobnosti z Liberálně ekologické strany, Klubu angažovaných nestraníků a Koruny České," říká kandidát číslo osm, předseda pražské TOP 09 a docent Vysoké školy ekonomické Martin Dlouhý.

Prahu 6 budou rovněž reprezentovat na dvacátém sedmém místě Lucie Weitzová a na dvacátém devátém místě Petr Exnar.

Volby:
2017 poslanecká sněmovna - Hlavní město Praha
Osobnosti:
Petr Exnar, Jakub Hruška, Lucie Weitzová

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Malostranské náměstí 266/5
118 00 Praha 1 - Malá Strana

Úřední hodiny:

Po, St od 9:00 do 15:00 h.

Regionální manažerka:

Zuzana Pelechová