Místní organizace TOP 09 Praha 4 opět zvolila úspěšné vedení

6. 5. 2022

Sehraný tým se nemění. Staronové vedení si na začátku května zvolila místní organizace TOP 09 Praha 4. Jejím předsedou je i nadále radní Prahy 4 pro investice a také zastupitel Filip Vácha. Post místopředsedy obhájil Petr Kučera, který je rovněž čtyřkovým zastupitelem.

„Před dvěma lety jsem slíbil, že ve vedení radnice zajistíme rozvoj Prahy 4, a to jsme splnili. Na podzim nás čekají důležité volby na Praze 4 a nám se povedlo domluvit předvolební koalici Společně ODS a TOP 09 v Praze 4, která je zárukou, že na Čtyřce opět zvítězí pravicové strany. Děkuji kolegům za jednoznačnou podporu staronového výboru, který je sehraným týmem. Čeká nás hodně společné práce,“ okomentoval proběhlý sněm staronový předseda Filip Vácha.

Dalšími staronovými členy místního výboru se stali: Vendula Sliwka, místostarosta Prahy 4 Michal Hroza, Martin Neškodný, zastupitel Petr Tomáš Opletal a Lukáš Svěchota.

„S Filipem Váchou úzce spolupracuji několik let a vím, že je to skvělá volba pro vedení jedné z největších TOPáckých místních organizací v celé republice. Na Praze 4 chceme volby vyhrát,“ řekl místopředseda TOP 09 Praha a regionální předseda Michal Hroza.

petr kučera, správce webu

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme