TOP 09 myslí na budoucnost. S novou roadshow vyráží do celé republiky

6. 3. 2023

Chceme předat Českou republiku budoucím generacím v lepším stavu, než v jakém jsme ji převzali my. Právě proto TOP 09 startuje novou roadshow nazvanou Myslíme na budoucnost“. Lidem ve všech českých krajích představí nový program 4E, jehož vizí je Česká republika jako stát, který je pevnou a sebevědomou součástí evropských struktur. Zároveň klade důraz na životní prostředí, ekonomickou prosperitu i svobodu jednotlivce. Roadshow také doprovází web www.myslimenabudoucnost.eu a nová vizuální kampaň v on-line i off-line kanálech. 

„Zpětná vazba od lidí je pro naši práci nesmírně důležitá. Budu moc ráda, když si na nás občané udělají čas a na debaty přijdou. Chceme diskutovat, osobně představit program, který má za cíl Česko rozvíjet, aby se lidem dařilo. Proto jsme zvolili formát roadshow, s níž zavítáme do mnoha míst celé země,” říká Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09 a Poslanecké sněmovny.

Markéta Pekarová Adamová bude až do podzimu účastnicí všech debat „Myslíme na budoucnost“. První se uskuteční 16. března v Plzni v Kulturním centru Papírna od 18 hodin za účasti předsedkyně TOP 09 i poslanců Miloše Nového, Matěje Ondřeje Havla a Marka Ženíška. Další termíny najdete zde

„Vždy jsem si na TOP 09 nejvíc vážil toho, že ve svých řadách má kompetentní odborníky na různé oblasti. Nemám tím na mysli jenom ekonomiku, která je s námi spjatá už od svého založení. Složení debat na roadshow a náš program 4E jsou toho jasným důkazem. Máme řešení v oblastech zahraniční politiky, ekologie i evropských struktur,” vysvětluje 1. místopředseda TOP 09 a místopředseda Senátu Tomáš Czernin.  

Program 4E tvoří čtyři klíčové priority, kterými jsou:

  • EKONOMIKA (důchodová reforma, snižování státního dluhu, orientace na podnikání s vyšší přidanou hodnotou a digitalizace)
  • EKOLOGIE (snížení počtu emisí, podpora obnovitelných zdrojů, zachování ekosystémů)
  • EVROPA (návrat do první diplomatické ligy v rámci Evropy, vedoucí hlas ČR v rámci Evropské unie, revize vztahů s Čínou i Ruskem)
  • EURO (přijetí do roku 2030 a včasné plnění Maastrichtských konvergenčních kritérií)

Jejich kompletní programové znění najdete na webu. V příloze také naleznete vizuály nové kampaně.

Roadshow „Myslíme na budoucnost“ navazuje na úspěšný koncept „My jsme Evropa“, v rámci něhož TOP 09 vysvětlovala přínos českého předsednictví Rady EU nebo důležitost včasného přijetí eura a jeho výhody.  

TOP 09 myslí na budoucnost. Buďte u toho s námi. 

Praha 6. března 2023

Jan Kocourek, tiskový mluvčí TOP 09

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme