Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Jaroslava Košťálová
likvidátor pojistných událostí
Vždy jsem podporovala pravicové strany, nesnáším aroganci a nadřazenost některých politických stran. Pan Schwarzenberg je pro mně člověk, který nemá důvod se nechat podplácet.
Václav Zatloukal
student - fyzik
TOP09 je momentalne jedina potencialne parlamentni strana, ktere se nestydim dat svuj hlas
Jan Bísek
OSVČ
Protože populisticky nelže a nekličkuje, její politika je zodpovědná slušná a komunikativní
Vladimír Holý
ředitel a.s.
Přijde mi, že vím, co mohu od TOP09 očekávat.
Eva Zezulová
odborná asistentka
Přes hrůzné zprávy z politické scény ČR, absence morálky ap. jsem prozatím nezaznamenala ze strany představitelů TOP09 nic, co by mě pobouřilo nebo s čím bych zásadně nesouhlasila. Jsem pro reálné racionální posuzování situace a hlavně - myslím především na budoucnost svých dětí a vnoučat. S pozdravem, Zezulová
Jan Kalina
student
TOP 09 je pravicovou stranou s uceleným a racionálním programem, který zahrnuje všechny oblasti politiky, obejde se bez populistických hesel a prohlášení a zohledňuje i morální hlediska. Tím hlavním důvodem je ale fiskální politika spolu s jediným kandidátem na klíčový post ministra financí, o němž jsem přesvědčen, že bude pracovat se státní pokladnou skutečně rozumně a zodpovědně. Pokud pohlédneme do kandidátek jiných stran, nejen ekonomická, ale i morální budoucnost naší republiky se okamžitě jeví jako velice tristní. Nejen v tomto ohledu je pro mne proto TOP 09 jasnou volbou.
Pavel Janků
OSVČ, Student
Protože jsem pravičák, který volí lepší budoucnost...
Lubor Veleba
jednatel společnosti
TO 09 má fakt kvalitní lidi. A velmi nekompromisně chce, aby v republice bylo prostředí svobodné, pro občany tvůrčí a bez rozhodujících hlupáků. V tomto směru se vyjadřuje jasně a otevřeně. Což se o ostatních stranách říci nedá. Bez přehánění myslím, že situace je vážná.
Milan Bastl
programátor IT
Protože potřebujeme občanskou, proevropskou, rozumně konzervativní, liberálním postojům otevřenou politickou stranu s  odporem ke xenofobii, ideologické nenávisti a bez mafiánských loutkovodičů.
Jana Zimmermannová
Student FF
Protože chci žít ve svobodném státě, Karel Schwarzenberg je úžasný člověk a ministr zahraničí, TOP 09 se nebojí udělat nepopulární kroky, které jsou potřeba. A protože je zárukou toho, že udělá všechno proto, aby se tento stát nestal státem Miloše Zemana a jemu podobných vypočítavých egoistů, kteří řadu věcí nerespektují...
Renata Van Vleet
manažerka
Jsem hrdá Češka, vím, kde jsem doma a vážím si svobody.
Pan Schwarzenberg je pro mne důvěryhodným předsedou strany, která nás dokáže sjednotit a vyvést z tohoto chaosu.
Potřebujeme řád a pravidla, která platí, abychom plouživými kroky dnešní politiky nepřicházeli o svou zem, českou tradici a hlavně svobodu.
Věřím i panu Kalouskovi, že přísnými kroky dokáže oddlužit naši zem. V životě nikdy není nic zadarmo, někdy musíme zatnout zuby a pro dobro našich dětí se na čas uskromnit. Pokud někdo slibuje blahobyt zadarmo, tak je něco špatně! Pak je to laciná a lživá kampaň. Vždyť už i naše babičky věděly, že... Bez práce nejsou koláče!
V naši zemi chybí politické vedení a autorita, na kterou můžeme být hrdí, proto dávám důvěru TOP 09.
Na oplátku mohu slíbit, že i já budu žít jako občan této země poctivě, zodpovědně, aktivně, se zájmem o druhé.
Děkuji, že jsem se mohla svobodně vyjádřit a věřím, že budu vyslyšena.
Martin Churavý
Politolog
Protože věřím, že bude prosazovat vpravdě odpovědnou politiku.
Lukáš Plocek
Student
Volím stranu, která má své názory a stojí si za nimi. Protože věřím, že pan Schwarzenbegr se snaží změnit věci k lepšímu a není v politice kvůli výdělku. Věřím, že v této straně vládne moudrost a né peníze.
Radislav Šumbera
středoškolský učitel
1. důvěra v Karla Schwarzenberga a Miroslava Kalouska
2. důvěra v zásadě správné směrování vývoje České
republiky politikou TOP 09
Petr Valchář
Akrobat, herec
Podporuji, protože Top 09 je pro mě jako mladého, moderně žijícího člověka nejlepši strana, jak si udrže životní úroveň a krok se zbytkem západních vyspělých států.
Velké rozbité věci nejde změnit hned, chvíli to trvá, než se opraví a zrekonstruují a Top 09 to bez podpory potrvá mnohem déle, proto podporuji a vy také podporujte!
Petr Freiwillig
Památkář
Proč podporuji Karla? Je to prosté - jedině on je pro mě zárukou noblesy a lidské slušnosti v politice, je to člověk kterého si vážím a své morální kvality potvrdil už nesčíselněkrát! Proto prosím všechny - volte Karla! Karel is best! :-)
Jan Kutý
administrátor
TOP 09 je jediná politická strana která systematicky bojuje proti zadlužování země.
Ivo Rejnart
OSVČ
Protože neslibuje modré z nebe, ale pravdivě zhodnocuje skutečný stav věcí, jen tak dále, chybí mi masivní vysvětlovací kampaň zejména pro lidi s nižším IQ, díky. Ivo Rejnart
Jáchym Lukeš
Vývojář
Protože je to jediná strana, která dokázala udržet svůj směr a dodržuje předvolební sliby. Není stranou, která plká před volbami o úlevách na daních, příspěvcích a dalších neproveditelných populistických nesmyslech.
Josef Strejc
Senior
Protože z východních plání a stepí jde mráz po těle, ale i po duši, děkuji nechci, to jsem si užil dvaačtyřicet let.
Golfský proud Atlantiku, či její Aliance je příjemnější, hřejivější a Evropané jsme byli vždy - již za Sv. Vojtěcha, Karla IV. neb poděbradského Jiříka.
A která strana tento trend může udržet? Hádejte!!
Přece jen ta, která je TOP.
 <  1 2 ... 60 ... 67 68 69 70 71 72 73   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09