Volby do obecních a městských zastupitelstev 2010

Na této stránce vás pravidelně informujeme o aktualitách a zajímavostech z předvolebního dění. Přejete-li si být informováni přímo on-line, můžete se zaregistrovat na našem Facebookovém profilu či na Twitteru.

Pozn.: Zde jsou k vidění nejzajímavější zprávy z jednotlivých měst a zprávy, které se týkají celého kraje. Přejete-li si informace pouze z vašeho města, přejděte prosím na stránku vaší místní organizace TOP 09.

Kandidátky TOP 09 pro chrudimský region schváleny
23. 4. 2014

Kandidátky TOP 09 pro chrudimský region schváleny

V uplynulých týdnech se v místních organizacích TOP 09 napříč celým chrudimským regionem konalo nebývalé množství schůzí a schůzek. Na jejich konci vám můžeme představit pečlivě sestavené kandidátní listiny pro města v našem regionu.

Celý článek
Vyjádření zastupitelky za TOP09 k jednání zastupitelstva města Chrudim a k tiskové zprávě
25. 9. 2012

Vyjádření zastupitelky za TOP09 k jednání zastupitelstva města Chrudim a k tiskové zprávě

I když jsem včera nemohla být, kvůli svému pobytu v zahraničí, přítomna jednání zastupitelstva města Chrudim. Plně se stotožňuji s prohlášením svých opozičních kolegů.

Celý článek
15. 11. 2010

Zpráva o povolebním vyjednávání ve Svitavském regionu

V okolí Svitav, Poličky a Litomyšle se TOP 09 nebývale dařilo. Do zastupitelstva se zde jejím kandidátům podařilo probojovat v celkem 6 městech a obcích- v Poličce, Svitavách, Litomyšli, ale také v Moravské Třebové, Kunčině a Budislavi.

Celý článek
18. 10. 2010

TOP 09 získala 31 zastupitelů v Pardubickém kraji

Gratulujeme všem zastupitelům, zvoleným za TOP 09. V celém Pardubickém kraji strana získala celkem 31 zastupitelů. Nejsme sice vítězi těchto voleb, přesto však máme sílu na to, abychom přivedli alespoň část měst a obcí směrem k nezadlužené budoucnosti a odpovědnému rozhodování. Přejeme všem našim zastupitelům i budoucím radním mnoho úspěchů a sil při této nelehké práci. V nejbližších dnech vás na těchto stránkách budeme informovat o  výsledcích koaličních vyjdenáváních, které TOP 09 vede v obcích a městech Pardubického kraje.

Celý článek
TOP-TROLEJBUS
14. 10. 2010

TOP-TROLEJBUS

Ve čtvrtek 13. října odpoledne proběhla předvolební kontaktní akce pardubických kandidátů TOP 09 do městského zastupitelstva.

Celý článek
5. 10. 2010

"Třída Míru by se měla měnit nyní, ne až za několik let"

říká lídr pardubické TOP 09 Jan Němec v reportáži televize RTA

Celou reportáž o plánech pardubických politků na proměnu Třídy Míru, si můžete prohlédnout na následující adrese: http://www.rta.cz/asx/play_file.asx?id=121856&quality

Celý článek

Kandidátní listina TOP 09 v Žamberku

1. Mgr. Miroslav Vohník, 51 let, učitel, člen TOP 09, 2. Ing. Stanislav Cukor, 50 let, učitel, člen TOP 09 , 3. JUDr. Ing. Miloš Andrle  BBS, 34 let, advokátní koncipient, bez politické příslušnosti, 4. PaedDr. Vladimír Kopal, 51 let, učitel, bez politické příslušnosti, 5. Yvona Morávková, 44 let, účetní, bez politické příslušnosti, 6. Ing. Martin Hrdina, 28 let, projektant, bez politické příslušnosti, 7. Josef Grosskopf, 52 let, dozorčí provozu ČD, bez politické příslušnosti, 8. Josef Veselý, 44 let, podnikatel, bez politické příslušnosti, 9. Gabriela Dostálová, 30 let, finanční poradce, člen TOP 09

Celý článek

Místní rozvoj

Top 09 v Chrasti – budeme podporovat: Budování startovacích bytů pro mladé Pozemky pro výstavbu rodinných domů Bezbariérová Chrast (vybudování výtahů na zdravotním středisku) Podpora rozvoje podnikání (zajištění reklamy pro místní podnikatele a živnostníky na webových stránkách města, vývěsky, výkladní skříně, dle možností zadávat zakázky převážně místním firmám s ohledem na možnost navýšení pracovních míst , atd.) Zajištění veřejných prací pro nezaměstnané, podpora rekvalifikačních kurzů Podpora turistického ruchu (cyklostezky, půjčovna kol atd.) Čistota a pořádek ve městě (více a větší kontejnery na tříděný odpad a sběrný dvůr) a okolí Zajišťování finančních prostředků z fondů EU, grantů Pardubického kraje a příslušných ministerstev

Celý článek

Volební program TOP 09 v Žamberku

Vážení občané, rok po svém založení  Vám  TOP 09 předkládá program pro naše město. Získali jsme pevné místo ve veřejném životě a úspěch ve volbách do Poslanecké sněmovny nás zavazuje. Přinášíme  pravicové, konzervativní hodnoty, slušnost, úctu k tradicím a respekt k hodnotám, které se nám všem podařilo v Žamberku vytvořit. Nabízíme pracovitost, odpovědnost, zkušenosti i elán mládí, s cílem dát lidi dohromady ve prospěch dalšího rozvoje města. Naši kandidáti jsou „nové tváře“, nezatížení minulostí a komplikovanými vztahy na radnici. Všichni naši kandidáti jsou připraveni podporovat a prosazovat celý náš program v následujícím volebním období. Řadu současných problémů jsme schopni řešit ve spolupráci s krajskými, nebo státními orgány a zajistit financování  z fondů EU, nebo státního rozpočtu.

Celý článek
Degustace vína s TOP 09 v Chrudimi
1. 10. 2010

Degustace vína s TOP 09 v Chrudimi

...přijďte ochutnat náš program

Srdečně Vás zveme na ochutnávku vín s chrudimskou TOP 09. Představení našeho programu bude spojeno s diskuzí a degustací vín, vedenou paní Alenou Imrichovou. Akce se uskuteční ve čtvrtek 7. října v 18:30 v Baru Polosport (Radoušova ulice- odbočka k řece mezi muzeem a divadlem) Těšíme se na setkání s Vámi.   Stojíme o vaši podporu víc, než si myslíte

Celý článek
1 2 3 4
Články 1 - 10 z 35
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme